Къде в Русе - 13

• 62 211
  • 894
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Здравейте! Зъбни снимки, освен на спирката на Пантеона, къде другаде бих могла да направя? Имам на направление, но съм склонна и да платя..

# 181
Здравейте! Зъбни снимки, освен на спирката на Пантеона, къде другаде бих могла да направя? Имам на направление, но съм склонна и да платя..
До операта, където беше Еконт преди.
Или в Евас

# 182
В стоматологията на третия етаж мисля беше също правят. Работят и с направление.

# 183
В стоматологията на Евас ми казаха че апаратурата е стара и не стават хубави снимки от зъболекар ми е информацията.

# 184
Освен че е стара е и отвратително мръсно вътре, и един дядо с мръсни ръце без ръкавици ти бърка в устата - отврат.

# 185
Как дядо, аз ходих зимата и беше една мила жена. Не ми е бъркала в устата. Подпрях си брадата на една стойка и се върти около лицето апаратурата и това беше, панорамна снимка на диск.

# 186
Аз бях преди две години, може да да го сменили или да си е заминал, но беше доста мръсно вътре и за един зъб ходих само, не за панорамна. Бутна ми в устата нещо, на което после излезе снимката. Супер мъничка плака, 2х3 см.

# 187
И аз бях при жената миналата година

# 188
  • Русе
Ходихме на ъгъла срещу операта, снимката е 6лв, не работи с направление.  Ново и чисто, младо момче. Пише , че рентгена му е със 70% по-добре малко облъчване. Нооо не му се получи първата снимка, та се наложи втори път. Не сме снимали младежа отдавна,  та дано всичко е наред.

# 189
В клиника Дукови също правят снимки. Ходих отдавна - на П.Д. Петков.
П.П. За снимка на един зъб си е такъв размера на плаката.

# 190
някой правил ли си е бондинг, търся добри отзиви , може и да не е за Русе

# 191
Здравейте,къде мога да си премахна милиуми под долния клепач на окото.Благодаря.

# 192
Здравейте, може ли да ми препоръчате перач на дивани,но не с рейнбоу и да не взема много скъпо.

# 193
Здравейте,къде мога да си премахна милиуми под долния клепач на окото.Благодаря.
В Адара или Диас.
Здравейте, може ли да ми препоръчате перач на дивани,но не с рейнбоу и да не взема много скъпо.
С професионална машина Вип моп,много съм доволна.Телефон мога да дам утре,като отида на работа.

# 194
Професионално почистване Русе V&J group -

Общи условия

Активация на акаунт