Плевен - 160

• 73 199
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Между гори и планини
След това което разбрах от разговора си с нея - мъжка сила и майстори. Всички я мотат, лъжат, обещават и накрая нищо. А зимата чука на вратата.

# 511
В Плевен намирането на читави майстори си е голям проблем. В този период почти всички са ангажирани. Казвам го от личен опит, защото в момента правим малък ремонт, и за да дойде майсторът да ни свърши работа, остави друг обект, който е започнал.
Има ли съставен вече план какво трябва да се свърши поетапно?

# 512
  • Между гори и планини
Наистина не знам, аз вчера научих и имахме кратък разговор. Днес по- сериозен. Но във фб е сложен телефона ѝ и повече подробности.

# 513
Има ли къде да живее жената, докато се ремонтира къщата й?
Погледнах в групата и видях, че къщата има нужда от измазване. Дори и са се намерят свободни майстори, при тези температури съхненето на мазилката ще отнеме време.

# 514
  • Между гори и планини
Ами там се мъчи според мен, в тази мизерия...

# 515
  • Разпиляна във въображението
Видях там, че уж има майстор/ри, които да отидат. Наистина ще е добре да има списък, по който да се движим, защото прочетох за много обещани неща и не знам какво да помогна, какво остава.

# 516
  • Между гори и планини
Добре, аз днес ще говоря много обстойно с нея и ще направя списък. Благодаря ви, знаех си, че има добри хора!

# 517
Със списък наистина ще е най- добре, както и координация да има, за да не стане дублиране.

# 518
Рових в темите, рових в съобщенията и май най-добре да пиша тук, макар да мисля, че съм го правила Simple Smile

Търся информация за ортодонти, от които сте доволни. Вече сме посетили Караиванов.

# 519
Рових в темите, рових в съобщенията и май най-добре да пиша тук, макар да мисля, че съм го правила Simple Smile

Търся информация за ортодонти, от които сте доволни. Вече сме посетили Караиванов.
Мирел, всичките ми познати ходят в София за ортодонско лечение. Явно тук не са намерили техния човек
Само една позната води дъщеря си при Караиванов и беше доволна уж.

# 520
Аз писах и в общата тема тук за ортодонт дори и в София, защото цената на Караиванов ми докара безсъние.

# 521
Аз писах и в общата тема тук за ортодонт дори и в София, защото цената на Караиванов ми докара безсъние.

Мда, разбирам те. Същото сподели и познатата, която лекува дъщеря си при него.

# 522
Двете деца бяха при Василева в Търново.
Аз съм доволна. Цената беше нормална.
Инфо от преди 4-5 години.

# 523
Доц. Грета Йорданова, зад Полицията е кабинетът.

# 524
Miriel, аз бих препоръчала Соня Стефанова дъщерята на д-р Заркова. Ако не сте ходили при нея може да направите консултация. Тя работи 2 дни тук, останалите е в София. Кабинетът и е зад мола на гарата.

Миналата година започнах ортодонтско лечение при нея, тази година го завърших. Ходих на консултация и при Караиванов и не само цените не ми харесаха, но и плана който предложи.

Общи условия

Активация на акаунт