ПАРИЖ - 16

• 46 102
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
И аз се чудя дали да купя онлайн или на място. Мен ме притеснява дали тия бусове чакат достатъчно, че с децата, ако се наложи да се мине през тоалетната щом минем проверката...вярно само 5 мин са, ама знам ли ги...И два въпроса и от мен, децата на 3г. се возят безплатно, но на седалка или в родителя?
 Сайтът на страница 1 не работи, от кой да купя онлай:
https://www.aeroportparisbeauvais.com/en/access-parking/paris-airport-shuttle/

Или https://www.busbeauvaisparis.com/

# 571
По-напред в темата бяха писали, че шатълите са съобразени с полетите. А и честно казано ако няма шатъл аз алтернатива не виждам (освен ако не си с частен трансфер). В тази връзка ще купя онлайн, пък да видим.

# 572
Билети за Лувъра не ви трябват - има много каси и става бързо.
Аз го посетих май месец и категорично беше пълна какафония от хора по касите по време на дъжд. Препоръчвам онлайн билети.

# 573
И аз препоръчам  да си купите онлайн билети за Лувъра, опашките са големи, дори и да вървят бързо.
За шатълите също - билетите не са поименни, нямат ден, час и важат една година от датата на закупуване.
Двупосочният онлайн билет за шатъл е с 5Е по-изгоден от купеният на каса.

# 574
  • Sofia
Абсолютно не виждам смисъл да се редя на опашка за нещо, което мога да купя онлайн.
За всичко, което възнамеряваме да посетим, билетите са купени предварително, по интернет.

# 575
  • Варна
Летище Бове е много малко,пеша отивате от самолета до залата,вземате багажа и излизате отпред където е касата за шатълите.За 16 евро вземате билет и пътувате 80 км до Париж ,Порт Мейо и да ако си купите онлайн билет спестявате няколко евро - те нямат ден/час.Автобусите тръгват като се напълнят,един след друг докато свършат пътниците,през 10 тина минути.Автогара Порт Мейо е голям паркинг с 2-3 фургона където е касата и почиват шофьорите.От там си купете билет обратно за Бове, защото сутринта на връщане времето е кът.Часа няма значение защото след като тръгне първия в 6,автобусите тръгват като се напълнят,един след друг докато свършат пътниците,през 10 тина минути.Ако имате време/пари/карта / посетете фришопа на Бове,там парфюма който купихме за 60 от фришопа на Риволи( там магазините са 3 около северния вход на Лувъра, има още три около Айфеловата кула мисля на улица де СУФРЕН ), е 50, а в Сефора - 70 евро И 25% РАЗЛИКА СИ ЗАСЛУЖАВАТ и други неща.

# 576
Летище Бове е много малко,пеша отивате от самолета до залата,вземате багажа и излизате отпред където е касата за шатълите.За 16 евро вземате билет и пътувате 80 км до Париж ,Порт Мейо и да ако си купите онлайн билет спестявате няколко евро - те нямат ден/час.Автобусите тръгват като се напълнят,един след друг докато свършат пътниците,през 10 тина минути.Автогара Порт Мейо е голям паркинг с 2-3 фургона където е касата и почиват шофьорите.От там си купете билет обратно за Бове, защото сутринта на връщане времето е кът.Часа няма значение защото след като тръгне първия в 6,автобусите тръгват като се напълнят,един след друг докато свършат пътниците,през 10 тина минути.Ако имате време/пари/карта / посетете фришопа на Бове,там парфюма който купихме за 60 от фришопа на Риволи( там магазините са 3 около северния вход на Лувъра, има още три около Айфеловата кула мисля на улица де СУФРЕН ), е 50, а в Сефора - 70 евро И 25% РАЗЛИКА СИ ЗАСЛУЖАВАТ и други неща.
Заслужават ли тези парфюми?  Не знам ирония или странно стечение на обстоятелствата, но аз купувам от един магазин в Сф на ул. Париж 🤣.
@ Някой беше писал, че продава два билета за шатъла Буве-Париж-Буве, поради пропаднало пътуване, ако не ги е продал да ме контактне на лично.

# 577
Нещо не ми позволява да направя плащане за билети за Лувъра .. Някой има ли проблем или е в моя телевизор грешката

# 578
  • Варна
Заслужават ли тези парфюми?  Не знам ирония или странно стечение на обстоятелствата, но аз купувам от един магазин в Сф на ул. Париж 🤣.

една позната беше споменала как е разбрала това
ползвайки 10тина години даден парфюм купен в Сф.  го сравнила със същия купен от Париж , тъкмо от споменатия фришоп северно от Лувъра и ...................... нищо общо Simple Smile Simple Smile Simple Smile сещайте се в чия полза и то при положение , че едното е 80 Е. другото 400 лв. ама и въпрос хем на възможности хем на предпочитания. Абсолютно сме си доказали че всякаква козметика даже от най забутания фришоп в Турция или нЯкой гръцки остров е по качЕствена от повечето в БГ.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 09:20 от peterky2002

# 579
  • Стара Загора
Тепърва започвам да чета темата и другите назад, тъй като ни подариха екзкурзия до Париж, организирана такава. Сега гледам официалния сайт на Айфеловата кула, но за дните, когато ще сме в града, няма свободни билети. Някакъв друг вариант има ли?

# 580
  • София
Нашето пътешествие в Париж приключи.Дълго време ще нося в себе си емоциите от този град.Тръгвайки си от там си пожелах отново да го посетя.Дано!
Специални благодарности на EliG,Мартеа и peterky2002 за информацията,която споделиха.

sisi91същия въпрос и аз бях задала преди около месец.В крайна сметка се качихме с билети купени от официалния сайт на Айфеловата кула и то до върха.Моят съвет е ежедневно да проверяваш сайта,най-неочаквано се появяват билети.Първоначално и нашите дати бяха задраскани в сайта на АК,впоследствие се оказа,че има билети за тях.
Иначе има и други сайтове,но има и разлика в цената.Някои от тях са с гид.
Напиши в Google Eiffel Tower и ще ти излезнат резултати.

peterky може и да си прав за парфюмите,но за съжаление човек не може да си купи цялата козметика и парфюмери я от там.А какво да правят тези,които не пътуват до Париж или друга дестинация? Grinning

# 581
  • Sofia
Много съм off topic, обаче не се сдържах

peterky може и да си прав за парфюмите,но за съжаление човек не може да си купи цялата козметика и парфюмери я от там.А какво да правят тези,които не пътуват до Париж или друга дестинация? Grinning

Сайтове безброй, които доставят до България на по- добри цени и вероятно с различно качество.

# 582
Привет! Актуална информация https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Europe/France
Считано от 1 август 2022 г. на територията на Френската република се отменя извънредното санитарно положение и ограничителния режим за управление на санитарната криза.

На официалната интернет-страница на френското Министерство на вътрешните работи (https://HTTPS://WWW.INTERIEUR.GOUV.FR/COVID-19/DEPLACEMENTS-INTERNATIONAUX) бе публикувано съобщение, в което се посочва, че отпадат всички санитарни изисквания за пътуване към Франция.

Отпада задължението за представяне на ваксинационен сертификат или друг вид доказателство (антигенен или PCR тест за Ковид-19) при влизане на територията на Франция от чужбина.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 09:22 от pampinela

# 583
Знаете ли дали билетите за аквариума и зоогическата градина трябва задължително да са на хартия или може и от телефона да се показват? Тъй като аквариумът не могат да се върнат, мисла да ги купим когато пристигнем в Париж, като там едва ли ще има къде да печатам Simple Smile

# 584
  • Пловдив
Ние бяхме в зоологическата градина преди няколко дни и купихме билети на място, нямаше никакви хора/ опашки.
Утре ще сме в аквариума; като билетите са на телефона.
Досега където и да сме били не е имало проблем с билети, които се показват от телефона, съответно не са разпечатани.

Общи условия

Активация на акаунт