Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 775
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 2 055
Аз да попитам , че не пише никъде ... тази яйцеварка, случайно да има автоматично изключване ( миналата година взех една и нямаше, но никъде не пишеше , че само ще пиука, като изтече времето  и може би ще спре , ако и свърши водата ....)?

# 2 056
Аз да попитам , че не пише никъде ... тази яйцеварка, случайно да има автоматично изключване ( миналата година взех една и нямаше, но никъде не пишеше , че само ще пиука, като изтече времето  и може би ще спре , ако и свърши водата ....)?
Прилича на моята от преди няколко години. Ако е същата няма автоматично изключване, само звук, постоянен.

# 2 057
В крайна сметка им писах за сутиена преди да го отворя, с две думи получих отговор със стандартната им политика за връщане до 30 дена и през приложението 60 дена, продукта трябва да няма следи от употреба и да е в отличен търговски вид - считам, че в крайна сметка мога да го върна ако не ми е точен по размер.
Ако се направят на интересни ще им покажа имейла Grinning
Няма проблем с връщането. В неделя върнах, защото чашка Д въобще не отговаряше на номера.

# 2 058
Гледам в новата брошура специално внимание са отделили на суровите барчета. На първа страница като важен основен продукт, и после веднага на трета страница, за да се затвърди в паметта и да не ги пропуснем случайно.
Филето от хек ще им остане, вече втори път му намаляват цената.
И внимавайте с кашкавала от 2 кг. Наше село. Последният път в такива калъпи беше ужесен и им го върнах.

А моите любими сирене и кашкавал са с нови цени пак.

# 2 059
  • Sofia
В крайна сметка им писах за сутиена преди да го отворя, с две думи получих отговор със стандартната им политика за връщане до 30 дена и през приложението 60 дена, продукта трябва да няма следи от употреба и да е в отличен търговски вид - считам, че в крайна сметка мога да го върна ако не ми е точен по размер.
Хич не ги оставяй да се правят на интересни. Щом нямат пробни... естествено с възможно най-прилична опаковката и така...
Така е и с мобилните телефони... ако не си го купувам от магазин, а го получа с куриер - мога да върна, щом не съм го видяла лично.

# 2 060
Аз имам парната четка от миналото лято,  взех си я специално за едни завеси в спалнята и пердето в хола.
И официална дълга рокля, гладих за първата годинка на малкия ми син, справя се отлично.
По характеристика е същата, че и по добра от много модели в техно - магазините,  а пък цената и е двойно, тройно по- ниска...
За мен си заслужава 🙂
Не ползвам ежедневно, само защото мястото ми за гладене не ми позволява цялата тази пара и нямам удобство за закачалки и т.н. иначе би имала доста приложение .
Сега ще сме в ремонт и ще местя територията за гладене,  надявам се след това, на новото и място да мога да оползотворявам по- често четката..🙂

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 15:52 от Sofi_to

# 2 061
Подарявам
Скрит текст:

# 2 062
  • Бг-мама
Подарявам
Скрит текст:

Аз бих се възползвала от купона за биричката , ако някой не го е взел. Благодаря!

# 2 063
Подарявам
Скрит текст:

Аз бих се възползвала от купона за биричката , ако някой не го е взел. Благодаря!
Добре, той е от утре

# 2 064
  • Буркина Фасо
аз бих им показал на място , че не ми става Smiley

# 2 065
Няма да се трогнат Simple Smile
Какво ли не са виждали по тия магазини.

# 2 066
Аз писах, че препоръчвам парната четка, не ме четете...😛 Всичко, което мога да сложа на закачалка, вече гладя само с нея. Като се справя доста по-лесно примерно с един панталон, който ми къса нервите с обикновена ютия (а ютията ми е хубава)...с външни джобове е и от странна материя...Взела съм си удължител (кабел), за да си я използвам спокойно. Моята е малко по-различен модел от тази в новата брошура- изцяло бяла е, на металната част има по-различен релеф, ватовете са 1300 (а на тази сега мисля бяха с някакво регулиране от-до 🤔).
Да питам за стреч фолиото...Купих, нов дизайн вече на кутията (картинките). Обаче...пише, че уж има easy finder или нещо такова (на предишната имаше лепкащо за свободния край- там, където е белият правоъгълник), а на тази опаковка няма?! И отделно, че засега фолиото излиза трудно, с дупки...🤔

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 18:30 от dolce miele

# 2 067
Здравейте,знаете ли дали в някой от магазините в Русе или Пловдив има налични гиричките от  2кг?

# 2 068
  • In transit
Долче, защото е extremely flexible, затова е на дупки. Joy Тези микрони на найлоните не спряха да ги намаляват. Скоро ще си представяме, че държим в ръцете си фолио, а то ще е невидимо.
И с торбичките за фризер е така...все по-тънки стават. Скоро ще станат 1:1 с торбичките, в които си слагаме зеленчуците.
Не съм против всичките еко норми, ама да си сменят опаковките на стоките, вместо да се чудят как да ощетяват клиентите. Има други начини да се намалят щетите от пластмасата.

Скрит текст:
Стреч фолио купувам само от ДМ, тяхното ми е най-добро.

# 2 069
Mikkey, 😂 Така и не виждам къде е този easy finder...🤪 А дупките са като от надрано, сякаш в назъбеното по картонената част се дере ("ножчето")...и в единия край се подгъва...А е почти нова ролката.😐 Даже купена на редовна цена, а не с намалението от приложението...🥴

Общи условия

Активация на акаунт