Проблем с мъжа в семейството

• 14 646
  • 215
  •   1
Отговори
# 150
Не знам защо си губите времето, авторката е или ментално, или интелектуално, или морално ощетена.

# 151
  • Бургас
Върнах се малко в началото на темата и съм без думи.
Абе, жена! Този мъж те обижда, тормози, удря, заплашва. Озлобява се срещу собственото си дете. И ти се чудиш как да решиш поредния проблем, за да имало детето семейство! Какво семейство е това, каква среда? Какво още трябва да се случи, за да ти дойде акъла в главата? До миналата година поне физически не ти бил посягал, сега вече и това го има. И то пред детето!
Събуди се малко и спаси поне това беззащитно човече, което не е виновно, че баща му е насилник, а майката идиот!

# 152
  • София
Не знам защо си губите времето, авторката е или ментално, или интелектуално, или морално ощетена.

А най-вероятно и 3те заедно

# 153
[quote author=Нарцùса link=topic=1422702.msg46442307#msg46442307 date=1684313376

Не знам защо си губите времето, авторката е или ментално, или интелектуално, или

морално ощетена.

А най-вероятно и 3те заедно

[/quote]

Ами в продължение на година може би нещата се пооправиха. Мъжа ми почна да се осъзнава. Държеше се добре и с мен и детето Проблема е към днешна дата

# 154
  • София
Проблема не си е тръгвал, ще се задълбочи.

# 155
Ами в продължение на година може би нещата се пооправиха. Мъжа ми почна да се осъзнава. Държеше се добре и с мен и детето Проблема е към днешна дата
Да се осъзнава? Той не те уважава и агресира срещу теб и детето си.
Какво очакваш да те посъветваме?

# 156
Не знам какво очаква авторката да я посъветваме.Явно не са я възпитали родителите и ,че първия шамар е последен.Жалко за детето.

# 157
В ситуацията има един невинен и това е малкият защитник.
Абсолютно не бива да му се карате на това детенце за ситуацията, в която вие сте го вкарали. Опомнете се! Това са неща, които не се забравят.

А за останалото не ми се коментира... грозните думи, обиди пред детето, удари... Какво да каже човек, като няма да бъде чуто.

# 158
Пфу, не знаете ли че 5 годишни не разбират от шега? Не е трябвало да се боричкате пред него, а още по-малко да го викаш за помощ.
Хората тук те бяха предупредили, че ще започне и физически тормоза, както е и станало. Кратък период на затишие не е поправяне. Ще дране и по-зле колкото пи-дълго си с него. Решението е твое. Само дето съсипвате психиката на детето като сте заедно.

# 159
Авторке, те тук в бг мама ги развеждат и за много по дребни неща, питаш за един проблем, получаваш бонус още десет.
На въпроса ти- мъжът ти се държи детински. 5 годишните горе долу на тази възраст се учат да премерват реакциите си в различни ситуации, да разбират кога дадена случка е на майтап, кога не и т.н. Ако продължи да ескалира проблема с мъжът ти след като му бъде обяснено горното, можеш да послушаш женския хор тук.

# 160
  • По света и у нас
Кауза пердута мила. Съжалявам, но това е диагнозата. Мамините синове са мъже останали в развитието си на ниво под 12 годишна възраст и няма лек.

# 161
Само на мен ли ми се струва, че "боричкането" не е било съвсем наужким
Rolling Eyes

# 162
  • София
Авторката и тя е останала на същата ментална възраст. Търси магическо средство за поумняване на мъже.

Като се замисля, при домашните животни има едно такова. С клъц-клъц е свързано.

# 163
Само на мен ли ми се струва, че "боричкането" не е било съвсем наужким
Rolling Eyes
И какво от това? Съвсем искрено си признавам мнението, някои си го просят. Единствено ми е трудно да посоча причината защо мрънкат, когато го получат.

# 164
Авторке, те тук в бг мама ги развеждат и за много по дребни неща, питаш за един проблем, получаваш бонус още десет.
На въпроса ти- мъжът ти се държи детински. 5 годишните горе долу на тази възраст се учат да премерват реакциите си в различни ситуации, да разбират кога дадена случка е на майтап, кога не и т.н. Ако продължи да ескалира проблема с мъжът ти след като му бъде обяснено горното, можеш да послушаш женския хор тук.
rf, това, за което става дума, не се случва в твоето семейство, и то е обиди и насилие. Да, дребно нещо наистина. И лесно поправимо, нали. Те мъжете насилници ей така, щрак - и се опомнят.

Общи условия

Активация на акаунт