Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 115)

• 45 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 436
Добро утро, спорен понеделник момичета.

Керем участва  във филмовия фестивал в гр Малага/ Испания/.
А тук е на сцената на музикалния театър,където вече два месеца Бандерас играе в постановка. И Керем присъства.

# 437
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек ден и успешна седмица ви желая! Heart
Благодарности за всички, Heart Exl които активно се включиха в отразяването на пребиваването на Керем в Малага, срещите му с колеги-артисти, журналисти  и фенове! Дано тази визита да допринесе за осъществяване на  професионални проекти за Керем! Искам да го гледаме вече на снимачната площадка! Smiley

Дано скоро най-сетне се обяви и тъй дълго чакания нов проект на Ханде! Sunglasses

# 438
Bell "Има един вид късмет, който се изразява само в това да попаднеш в нужното време на нужното място, и едно вдъхновение, което не е нищо повече от това, да направиш каквото трябва и както трябва."
Bell Имайте този късмет, слънчеви момичета. Успешен ден и седмица.Revolving Hearts

# 439
ЧРД /на патерици/, Фили! Много здраве и щастливи моменти ти пожелавам Tada

Тъй като Диди и Снежка по-често се отбиват напоследък, предлагам да поемат нещата в свои ръце и с подготовката за следващата тема да се заемат те или някоя от вас, която желае. Key
Обмислям да си дам малка почивка от писането, дали ще успея е отделен въпрос. Но, ще е повече от некоректно да ви се изтърся тук в последния момент с оправданието, че имаше много материал, но нямах настроение и единственото, което мога е да копирам стара тема.

Яси, прегръщам те силно! Правила съм го и продължавам да го правя - в темата където се обсъжда другия актьор, когото харесвам влизам не само когато има с какво да го похваля. Вероятно наистина не е редно, но щом не е използван език по-груб от допустимото - не изпитвам вина.

Темата я е имало преди, ще я има и занапред.... Радвам се, че ви открих благодарение на тези слънчеви хора и се обединихме около тях. 🤘 Да са здрави и успешни. Вие също.

Heart Exl Heart Exl Heart Exl

# 440
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Мира Sparkling Heart, не знам за стихосбирката. От вчера съм изпаднала в творческо безсилие, подозирам че и при Марги е така.

Марги, да взема да дойда с теб? Simple Smile

Trophy

"Майка ми беше моята таен поддръжник. Винаги ме аплодираше, отвеждаше ме настрани и ми казваше: каквото ти казва сърцето, трябва да го направиш."

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 09:40 от midnight__sun

# 441
  • София
Добро утро от мен и една лека и успешна седмица.

Марги    

Слънчице, точно се канех да кача и аз информацията за последователите на Ханде. Въпреки целият "хейт" който се изсипва върху нея хората по света са я оценили и продължават да я обичат.

А Керем жъне успехи. Постига си упорито целите. Пожелавам му да направи един проект и със своя кумир Антонио Бандерас.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 11:02 от БлагаВест

# 442
Добро утро Hug

Марги, Слънчице, няма да ви харесам постовете пък! Joy

# 443
  • София
Мераба, къзлар! Hands Wave

Ето го нашия Ерген.

Извинявам се, но вчера темата ми заприлича на епизод от “Ергенът”. С най-добри чувства и усмивка го казвам. Wink Grinning

“Керем, бг-мамите пак се изпокараха заради теб.” Scream

“Шей, такова, свикнал съм всички да се карат заради мен.” Sunglasses

Шегата настрана - искрено се надявам все по-рядко да водим такива спорове и да си разменяме реплики по този начин. Ще се радвам, ако всички, пишещи и четящи в тази тема, се чувстваме приятно, когато я отваряме. Само че рядко съществува такава идилия и още по-рядко продължава за дълго. Затова, добре дошли на всички, които имат желание да участват в тази луда наша си тема - надявам се да останете, и довиждане на тези, които на този етап затварят вратата - до нови срещи! Темата е място за отдих, не за натоварване, нали така? Бъдете здрави, на първо място, щастливи и спокойни! Simple Smile

На всички желая една усмихната, ползотворна и шеметна седмица!!! Revolving Hearts

# 444
Искам да споделя, че Керем на тази снимка с Бандерас изглежда страхотно. Точно този небрежен вид ми харесва много. Омачкани дънки, пуловер и ризка под него с извадена яка. Sexy man!
Вчера когато Керем последва Бандерас в Инстаграм и Туитър си помислих колко интересно би било ако стане обратното. И то взе, че стана. Рядко се впечатлявам от нещо, но това буквално ме впечатли. И не просто го последва, но пръв качи снимка с Керем и в трите си профила- Инстаграм, Фейсбук и Туитър. А можеше просто да се снима с него и дотам... Днес цялата преса пише за тази среща, нека пишат за такива неща, а не за чаршафите и бельото на хората.

# 445
  • София
Мираланд, +1. Flowers Hibiscus
(Само че за облеклото - аз го харесвам най-много в черно, а и много го харесвам в костюми. Trollface)

От доста време се каня да попитам следното и все се разсейвам с други неща - на Керем зъбите негови ли са си? Така де, дали са фасети, дали е правил нещо, или просто има хубави, равни, бели зъби? Избелването не го броя. За Ханде се отнася същото. И нейните са уау. Heart Eyes

# 446
Здравейте, момичета, Ханде и Керем ме пренесоха в един приказен свят със своята игра в
Почукай на вратата ми. И съм плакала и съм се заливала от смях с всички актьори от сериала.
Нова съм тук, както и може би съм една от най-новите почитателки на Керем. Благодаря на всички,
които постват инфорация за него. Може да се каже, че вече ми е мечта един ден в близко бъдеще
да го видя на живо и да обменим няколко думи. Харизматичен е, земен е, чета всичко и гледам всичко,
което е свързано с него. Все още не съм попаднала на сайт с точна информация, кога и къде може да се види Керем. Ако сте попадали на такъв, споделете моля.
Предполага много от вас биха искали също да го видят на живо, все пак ей къде е Инстамбул.
Ако някой иска да съчетае екскурзия и среща с Керем там, да пише.Simple Smile

# 447
  • София
Тони, добре дошла в темата! Надявам се да прекарваш приятно време тук. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Хубав въпрос зададе - аз също не съм попадала на такава информация и не знам да има такава. Тоест, не съм чувала за фенски срещи, които да се организират от мениджърите му с цел феновете да се срещнат с него и т.н. Мисля, че феновете на Керем сами се организират, следят какво се случва около него, къде ходи, какво прави, следователно всичко е въпрос на късмет. Причакват го и се надяват да имат възможността да се срещнат с него. Сега покрай пандемията е по-сложно. Чела съм, че преди Ковида е можело да отидеш на сета, за да се срещнеш с актьорите. Не знам повече, но мисля, че е имало някаква организация и са допускали групи с фенове.

Ще помоля, който е наясно и има достоверна информация, да пише. Аз също бих се радвала да се срещна с Керем, разбира се. Но не бих го причаквала по летища и хотели, нито бих се бутала зад ограждения, за да го видя на живо. Бих отишла до Истанбул на екскурзия и бих посетила сета на филма, който снима, например. Това би ми доставило удоволствие. Бих се радвала да имам възможност да разменя няколко думи с него, да се снимаме за спомен, да го прегърна. Другото ми идва малко истерично. Не е моето. Simple Smile

# 448
Ще споделя една част от интервюто на Керем, което излезе вчера. Много е дълго, но тази част ми направи впечатление.

Керем казва, че никога няма да симулира щастие, ако не е щастлив и винаги повишава гласа си за истината, дори ако това може да повлияе на кариерата му.

И след това все още има хора, които смятат, че Керем би направил фалшива PR раздяла по професионални причини? 😏

# 449
  • София
Ще споделя една част от интервюто на Керем, което излезе вчера. Много е дълго, но тази част ми направи впечатление.

Керем казва, че никога няма да симулира щастие, ако не е щастлив и винаги повишава гласа си за истината, дори ако това може да повлияе на кариерата му.

Мира, за това ли става дума? Sunglasses

В нета се върти инфо, че Ханде се връща да учи в Университета . Някой знае ли нещо повече? Thinking
Ако е вярно, ще има ли време да участва в нов проект за филм/дизи или това отпада! Rolling Eyes

Скрит текст:

Марги, прозвуча Cry Flowers Cherry Blossom Hands Pray

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 13:08 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт