Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 525

Мнение за тези маски?

# 526
Биват, без да са уау.

# 527
Класиката Голдън Роуз 51 и аз я помня. Ех, колко хубава бях с него. Разбира се, с по-тъмен молив 😄😄😄

# 528
  • Бургас
Маските на Лорис биват...
Но...по-хубава от 3 минутната маска-балсам на Пантен за моята коса няма...
Иначе и Макадамия и още някакви професионални съм вземала-хубави са си...Но с Пантен съм си най-добре.

Класиката Голдън Роуз 51 и аз я помня. Ех, колко хубава бях с него. Разбира се, с по-тъмен молив 😄😄😄
Това с молива никога не ми е харесвало.
Или слагах много, много малко,да не си личи ...И накрая изобщо се отказах от молив,и сега не ползвам.
Обаче когато ползвах,малко очертавах извън естествения контур на устините,красотата беше веднъж просто...

# 529
  • Deutschland
Изида не ги помня. Голдън Роуз 51 имах. Констанс Карол пудра. И Руби роуз сенките

# 530
Издирвам бюджетен и с някакъв ефект антицелулитен крем/гел за нанасяне след скраб за проблемните зони.
Вече ползвам втора опаковка от този.

Къде стои това? Все не го откривам като се сетя да го търся.От мината година като го показахте и хвалихте пак тук го търся периодично.И още едно за гърди пак бяхте похвалили и него не открих.Сигурно не ги търся на правилното място.

# 531
  • Бургас
Изида не ги помня. Голдън Роуз 51 имах. Констанс Карол пудра. И Руби роуз сенките
И сега имам Руби Роуз сенки.
И ползвах очна линия с мека четка на Голдън Роуз+спирала на Голдън Роуз.
Имаше и още някаква марка,Classics или бъркам...
Това беше наистина-пудра Констанс Карол.Те иамаха и червила.

# 532
Издирвам бюджетен и с някакъв ефект антицелулитен крем/гел за нанасяне след скраб за проблемните зони.
Вече ползвам втора опаковка от този.

А след колко време се забелязва някакъв ефект?

# 533
Стои до останалите за стягане ,отслабване,антицелулит.На повечето места е малко вдясно ,долу окололо другите мазила за тяло.

# 534
Класикс имаха страхотна спирала - розов металик беше на външен вид. Май беше първата, която ползвах със силиконова четка.
И ако ще си мерим спомените от младините - аз през 98 започнах първата си работа. Голям динозавър съм явно 😂

# 535
  • Бургас
Ааа,и аз през лятото на 98 и 99 работих,2000 иучих за изпити и се явявах на тях 2001...

И към 2002/2003 спиралата на Буржоа с черно шишенце и капачка розово злато стана абсолютен хит...
А за едно червило на Буржоа още тъгувам,бешв уникално хубаво...

# 536
И аз съм "стара чанта", ГР 51 и сенки на Руби роуз и аз имах около 10 клас. Много се харесвах с 51 на устата, а на очите с бял молив мат на ГР  и синя спирала:joy:

# 537
Здравейте, имам въпрос относно ББ крем на Гарниер. Търсех в другите теми, но те са много стари.
На някоя от вас случвало ли и се е леко парене на очите и сълзене през целия ден с ББ крем?  Уж нямам алергии някакви.  Забелязвала съм го и преди и бях спряла да ползвам ББ, но сега пак си взех , даже е някакъв мисля,че нов, за мазна кожа :

С обикновен фон дьо тен го нямам този проблем, но съм с мазна кожа и склонна към много черни точки, затова реших да взема ББ крем. Някакви идеи как мога да избегна това? Слагам слънцезащита отдолу преди ББ крема, ако има значеие.

# 538
От слънцезащита съм имала парене.
А пудра слагаш ли?

# 539
  • София
Май само аз не съм ползвала червило ГР 51. Simple Smile  Не знам защо съм го пропуснала.
А сенките на Руби Роуз са много добри!

Общи условия

Активация на акаунт