Любители на кучета - 127

• 34 889
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Честити да са рождениците! Да сте здрави и щастливи!
Бебоците са много сладки, пу-пу Heart

Иланг,моята категорично отказва да яде дървото,но си га прибира в леглото и никой да не й го пипа.

# 406
  • София
Какво е това дърво:sunglasses: Марси яде каквито клечки намери по паркове и поляни.Уморох се да му ги взимам...

# 407
Аз едно не разбирам. Как кучето преценява кое да зарови/запази за по-късно/скрие и кое да изяде веднага.
Лятото купих изсушени конски трахеи и ги давах да си ги дъвче да се занимава, за тя все ги криеше из къщата. Другите лакомства и неща за гризане ги започва на момента.

sssani, за кафеено дърво става дума.

# 408
Благодаря за пожеланията към моето момче, момичета 🤗

Мама Мартина честита, здрава и щастлива да си 😘

# 409
  • София
Честит рожден ден, прекрасен достолепен Макс! Дълги, дълги години да си здрав, игрив и да имате безброй неповторими мигове! Birthday Голяма слабост ми е тоз юнак!
Мартинче, честита   да си и ти, от здраве да не се отървеш! Flowers Rose

# 410
Пък как обичам кака да ме гушка. Чернокоска и Фют
....

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 10:12 от MagniМ

# 411
Добър вечер от едно сресано (оскубано) русо куче 🤣

# 412
  • Пловдив
ЧРД на прекрасния Макси и на Мама Мартина! На патеричка! Нека са здрави!

Шошото

# 413
  • под тепетата
khaleesi_x, много ми се иска да я снимаш пред сакура! Много добре си я прересала,че нали знаеш какви дертове създава в затоплящото се време задържания подкосъм.
Шоше, пак някакво богатство си докопал!

# 414
Здравейте,
преместихме се да живеем извън Сф,но района ни се оказа неподходящ за гледане на куче.
Около нас няма къде да го разходим,движението на коли е ужасно,а градинки наблизо няма.Тк има предимно къщи се случва да ни предупреждават за избягали или бездомни агресивни кучета.
Най-големия ни проблем обаче се оказаха кърлежите.Съсед ни предупреди ,че 2 кучета вече са му починали от нахапванията им,тк наблизо има хиподрум и е нещо страшно.Разбира се,той си има вътрешно обезпаразитяване,но откривам поне по 2-3 вкъщи вечер и е ужасно пост.да проверяваш навсякъде да няма някой.
Бихте ли ме посъветвали за нещо с което да ги отблъсква-каишка,капки?
Благодаря ви

# 415
Честит рожден ден на Макс,да е жив и здрав, още дълги години🐾, голям красавец е!
Честит рожден ден на мама Мартина, с пожелание за здраве и щастие Simple Smile

# 416
  • София
Здравейте,
преместихме се да живеем извън Сф,но района ни се оказа неподходящ за гледане на куче.
Около нас няма къде да го разходим,движението на коли е ужасно,а градинки наблизо няма.Тк има предимно къщи се случва да ни предупреждават за избягали или бездомни агресивни кучета.
Най-големия ни проблем обаче се оказаха кърлежите.Съсед ни предупреди ,че 2 кучета вече са му починали от нахапванията им,тк наблизо има хиподрум и е нещо страшно.Разбира се,той си има вътрешно обезпаразитяване,но откривам поне по 2-3 вкъщи вечер и е ужасно пост.да проверяваш навсякъде да няма някой.
Бихте ли ме посъветвали за нещо с което да ги отблъсква-каишка,капки?
Благодаря ви
За кърлежи си напръскайте със сигурност двора с Айкън, ние пръскаме и край къщата, по самите стени също (гони успешно паяците). За предпазване на кучето е писано много, последно преди няколко страници. Консултирайте се и с ветеринаря му.

А Кио е почти се е сляла с цвета на дървото Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 22:24 от ToniShu

# 417
Благодаря Ви,момичета! Да Ви се връщат тройно всички прекрасни пожелания!
Ето го и моето момче,че скоро не сме се включвали,да не го забравите

# 418
  • София
Мили стопани... някои от вас знаят историята на слънчевото дете Джони, други не, но той днес отново има нужда от подкрепа. Дори и само мисловна ❤
И съм сигурна, че ако повече хора се включим, ще стане по-бързо, а всички тук сме с големи сърца.
https://bg-mam.ma/p/1122458/44542920
Благодаря ви. Познавам "задочно" Деси и Джони от форума и следя за развитието на сладура. Искрено се надявам да има положителна посока при него. ❤🥰
Допълвам, че може и през платформата, но аз лично от там не успях:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1122458.1650#

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 10:30 от Галски

# 419
  • Пловдив
ЧРД на Макс ,на патерици! Още няколко по 7 да ви радва ,а вие да го глезите!

khaleesi_x,
Японка в пролетно цъфнала градина от Японски вишни. Не е баш от вишни ,ама и джанката става Wink

Общи условия

Активация на акаунт