Магазин Sinsay - тема 3

• 51 140
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, поръчвали ли сте маратонки сайта?
Отговарят ли си размерите и качеството спрямо цената ок ли е? 😊
Да, детски. Супер са. Вече месец ги носи, нямат забележки. 34 носи, 34 поръчах.

# 451
  • София
Някой връщал ли е бански? Дали го смятат за бельо?
Оле, не ми казвайте, че бельо не може да се връща! Cold Sweat Поръчах едни сутиени с голяма чуденка с тия техни 70+ размери. И ако не ми станат...?
Днес се обадих по телефона и питах. Ако е са закупени онлайн могат да се връщат, но единствено с куриер. Аз обикновено не чакам куриер. За 1 месец все се случва да имам път по Цариградско шосе и ги връщам в магазина. Ако са закупени от физически магазин, не можеш да връщаш. Но там все пак може да се мери. Важи както за бельо, така и за бански костюми.

Скрит текст:
Аз изгърмях с един спортен сутиен от Уайкики. Бях поръчвала същия номер и стана перфектно. Затова и поръчах смело, но се оказа много тесен. И сега се чудя какво да го правя. Sad
https://www.bg-mamma.com/?topic=1378915.msg44416853#msg44416853

# 452
Има ли как да разбера с каква плътност са долнищата, които показвам по-долу? А отговарят ли си на размера? Малката е с талия към 60 см, за ХS пише талия 60 или 62 см...дали ще е добре? Долнищата са с ластик долу, затова дължината не ме притеснява, тя сега е около 150 см, но постоянно расте...
Скрит текст:

Някой, ако е поръчвал от показаните по-горе в скрития текст модели долнища, може ли освен за плътност и размер, да каже и качеството как е?
А мнение за клиновете с висока талия от 5,90 лв? Отговарят ли като номер?
П. С. И какво означава..."Състав: .... 2% ЧАОИТ"? 🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:02 от dolce miele

# 453
  • Пеликания
Аз си бях поръчала от първия модел М размер само че в друг цвят, и ми беше огромно Grinning направо като чувал. Вчера го върнах, иначе щях да ти го снимам.
Имам от сивия, само че в ментов цвят М размер, бях си го взела от физически магазин и ми е добре, но след второто пране почна да става на топчета, но пък ми е много удобен.
Скрит текст:

# 454
  • Beyond the stars
Момичета, поръчвали ли сте маратонки сайта?
Отговарят ли си размерите и качеството спрямо цената ок ли е? 😊
Да, детски. Супер са. Вече месец ги носи, нямат забележки. 34 носи, 34 поръчах.

Втори чифт за дребен - за пясъчника в градината са идеал. Даже бая по дълго оцеляват от по-скъпи. Grinning

# 455

А, има ли някой на когото да не са му върнали парите?? Вече над месец чакам една сума... Unamused

Обади им се по телефона. Веднъж така ми бяха забавили парите и като им звъннах веднага наредиха превод.

Поръчвала съм дамски боти и маратонки, отговарят си на номерата.
За децата също доста пъти поръчвам обувки и си отговарят.

# 456
Mари, благодаря! Малката май засега най-много хареса като модел сивото. А къде става на топчета- отвътре или отвън? 🤔 Не изглежда много дебело, т.е. става за пролетта? Гледам, че М отговаря на размерите от таблицата в сайта- 70 см. Което е добре.
А това, което си върнала плътно ли беше или пролетно?

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:38 от dolce miele

# 457
  • Beyond the stars
А някой да има белите от евтиния модел https://www.sinsay.com/bg/bg/6100j-00j/spodnie-k-si
Прозират ли много? Bowtie

# 458
dolce miele, тъкмо онзи ден поръчах от първия модел само че бежов цвят. Поръчах ХС, тъй като четох в групата че са уголемени. Висока съм 1.68 и ми е идеално, ще прикача снимки по-късно. Тъничко е точно като засега, с отстъпката ми излезе 9лв, така че съм доволна.

# 459
И аз поръчах ХS, но за малката...ок. 150 см е и талия ок. 60 см...Дано да не съм сбъркала, тя си пада по оувърсайз дрехи. Има долнище XS от Ню Йоркър, от дамските...Ще се радвам да видя снимка, да знам какво да очаквам. 😃 И за мен поръчах едно долнище, по-голям номер, ни за него пък се чудя дали няма да ми е малко...
Гледах едни ментови долнища и не мога да повярвам, че мадамата (доста добре сложена) се побира само в ХЛ...може пък наистина да са сериозно уголемени...🤔🤔

# 460
  • Pazardjik

Тези блузи дали са ватирани или са тънки ?

# 461
Взех клин от 5,9 в размер Л. До пъпа ми идва, аз съм 160см и около 63 кг. Малко дълъг ми идва и една идея свободен. За тези пари е идеален.

# 462
Аз си взех такова долнище в цвят нюд,но дойде ватирано. 😁 Носих го два пъти и стана на топчета на междукрачието. Аз взех М,защото четох,че са уголемени и ми е добре.
Маратонките са им ок. Взех на ММ едни бели кецове,бяха 19,90,но с намалението за първа поръчка към 17 лв и нещо. Изкараха доста време и още са си здрави,а той не пази и къса доста. Марковите му издържат по една година горе долу,та тези също са ок.

# 463
Ето снимките

# 464
Колко е дълго това долнище хс, аз съм 167 и 52 кг, дали ще е Ок?

Общи условия

Активация на акаунт