Професионални серии за коса- тема 154

• 66 207
  • 761
  •   2
Отговори
# 435
  • София
ЯЧРМ от години няма в Зоя. Не го предлагат и пише неналично. И аз се оглеждам да си взема и се чудя от къде? Дайте идеи.

# 436
Ами да, не е налично. Поразрових, но не намерих. Ще е хубаво някой да подскаже.
И голяма опаковка еластисайзер не мога да открия никъде. Ако някой знае къде има, ще съм благодарна да сподели, както и ако сте си взели голяма опаковка и бихте се разделили с някакво количество.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 20:14 от OliaMirchovska

# 437
# 438
От тук купих:
http://www.beautyhairbg.com/site/product/323
Има ги и в ОЛХ, читави са, всичко си получих без проблем, по други БГ сайтове не намерих ЯЧРМ.

# 439
  • София
Показва ми го налично в Зоя, тук също
https://hairmag.eu/products/product/247/secret-d-afrique-pure-black-castor-oil

# 440
  • София
Ами да, не е налично. Поразрових, но не намерих. Ще е хубаво някой да подскаже.
И голяма опаковка еластисайзер не мога да открия никъде. Ако някой знае къде има, ще съм благодарна да сподели, както и ако сте си взели голяма опаковка и бихте се разделили с някакво количество.

Има в англия и германия.
Може да се поръча с превозвач - лерон или габко.
Информация как става поръчката има на самите сайтове на превозвачите с подробни инструкции, а сайтове за професионална козметика чуждестранни има на първата страница на всяка наша тема като линкове

# 441
  • Пловдив
ЯЧРМ съм купувала от Амазон с превозвач или от Iherb.

# 442
ЯЧРМ съм купувала от Амазон с превозвач или от Iherb.

Нямам никакъв опит с чижденстранните сайтове, затова се надявах да намеря в Бг. Ако някой поръчва скоро, ще съм адски благодарна да поръча и за мен. Ще платя предварително

Видях, че в Елинор вече не предлагат Олаплекс 1 и 2. Само в парфимо намирам големите опаковки. Вие знаете ли да го има на друго място?

# 443
Здравейте, момичета! Дойде време да подновя крема за коса и имам съвсем малко насока. Последно бях залитнала по дрогерийни марки и ползвах крема за хидратация с арган на ogx, който беше ок, но не беше уау. Насочила съм се към нещо налично в английското нотино, най-вече Straight Guard на Chi и Semi di Lino Smooth (или Moisture) на Alfaparf. Ще се радвам да чуя отзиви за тези продукти, но съм отворена и към други предложения.
Косата ми е естествено русолява (небоядисвана) с много дебел, порест и груб косъм. Харесва мек протеин, понася тежки продукти и мрази (мрази, МРАЗИ) кокосово масло

# 444
Момичета, случайно някой да има помпа от Хмилк и да му е ненужна?

# 445
# 446
Здравейте,
Косата ми е с твърд косъм, но е обезцветена. Всеки ден ползвам маша, слагам и термозащита на Чи. Напоследък страшно много цъфти, а я подстригвам на често. Вече три измивания правя с Архитект на Керастас и после слагам термо крем хидратиращ. Този шампоан и маска ми се отразяват супер, но цъфтежа не спира. Дали имам нужда от по-хард протеин и ако да какъв да си взема? Моля да ми препоръчате шампоан и маска.

# 447
Medissa според мен спри с машата, защото каквото и да правиш тази коса гори и при прекаляване както ти го правиш това всеки ден каквото и да слагаш косата ще си цъфти. Аз преди използвах всеки ден преса, но после спрях няколко месеца, защото фризьорката ми каза, че ще остана без коса. Половин година след измиване на косата слагах единствено пяна на нея и така излизах, после започнах със сешоар и четка да си оформям косата и проблемите ми спряха. Не съм се подстригвала от 3 месеца и нямам никакви цъфтежи.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 17:06 от lilyanaaa

# 448

Не си заслужава, стандартно олио е, нищо по-специално.

# 449
Благодаря, въздържах се.
А това ли е аналогът на капките на Оуей: https://www.arlen.bg/product/16555/naturalen-serum-za-tsaftyasht … complex-50ml.html

Общи условия

Активация на акаунт