Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 219
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
Briena, препаратът се вкарва вагинално. Няма изисквания да не си консумирал храни и напитки, тъй като не се слага упойка. Отиваш, събличаш се, дават ти нощница, лягаш като за преглед, вкарват препарата, правят снимки, казват ти накъде и как са се завъртиш, пак се снима. Отнема 10 Мин. някъде, след това се обличаш, дават ти еднократна превръзка, защото може да изтече от препарата. Изчакваш и след около половин час си вземаш снимката. Препоръчва се ЦС да се прави в първите чисти дни след приключване на цикъла, за да е сигурно, че няма настъпила бременност.
Мен не ме боля, но ако се притесняваш може да вземеш нош-па или болкоуспокояващо.
Успех!

# 646
Момичета, имам нужда от вашата помощ! При ЗЕТ задължително ли е първия преглед да е на 2-и ден??? Пада ми се в неделя, а тук в Испания всичко е затворено!
На някой да са му казали, че може на 1-ия или на 3-ия ден от цикъла да се пуснат хормони и да се направи преглед??? В Мемориал ще правим ЗЕТ

# 647
Моя преглед беше на 2ри ден. Не са искали да пускам хормони, отделно зет беше на естествен цикъл, което за мен означава, че не би следвало да е проблем прегледа да е на 1ви или 3ти ден. Свържете се утре с тях да кажат ❤🍀

Момичета, имам нужда от вашата помощ! При ЗЕТ задължително ли е първия преглед да е на 2-и ден??? Пада ми се в неделя, а тук в Испания всичко е затворено!
На някой да са му казали, че може на 1-ия или на 3-ия ден от цикъла да се пуснат хормони и да се направи преглед??? В Мемориал ще правим ЗЕТ

# 648
На мен също ми бяха казали, че може на 3ти ден, защото 2ри ден се падаше в неделя.

# 649
Здравейте ,
може ли някой да ми разкаже по -подробно за цветната снимка в Турция ? как вкарват препарата , трябва ли преди това да не си консумирал нещо или да не си се движил ? И след това трябва ли да се почива... Тотално вече съм изчаткала , хората казват - не го мисли - ама ако някой има съвет как да не го мисля , моля да сподели Grinning
Здравейте, аз правих цветна снимка в Ехомар преди 15 дни.
Изрично в указанията, които Турмед ми изпратиха пишеше, че изследването се прави на пълен пикочен мехур за по- добра видимост, както при трансфер. Тоест около 30 минути преди изследването спирате да ходите до тоалетна и почвате да пиете вода на малки глътки.
Ако имате още въпроси съм на разположение.

# 650
Момичета, едно питане имам. След успешно ин витро в Турция после къде се следите? При обикновен АГ или репродуктивен? И изобщо какво е отношението на АГ-тата към това, че ин витрото е било в чужбина? Аз лично срещнах негативно такова към коментара ми, че ще правя опит в Турция и честно казано идея си нямам ако всичко при мен мине добре към кого да се обърна за проследяване. Рано е още да го мисля, но наистина се притеснявам. Живея в София, избора е голям, но...

# 651
Все още съм далеч от положителен резултат,но бих се следила при АГ, който разбира от проблемна бременност. Не защото инвитрото предполага да е такава, а заради възрастта ми над 40 и предразположеност към тромбофилия.
Не бих се напрягала излишно с лекари с негативно отношение. Ако не ти допада, сменяш още в началото.

# 652
Аз съм на същия хал... На 45г. И още нямам плюс. Ама отсега го мисля...

Все още съм далеч от положителен резултат,но бих се следила при АГ, който разбира от проблемна бременност. Не защото инвитрото предполага да е такава, а заради възрастта ми над 40 и предразположеност към тромбофилия.
Не бих се напрягала излишно с лекари с негативно отношение. Ако не ти допада, сменяш още в началото.

# 653
Здравейте, момичета! Simple Smile
Някоя от вас да има излишни ампули Прогестан Декс 25 мг?

# 654
Здравейте!
Имам въпрос към момичетата с процедури в Мемориал? Дават ли Ви от болницата документи, свързани с развитието на ембрионите по дни, епикриза или заключение от извършената стимулация и други подобни, които в България предоставят? Ако Ви дават такива, на кой етап се случва това - при трансфер, след завършена стимулация или по-нататък?
Благодаря на отзовалите се!

# 655
Преди трансфера имах консултация с ембриолога, който даде информация за всички ембриони. След трансфера получих епикриза със снимка на ембриона и качеството му.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 22:36 от Atacama

# 656
Има ли сред вас момичета със замразени ембриони повече от 1г в Аджъбадем? Изтича 1г. скоро и не си спомняме какви бяха условията им за съхранение 🙄

# 657
Здравейте! Може ли да препоръчате специалист, който да прави Ин витро при много нисък АМХ?

# 658
Здравейте! Може ли да препоръчате специалист, който да прави Ин витро при много нисък АМХ?
Здравейте, д-р Карликая в клиника Бахчеджи

# 659
Здравейте,
Момичета пункциите в Турция по кое време ги правят? На нас казаха, че сутринта ще направят Микротесе на мъжа ми, и към обяд ще направят моята пункция. Тука в БГ  пункциите ги правят рано сутрин. В Момарт сме.

Общи условия

Активация на акаунт