Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 361
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Пловдив
Тези скариди май не са белени...нямам идея как се процедира с тях.

# 1 141
Липсваше ми Лидл. Нищо не е както беше преди, но ще свикна. Минах набързо с покупките, но вътре беше лудница и не исках да се бавя изобщо. Тези дни ще разгледам брошурите на спокойствие и обещавам редовно пазаруване като в последните 7 години.

# 1 142
  • София
Тази седмица купих замразени панирани калмари шайби за 2.49лв. за опаковка от 0,500гр. Та, каква е тази промоционалнаа цена в предстоящата брошура!?

# 1 143
  • На изток от Ада
Снощи харесах тостера жълт, пижамата на жената в брошурата. От тези тавички. Пак ще я разгледам и списък ще направя.

# 1 144
  • софия
Както е описала бяла бреза за кратко време, колкото да се затоплят и поемат ароматите. Белят се супер лесно, докато ядеш, но става малко мазало. Обаче е вкусно.

# 1 145
Мерси за идеите за скаридите!
Сутринта понеже мрънках за цената на сьомгата, lidl ме компенсираха с намалена на 20 лв, при нас 😸
На тази френска леща каква и е редовната цена в момента.
Иначе може да взема бадеми, тези са много хубави, яйца, зехтин, леща евентуално..
Абе никакво месо на промоция не виждам тази седмица, това не ми харесва 🤔

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 16:15 от Lemy

# 1 146
  • София
Както е описала бяла бреза за кратко време, колкото да се затоплят и поемат ароматите. Белят се супер лесно, докато ядеш, но става малко мазало. Обаче е вкусно.
Да, необелени са много по- вкусни. Обелката задържа соковете и вкуса е по-интензивен.Готвят се цели, само ако имат "мустаци" ги отскубвам.Laughing

# 1 147
Мерси за идеите за скаридите!
Сутринта понеже мрънках за цената на сьомгата, lidl ме компенсираха с намалена на 20 лв, при нас 😸
На тази френска леща каква и е редовната цена в момента.
Иначе може да взема бадеми, тези са много хубави, яйца, зехтин, леща евентуално..
Абе никакво месо на промоция не виждам тази седмица, това не ми харесва 🤔

mmmm, къде е това при вас?

# 1 148
Френска леща нямаше в нашия филиал тази седмица. Не знам дали още е в ПА.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 16:49 от Еос

# 1 149
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[Изчакахме да изсъхне, но си остана с неприятната мризма от топлото време като го окачихме. После ММ се жертва и опита едно парченце все пак - не ставаше за консумация. Много ясно, че замина в кофата.

# 1 150
  • In transit
Френската леща е в ПА. Онзи ден я гледах, цената и беше 3,29лв...нещо такова. Над 3лв със сигурност.

# 1 151
Каква е тази гадост от Lord Nelson? Комбинацията ли е потресаваща (портокал и канела), сезонът ли не е подходящ, но едвам го изпих това чудо. Нямам проблеми с марката по принцип, имат готини неща, но това ми остави кошмарен вкус в устата.

# 1 152
  • Sofia
Тези картони за рисуване, които са в новата брошура ги чакам повече от година, а сигурно няма да мога да отида в четвъртък Cry
Дано успееш... не си представям да чакам нещо цяла година  и да ми се изплъзне като се появи.

Соул, аз извън Фаворината и Делукса - почти нищо, ама от тях... почти всичко... така е приказката де, ама сещай се... Пък и с цените, както каза Мики... озаптявам се доста и аз.

Скаридите и калмарите се готвят или бързо или бавно. Та за бързо готвене бланшираните (сготвени в някаква степен)  само се затоплят за 1-2 мин. и това е.

# 1 153
Тази седмица купих замразени панирани калмари шайби за 2.49лв. за опаковка от 0,500гр. Та, каква е тази промоционалнаа цена в предстоящата брошура!?
Те са май 1 месец намалени. И а цяла секция в сайта с намаления до -50%

# 1 154
  • Пловдив
Каква е тази гадост от Lord Nelson? Комбинацията ли е потресаваща (портокал и канела), сезонът ли не е подходящ, но едвам го изпих това чудо. Нямам проблеми с марката по принцип, имат готини неща, но това ми остави кошмарен вкус в устата.

Съжалявам! Аз от марката съм пила само круша и ягода с малина (харесаха ми) от тези в пакетчетата и зелен чай (гняс голяма, не обичам чай по принцип). За мен определящ е вкуса и много съм се чудила какъв друг да си взема да опитам. Последно взех от разфасовките им, дето се водят gourmet и вътре чая е насипен с вкус на помело, но още не съм опитала. Надявам се да е вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт