Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 383
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 095
Показаните маслини в буркан по горе не ни харесаха на нас. Може и да сме уцелили такава партида, някакви меки и смотани.

# 1 096
Нашите са хубави, харесват ми. За първи път купувам от тях.

# 1 097
Микровълнова от предстоящата брошура има ли я някой.
Моята е вече за смяна и затова се чудя, използвам я предимно за стоплямне и евентуално за размразяване. Знам , че много хора са против, но моля да не ми обясняват вредите, не желая да ги знам.
Бургера дали е солен и от постоянния асортимент ли е?
Защото бях взела някакъв от постоянния и беше доста солен.
Някой пита за мидите, освен начините които са изброили момичетата, аз ги правя и със спагети /пълнозърнести/.

# 1 098
  • София
Скрит текст:
И аз взех олио от Кауфланд на 5 лв, прословутата Калиакра.
Да и при нас киселото мляко с каймак от 1 кг беше изкупено, но се добрах до последната бройка.
Скрит текст:

Прясното им сирене беше намалено и имаше доста бройки, явно няма интерес този път към него. В този Лидл имаше и доста от италианските неща и награбих два соса бешамел, до сега никога не се дореждах до него като го пуснат. Нз как толкова много бройки имаше сега 🤔
А как се постига трайност на това кисело мляко до 20.04.2022?
Какво му е домашното? Пише за кого е произведено, но не и къде.

# 1 099
За бельото - може. Дано касиерите в конкретния филиал да са в час.

# 1 100
  • Пловдив
Тия калмари нали тая седм.са намалени? Кво ги тупкат пак най-отпред?

# 1 101
Тия калмари нали тая седм.са намалени? Кво ги тупкат пак най-отпред?
До 10.04 са намалени даже. Очаквай ги и в следващата брошура 3 пъти Wink в тази са 2 пъти публикувани Wink

# 1 102
Пуу, сьомгата вече е 30 лв. на промо, 😒

и аз с прискърбие установих същото.

# 1 103
Момичета забразената сьомга на каква цена е? И може ли снимка, май в нашия филиал я няма тази , която Вие взимате.

# 1 104
  • Пловдив
Благодаря за новата брошура!

Харесах си изварата, карпачото от октопод, яйцата XXL, плодовите макарони, бонбоните с цял лешник, тенджерите, формичка за печене и се чудя това спрей лепило дали лепи текстил (някой купувал ли е такъв продукт). Щифтът за гравиране на 6.99 също ми е много интересен. Има ли някой такъв и става ли за нещо изобщо?

Авокадо може да взема, но 20 лв за кило спанак и сьомга за 30 лв? Боже, това е повече отколкото мозъкът ми може да възприеме и обработи!

marinadp, на коя страница в брошурата са тези ядкови млека на Верея, че аз не ги видях никъде?

Продължавам да чакам пароструйка. Simple Smile

# 1 105
  • Пловдив
Тоя гръцки зехтин /8,49лв-тубместата бутилка/ го има при нас още от миналата седмица...Що за брошура?

# 1 106
  • Сливен
Не е по темата,за което се извинявам,но от днес маслото марка Била е 3.99лв за 250гр,хубаво ли е?

# 1 107
Аз си взех разкошен спанак от Фантастико на 5,60 за кг. И в Кауфланд е същият, на около 6 лв. А който иска, нека даде на Лидл 20 лв. За трибуквието "био" пари не давам.

# 1 108
И ние цяла седмица влачихме спанак и чери домати на 2.80 от Фантастико.
Аз толкова спанак през живота си не съм яла, но тази зима нещо наблегнахме на него, бланширам го наведнъж, и го добавяме почти навсякъде по храненията.

# 1 109
Здравейте,

Извинявам се за нахлуването, но в новата брошура видях, че ще има парочистачка 2в1. Има ли я някой от вас, за да сподели мнение?
Благодаря.

Редактирам се, върнах се назад в темата и прочетох отзив. Само не знам дали няма да оставя мокро и дали чисти петна от теракот? С голямо куче сме и като се лигави, оставя следи след себе си. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт