КАУФЛАНД - тема 55

• 44 386
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
Ето ги опаковките, не са като на Лидл с много тъмно синьо на класик.

# 241
Сега се връщам от Кауфланд. Имаше един натоварил количката с два стека и половина олио, но не знаех за това ограничение, та да видя как е минал през касата.

# 242
Брадли, благодаря! Значи оттам идва и моето объркване и затова съм помислила, че трябва да е намалена моцарелата лайт!🙂 Вече ще знам за какъв цвят да се оглеждам (аз нискомаслени моцарели купувам само на промоция). 😃

# 243
Опасни сте тук. Ходих да търся кръстове по бутилката. Няма. Само слънца. Лятото е купувано от К, пак беше намалено тогава.
Скрит текст:
Това сме изхарчили за половин година. До следващата реколта ще изкараме.

# 244
  • София
Вчера от Метро си купих бутилка Шарлан с марката Метро Шеф със слънце и кръст на бутилката. Пише сама, че е произведен за Метро, в България.
Нямаше изобщо да забележа, ако не беше дискусията тук.

# 245
Здравейте, някой с отзив за тази прахосмукачка без кабел?

# 246
  • shumen
Аз имам подобна и съм много доволна.

# 247
Нашата безкабелна е Бош...За тази цена и от Кауфланд с 3 г гаранция...бих я купила! 😃 Не ремонтират уредите при рекламация, а направо връщат пари.🙂

# 248
Ремонтират ги вече , ако я върнете защото не ви харесва връщат парите , но ако има някаква повреда я пращат на ремонт
Нашата безкабелна е Бош...За тази цена и от Кауфланд с 3 г гаранция...бих я купила! 😃 Не ремонтират уредите при рекламация, а направо връщат пари.🙂

# 249
Как приготвяте херингата - филе, която е на промоция

# 250

А доволни ли сте от твърдата моцарела?

# 251
Ремонтират ги вече , ако я върнете защото не ви харесва връщат парите , но ако има някаква повреда я пращат на ремонт
Откога е информацията? Преди няколко дни жена връщаше развален уред на Информация и и' казаха, че не пращат за ремонт...🤔
А преди 2-3 месеца на мен също ми казаха, че не ремонтират уредите...

# 252
И на мен отказаха ремонт, а много настоявах. Около Коледа.

# 253

А доволни ли сте от твърдата моцарела?

Само в пликче взимам, не знам как е твърдата

# 254
И на мен отказаха ремонт, а много настоявах. Около Коледа.
Даже и на националният им телефон бях звъняла и от Отдел обслужване на клиенти също ми казаха, че "нямат практика да ремонтират".

Общи условия

Активация на акаунт