Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 556
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Сега видях, че е излязъл 24-ти епизод на 15-ти сезон на Мърдок. Мислех, че предният е последен за сезона, не знам защо съм се объркала така (уж ги гледах в ИМДБ).

П.п. нещо смешно с бащата на Ефи - кой знае какво е това (нямам предвид картофеното пюре, а какво изобразява)? Wink
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 12:23 от pppqqq

# 271
  • Пловдив
24 – а  ли е последната серия на Мърдок?
Свърши малко странно.
Очаквах по–силен финал.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 14:14 от dudhen

# 272
Последна за сезона. Не знам дали е подновен, но като се има предвид, че непрекъснато го подновяват, сигурно ще стане.
Скрит текст:
Предполагам, че Емили Грейс дойде в църквата и развали сватбата, но не знам защо я връщат - тя нали беше лесбийка последно. А и Ефи не я познава, така че реакцията й няма логика.

# 273
Снощи започнах Black Mirror.

# 274
Marilyn3, you're in for a treat, както се казва. Може да не гледаш епизодите последователно, всеки е сам за себе си. Признавам, че не съм изгледала все още някои, защото могат да бъдат натоварващи, но идеята на целия проект е гениална.

# 275
  • София
Изгледах сезон 6 на Billions
https://www.imdb.com/title/tt4270492/episodes/?ref_=tt_ov_epl

Най-слабия сезон на един сериал, който според мен много отдавна трябваше да е свършил.
Без Боби Акселород не е същото. Майк Принс не ми е толкова интересен, аи и вече се чудят какви глупости да измислят. Поддържащите герои станаха съвсем безлични и скучно, като фон.

# 276
2 епизода изгледах от Наследници, малко  ми е муден засега, но пък е интересно как всеки герой си има неговата си схема Simple Smile

# 277
  • София
Изгледах сезон 6 на Billions
https://www.imdb.com/title/tt4270492/episodes/?ref_=tt_ov_epl

Най-слабия сезон на един сериал, който според мен много отдавна трябваше да е свършил.
Без Боби Акселород не е същото. Майк Принс не ми е толкова интересен, аи и вече се чудят какви глупости да измислят. Поддържащите герои станаха съвсем безлични и скучно, като фон.

Абсолютно споделям мнението ти, Diavolo. Неведнъж съм споделяла колко харесвам сериала - главния актьорски състав,  изключително интелигентния диалог (аз подобен в друг телевизионен сериал или игрален филм не съм срещала досега), непредсказуемостта, обратите, сблъсъка на характери, майсторската игра на Пол Джиамати и разбира се, Деймиън Луис. Но наистина вече трябваше да е поставен достоен край!Харесвам Майк Принс - пак стои респектиращо като Боби, остър ум, но всичко останало ми е фон - Уенди пък съвсем. Изсмукана работа отвсякъде!

Нещо май установявам, че любими мои сериали нещо се дънят по фронта в последните си сезони (лично от моя гледна точка) - Гениалната приятелка, Милиарди (сигурно пропускам някой и ще допиша в последствие) или не биват продължени - като Блудният син. В Берлински Вавилон ми остана надеждата и го чакам с нетърпение. Малко ми е празно сега, като толкова години съм инвестирала в тяхното гледане, а нещо не мога да намеря някой нов, който да ме грабне.

# 278
Здравейте!
Вижте на какво се натъкнах в Сеасонвар. Става дума за сериал/минисериал режисиран от Хю Лори и още повече ...става дума за нещо по любимата ми Агата Кристи .
Why Didn't They Ask Evans?
https://www.imdb.com/title/tt14829590/
http://seasonvar.ru/serial-32553-Pochemu_ne_sprosili_Evans.html
п.п. Има и трите серии и е с руски дублаж, но не е лош дублажа.
п.п.п. И други екранизации съм гледала и ги харесвам и книгата ми е една от любимите. Аз реално много малко неща от тези, които съм чела на Кристи не са ми в любими.Но това е отделна тема. Simple Smile Отивам да гледам.

# 279
Предпочитам да го изтегля, вместо да гледам от сайт - ще потърся из торентите, благодаря за информацията Simple Smile

# 280
  • Бургас
И аз го чакам отдавна. Ще почакам още малко да излязат субтитрите.

# 281
Аз изгледах Bridgeton и съм впечетлена!

# 282
  • Down south
Какво те впечатли най-много?

Чела ли си книгите?

# 283
Какво те впечатли най-много?

Чела ли си книгите?
Не съм ги чела и честно казано не знаех и че има такива.
Хареса ми самата любовна история, как е пресъздадена. Въобще и двата сезона са направени увлекателно. Препоръчвам.

# 284
  • addicted
Tokyo Vice е разкошен! Благодаря на препоръчалите го.

Общи условия

Активация на акаунт