Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 032
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Аз си го поръчах, много ме кефи. Само се надявам материята да ми хареса! Wink
Скрит текст:
Момичета, този топ изглежда ли ви като бельо?

https://alessa.bg/logo-addict-top-candy-pink

# 32
На мен черното ми харесва, но както казах все още не съм за толкова разголени дрехи. Аз се загледах в ризите от същия модел още когато излязоха, но се въздържах. Имам страшно много ризи...сега съм решила да пробвам нещо друго...чакам два блейзъра и нямам търпение да дойдат...за единия имам малко съмнения...ще видим

# 33
Аз си го поръчах, много ме кефи. Само се надявам материята да ми хареса! Wink

И на мен ми харесва и го заглеждам - за под сако ми е идеята и е за едно събитие, не за офис. И все пак някакси ми бие на бельо.🙄 Ще споделите ли като си го получите как ви изглежда на живо и материята как е 🙂

Мо6ko  и за блейзърите също ще чакаме обратна връзка 🙂

# 34
Нещо са много бавни, чакам детски шапки, до 10 дни се очакват, нито смс са ми пратили за приета поръчка, нито нищо.

# 35
Те изпращат смс май чак, когато ще изпращат поръчката....аз предварително не съм получавала, а ако правилно съм разбрала детските шапки още не са налични или съм с грешка 🙂

Има два нови модела бодита, но цената....

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 19:31 от Mo6ko

# 36
Може да си следите от "Моите поръчки" в сайта кога ще се появи товарителница.
Аз така правя, защото от известно време не получавам нито имейл за направена поръчка, нито смс-и за приета и изпратена такава.
Първия път чак ме изненада известието от лео, че идва доставка същия ден и тичах като луда до банкомата (сега поне вече са с пос)😃

Та така..от "Моите поръчки" си виждаш ще я бъде ли скоро работата 😉

# 37
Момичета, този топ изглежда ли ви като бельо?

https://alessa.bg/logo-addict-top-candy-pink

Да,категорично!

# 38
Здравейте. Понеже никъде другаде не откривам мнения, реших да попитам тук. Поръчвали ли сте маратонки от Алеса? Доволни ли сте и заслужават ли си парите?

# 39
Да, имам. Предпочитам Пума и Адидас, има и по-евтини модели от тези на Алесса. Моделите им са еднотипни.

# 40
Аз взех черното, но е още с етикета. Чудя се даже дали да не го върна, много са му парите наистина.
Има два нови модела бодита, но цената....

# 41
На мен ми прилича хем на бельо , хем на пижама!

# 42
Тази блуза харесва ли ви? На мен ми харесва как стои, но много боцкат тези пайети долу на ръкавите, където свършва подплатата.Освен това два пъти е мерена и вече паднаха няколко пайети, а златен брокат хвърчи навсякъде. Аз се чудех защо дойде в отделна торбичка, а то ето защо, всичко е щяло да стане в брокат. Много се чудя какво да правя, а за скромната цена от 66лв. така да ми боцка...но иначе стои прекрасно с панталончето Never overlook me. Не знам след време като паднат пайетите или броката да не почне да изглежда невзрачна и износена. В пералня също май не мога да я пусна. Не знам, дайте мнение.

# 43
Тази блуза харесва ли ви? На мен ми харесва как стои, но много боцкат тези пайети долу на ръкавите, където свършва подплатата.Освен това два пъти е мерена и вече паднаха няколко пайети, а златен брокат хвърчи навсякъде. Аз се чудех защо дойде в отделна торбичка, а то ето защо, всичко е щяло да стане в брокат. Много се чудя какво да правя, а за скромната цена от 66лв. така да ми боцка...но иначе стои прекрасно с панталончето Never overlook me. Не знам след време като паднат пайетите или броката да не почне да изглежда невзрачна и износена. В пералня също май не мога да я пусна. Не знам, дайте мнение.
Хваща окото наистина. Аз я загледах когато бяха намаленията, но се отказах.....аз бих я върнала, щом броката и пайетите падат от сега, какво остава за след пране?!
Но все пак може някой който я има да напише адекватно мнение....моето е само предположение и как бих реагирала в тази ситуация

# 44
Хваща окото наистина. Аз я загледах когато бяха намаленията, но се отказах.....аз бих я върнала, щом броката и пайетите падат от сега, какво остава за след пране?!
Но все пак може някой който я има да напише адекватно мнение....моето е само предположение и как бих реагирала в тази ситуация
Да, трябва да каже някой който я е носил. Много е сладка, но е късичка също така. Хубавото е, че пък панталоните им са все с доста високи талии, та компенсират. Не знам дали този брокат просто не е излишен, и като изпада да спре. Иначе изпълнението е много хубаво, има шевове от двете страни на бюста (извинявам се, че не знам как се нарича), също и от едната страна има цип, започващ отдолу до под мишницата, който е много дискретен и чак сега видях, при второто обличане. Облича се малко трудно, защото няма грам еластичност, но не ми е малка, защото не ми е впита. Ако беше по-голям размер щеше да ми е широка. Просто обличането с тези пайети си е зор, дори и с ципа. Наистина съм с много смесени чувства. А техните полота, да ви кажа, графитеното и другото- candy pink, ами няма такива боклуци. Извинявам се за крайното изказване, но материята им е все едно е балон. Като я опъна и все едно е надут балон. Не преувеличавам! Това не е плат а гума като за балони. Не мога да ги снимам, защото ги пуснах във ФБ и още първите минути една жена ги пожела и двете. Каза, че само тези цветове няма...сега още 4 полота ме чакат в офиса, поръчани отдавна...не можах да реша цвета и поръчах 4 да ги видя. Синьо, червено, нюд и циклама. Ако и те са същите, от тънка гума, а не плат, ще им ги върна, това е несериозно....

Общи условия

Активация на акаунт