Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 225
  • 495
  •   1
Отговори
# 420
Може би това, че хората пренебрегват южния, е била причината за това по средата му (не до Allure) хората да бъдат на десетки метри един от друг и водата да е толкова чиста.

# 421
Ако сте видели репортажа за фестивала на хвърчилата, по програма в Приморско ще бъдат на 24 и 25 август, плаж ММЦ.

# 422
Не е много по темата за Приморско, но да попитам. Знае ли някой до кога продължава фестивалът на пясъчните скулптури в Бургас?

# 423
Не е много по темата за Приморско, но да попитам. Знае ли някой до кога продължава фестивалът на пясъчните скулптури в Бургас?
До края на септември! Поне така пише в страницата им. За децата е изживяване. Има до тях и терариум, а по надолу в парка, в експозиционния център "Флора" и изложба на пеперуди. С които може да се снимаш, кацнали върху човек.

# 424
Моля да ме насочите към заведение с детска площадка. С малко дете на 2 годинки сме и ни се иска да има къде детето то да се забавлява поне за малко...

# 425
Май няма да такова

# 426
Моля да ме насочите към заведение с детска площадка. С малко дете на 2 годинки сме и ни се иска да има къде детето то да се забавлява поне за малко...

В сладкарница Еуфория има детски кът с доста играчки и занимавки, но се намира вътре в заведението. Входът на сладкарницата е на гърба на ресторант "Капри" откъм улица "Стара планина".

# 427

Старата чешма и Оазис. Двете са едно до друго до входа на южния плаж.

# 428
Толко много ви благодаря! Много!

# 429
  • Ямбол
Аз се сещам за ресторант Чайка, който е в парка, а там има много уреди за деца. Но ресторанта не съм го посещавала и не знам каква е кухнята.

# 430
Аз се сещам за Тумбака)) Там са заели място до детската площадка за най-малките, точно пред входа за крайбрежната и началото на северния за ориентир. Не знам каква е кухнята , но миналата година не беше лоша.

# 431
  • Ямбол
Не съм ходила на Тумбака, но ако е като на Мезе, понеже бил същият собственик, то кухнята е гадна.

# 432
  • София
"Старият чинар " на ул. "Бриз", но от сто години не сме сядали там и не знам как готвят вече. Едно време, когато децата бяха по-малки, сме яли и не беше зле.

# 433
Отново да изкажа голяма благодарност,  гугъл не помага много в такива ситуации. Голяма сила сме 😉❤️

# 434
В "Тайната градина" има две дружелюбни котета. Срущу парче мръФка стават за живи играчки. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт