Професионални серии за коса- тема 154

• 66 125
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,тези които сте ползвали ДПШ на Лакме бута ли цвета на боята? Мисля да пусна поръчка от ЗР и се оглеждам за щадящ ДПШ.
Ако за мицеларния се колебаеш , не не го бута. Но и аз не го ползвам повече от 2 пъти месечно - единия път винаги е последното миене преди боядисване, два пъти само ако усетя нужда.

Аня - Джинджър се води цвета на косата , които е постнала Мишцица

Рибката пускат ли по-голямо намаление на ФилипКингсли от днешното 22% или да скачам на това ?

# 196
  • виртуално
Рибката пускат ли по-голямо намаление на ФилипКингсли от днешното 22% или да скачам на това ?

мисля, че съм купувала и с 30% намаление, но май само веднъж

# 197
Момичета,тези които сте ползвали ДПШ на Лакме бута ли цвета на боята? Мисля да пусна поръчка от ЗР и се оглеждам за щадящ ДПШ.
Ако за мицеларния се колебаеш , не не го бута. Но и аз не го ползвам повече от 2 пъти месечно - единия път винаги е последното миене преди боядисване, два пъти само ако усетя нужда.

Да точно за мицеларния става въпрос, изглежда ми щадящ. Сигурно него ще пусна.

# 198
Може ли мнение за тази маска?

# 199
Нищо не прави.

# 200
Да препоръчате нещо изпробвано с анти статик ефект? Много ми се наелектризира косата, особено ако е прясно измита.

# 201
Моля за съдействие, момичета! Откъде мога да си поръчам продукти на Nashi?
Благодаря

# 202
Маракеш ендз не ме кефи.
Какво ще кажете за спрей- балсамите им?

# 203
Маракеш ендз не ме кефи.
Какво ще кажете за спрей- балсамите им?

Имам червения, освен хубавия аромат, нищо не прави за мен. С/без него не виждам разлика, ползвам го обикновено след шампоана и балсама и сплит ендз серума. Не си заслужава освен ако не си голям фен на аромата и не го ползваш с цел ароматизиране (като мен). На суха коса сложен ми приглажда прилично и до там.

# 204
  • Toronto
tuparowa 1и 2 системата ползвам на Олаплекс или по-скоро за нея съм писала

Prinzesata, благодаря за отговора, ще се поинтересувам за тази система
Kriystall, благодаря и на теб за Ланза!

# 205
Връщам се да споделя мнение няколко дни след кератиновата терапия на Alfaparf.

Измих си косата два пъти.

Първия път, в понеделник, имаше доооста странен аромат. Посмъртно не мога да го опиша и вероятно точно тази миризма на всеки би навяла различни асоциации. На мен ми напомни на някакви прегорели животински части - опашки, крака... Не, че знам как миришат точно😃 Но си мисля, че е близо.
За щастие, тази гнус не беше трайна и след като се изкъпах я нямаше. Но и не миришеше силно на продуктите, които използвах, както обикновено се случва.

Днес я измих за втори път с Керастаз Хронолоджист. Има завиден обем, което липсваше първия път с блондинската линия на същата марка. Смрад нямаше 🎉

Косата определено е по-мека и права, и загладена без да съм се старала въобще с четката и сешоара, и без да съм ползвала преса.

Цветът е тотално бъгнат... ще изчакам малко и ще отида на фризьор, че с тези домашни експерименти нещо не ми се получава.

Ето снимка от днес, яко червена е..

# 206
Jollie много здрава и пригладена изглежда👍

# 207
  • Някъде по Дунава
Jollie,коя точно терапия прави на Алфапарф? Би ли дал линк.

# 208
  • Някъде там
Пробвах Керастаз CHROMA ABSOLU SOIN ACIDE CHROMA GLOSS.
Шишето е розово с холограмен етикет, бутилката е разделена на дози, по указания за тънка коса една доза, за плътна две дози.
Едно шише е 12 дози, поне толкова преброих.
Четох доста отзиви ,че аромата е доста силен и алкохолен,явно представата ми за спиртен/алкохолен/аромат е различна.Не ми се стори толкова силен.
Косата под душа беше невероятно мека,след изсушаване си остана мека,подредена без да отнема от обема ми.Блясък има, но ми е трудно да преценя колко точно защото моята коса си е много бляскава.Не намирам да е по бляскава от преди.Не е лош продукт, но не разбирам многото положителни коментари.Не съм недоволна, но не съм и впечатлена.
Добър продукт е , може да замести маската или балсама, но за силно изтощена и жадна коса със сигурност трябва балсам или маска.
Споделям  снимка на дневна светлина,без светкавица с предна камера/8 MP/

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 09:25 от Искрица

# 209
Дами, с кой/какъв шампоан отмивате:
- Еластисайзър
- изцяло маслен pre-wash?

Не ми се иска всеки път да е ДПШ... Може би може да се добави нещо към масления pre-wash, за да се "разреди" - витамин А, Е? Дори и с това се съмнявам по-леки шампоани да се справят. Alfaparf SEMI DI LINO VOLUME VOLUMIZING LOW SHAMPOO не успя да отмие дори само серум за скалп като хората. Дали решението е преди леки шампоани да няма какъвто и да било pre-wash?

Гореспоменатата серия Kerastase CHRONOLOGISTE изглежда обещаващо, оставам с впечатлението, че е и за всеки тип коса.

Общи условия

Активация на акаунт