Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 303
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Алена, изглеждаш прекрасно - страхотен резултат! Много се радвам за теб и благодаря за споделянето.

# 346
  • в 1001-та нощ
Благодаря Kissing Face

Сложих началото на август Жуведерм Волукс(май беше, забравих, Алена знае 😄) Още стои.Но ми е второ слагане след Сейфа волюм, една година назад.Волукс ми допада повече, макар в началото(10-15дни) да го усещах като бетонно блокче, залепено на брадата 😄

Точно той е Simple Smile

a.l.e.n.a, благодаря,  имаш ли предвид определени ХК и витамини?

Аз харесвам и при мен има бърз и очевиден ефект на лицето от тези дражета - https://www.sourcenaturals.com/products/GP1671

Преди ги купувах от iherb, но отдавна не пазарувам от там, заради паанирите с митниците. В нета вероятно ще излязат и други места за пазаруване.

Проблемът с ХК за пиене е, че се депозира в ОДА, а не в кожата на лицето, както ние искаме. Можеш да пиеш и друга (обикновена), която да попълва дефицити в ОДА, а за лицето тази. Ефектът е, че налива живец в кожата, изпълва я отвътре и ако кожата е спихнала, вяла - буквално за дни виждаш как се променя. Ако се прекали - може и да се събуждаш отекла. Има схема на пиене. Често пъти я пия след море. Колкото и да пазя кожата - тя страда и се дехидратира.

За други витамини - нямам конкретна препоръка.

# 347
Алена, страхотни очи след блефаропластиката. Вече като оттокът е поизчезнал, разликата е очевидна и кожата е страхотна.
Сега и с включването с хк на дражета се включи супер, защото тъкмо се чудех какво да пия за вътрешна хидратация.
Те дават хидратация, нали така?
При мен взе да действа повече бустерът и кожата се поизчиства и започна да блесва малко по малко. Мисля да направя още един след месец и да пробвам дражетата и дано стане чудото.

Момичетата с повяхнала кожа, след ковид - разбирам ви. И аз се оплаквах няколко страници назад. Според мен причината е хормонална. Аз не знам дали разказах, че два пъти ми се случва, когато ми е времето за цикъл, да влизам в окупация и така за един месец две овулации и голямо закъснение на цикъл.
Имам час при гинеколожката ми другата седмица.
Иначе, ако не можете да правите инжекциозни процедури - аз ползвам от онези апаратчета с ултразвук и лед светлина и втривам колагенов гел, хиалуронова киселина и разни серумчета. Помага доста. Но си трябва и хидратация отвътре.
Ако някоя дама има косопад след ковид, мога да дам "рецепта" как при мен спря и в момента имам бебешки бретон и косата ми става по-гъста и от преди.

# 348
AЛена, благодаря за хапчетата! Страхотна си ❤
Може ли да се пият непрекъснато или трябва почивка ?

# 349
А освен тази хиалуронова киселина съм много доволна и от този колаген, когато го пия много се опъвам, сутрин устните ми са като да имам филър, а нямам:)
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010010328
За вяло лице и кожа, аз пак да си кажа като свекърва- йогата като цяло и конкретно тази за лице прави чудеса с овала, тургура, финни линии и всичко. Има много клипчета в ютюб, по 15 минутки да правите, но всеки ден до месец ще видите резултата, кръвоснабдяването, отвеждане на лимфата, работа с мускулите на лицето, всичко това спомага за добрия вид на кожата.
Плюс много вода, сън на ниска възглавница и хранителна режим богат на полезни мазнини.
Това са моите тайни:)

# 350
Alena, ако може да те попитам на гладно ли приемаш таблетките? Аз четох, че е добре да е около час преди храна с много вода, а на опаковката пише да се приемат по време на хранене.
Благодаря Simple Smile

# 351
  • при Arctic Monkeys
Потвърждавам за йогата за лице, писала съм и друг път, въпреки, че не съм много редовна. Също механични масажи с ролков масажор.

# 352
Може ли да дадете примерни клипчета с ефикасна според вас йога за лице, може и на лични. Аз гледам в ютуб, но някои ми се струват странни.

# 353
Тази дама има само 4,клипчета, 3 по късите ги правя много активно тези дни всяко е по 6-7 минути. Ами на втория ден има мускулна треска на шията🤭😅 Само там не бех имАла:)
Има и едно по дълго него утре ще го правя:
https://youtu.be/YMuJp0GuGq0
Аз съм доста редовна и с Гуаша масажа,
С това клипче:
https://youtu.be/Bc12OTFzua0
Шипково масло ползвам за него.

# 354
Кое шипково ползваш, Жаки?

То само вечер можеше да се нанася, нали?

# 355
Ето това е:

Йогата за лице я правя задължително сутрин, тогава на почистени лице и шия слагам хидратиращ крем, колкото да се движат свободно ръцете по кожата.
Вечер правя Гуаша масажа, вече ми е навик, зяпам си нещо и си се масажирам по 20 минути, за масажа слагам маслото. След това обаче го отмивам и си слагам продуктите, които са ми за вечер, не го оставям че ми излизат пъпчици понякога, ако кожата е суха и не склонна към пъпки спокойно може да се остави маслото, отлично е дори против пигментация е показано.

Аз лично виждам голяма разлика в лицето си откак съм активна с тези терапии.
Веднага след йогата и масажа, ми се разнасят сутрешните отоци, освежава се, събужда се кожата. Абе само плюс е.
Аз както знаете съм склонна всичко да правя ако миже да отлагам филъри и ботокс максимално, че не се чувствам ок с тях.

Яд ме е че нямам добра снимка в профил да се види как беше започнало да се отпуска под брадичката положението:)
В един от клиповете за йога за лице показаха как, когато залепиш езикъ за небцето и умишлено го държиш така, точно мястото под брадичката се стяга, на мен там ми беше проблем и си поставих за цел през цялата ми йога практика за тяло, по 60 Мин да държа езика залепен за небцето, ами има много видима промяна, сега почти не се вижда висналото.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 12:38 от JACKLIN*

# 356
Благодаря, Жаки, много симпатична дама, даже направих сега упражненията с нея. Ще пробвам да съм редовна, че имам малко отпускане на линията на челюстта. :*

# 357
"Ако някоя дама има косопад след ковид, мога да дам "рецепта" как при мен спря и в момента имам бебешки бретон и косата ми става по-гъста и от преди."
КРР,
Може ли да дадеш рецептата против косопад?

# 358
Жаки, какъв уред ползваш за Гуаша масаж? Гледам някакви комплекти за 80лв, което за мен е абсурдно.

# 359
Камъче точно като на тази мацка от клипа, от Алиекспрес за някакви левчета беше. Какви 80 лева?! Тия ептен не познават парите?!
Виж в ОЛХ, Базар или по групи за козметика.
Моето е зелено, камък е. Бях поръчала няколко и ги потроших.
И едно дървено имам за всеки случай.
Ще взема да поръчам пак, че много бавно идват.

Общи условия

Активация на акаунт