🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 163
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Гласувах за Моню, но като чух Руслан, бях убедена, че той ще спечели. Ама явно по сценарий на друг е било ред. Този сезон го започнах и явно ще го догледам, но ако има следващ - без мен. Не че ще им накривя капата, ама да си кажа.

# 391
Въпреки че има шанс следващият сезон да е по-разчупен. Мисля, че никой в темата не е повдигал въпроса за рекламата, която Геро и Рачков обявиха по време на предаването в понеделник, а именно, че има отворен кастинг за любители имитатори. Бих се радвала да гледам нещо такова вместо познатите муцуни от ограничения ни хайлайф, към които журЕто никога не е безпристрастно.

# 392
  • София
Тъй като Азис се пада два пъти, имам предчуствието, че Сано ще го имитира него с Десислава, а Азис ще пее  с Есил, която ще имитира Глория.

# 393
  • Sofia
Азо със сигурност ще дойде.
Това за него пак си е реклама.

Мин.година ли беше там, когато някой го имитира и Фънки се фръцна и излезна,нали?

# 394
Азо със сигурност ще дойде.
Това за него пак си е реклама.

Мин.година ли беше там, когато някой го имитира и Фънки се фръцна и излезна,нали?
Да, Рафи го имитираше в един от концертите и пя "Сен Тропе". По време на изпълнението Фънки напусна сцената и се върна за коментарите от журито.

# 395
Като са заправи на интересен и много извисен Фънки, страшно се дразня. Да взима хонорар може, а да слуша участника не може. Това е неуважение към изпълнителя на сцената и показва що за възпитание има.

# 396
  • София
Аз имам чувството, че след гафа на Мариана, вече не се и опитват да ни убедят, че на бутона се падат случайни неща. 🤣

# 397
  • София
Като са заправи на интересен и много извисен Фънки, страшно се дразня. Да взима хонорар може, а да слуша участника не може. Това е неуважение към изпълнителя на сцената и показва що за възпитание има.

А Фънки пък не виси в заведението на Коцето, ама хич Joy Иначе мразим чалгата.

# 398
  • ВАРНА
Мисля,че препратката с Рон Мос в началото на предаването е чудесна.И журито ще пребъде в шоуто,както той в Дързост и красота.Един вид "супер абонати"(ако цитирам любимеца на Фънки).И да пенсионират чичкото избиращ песничките в шоуто.Съдейки по подбраното явно страда по Балкантон и Златните Орфей и кестен,но пък е добре запознат с чалгистиката-като нищо кърши кълки в такива "жас...маки,ласмаки" клубове.

# 399
Признавам, че този пъг нямам идея, гласувах за Алисия и Дийп Зоун, както и за Руслан и Софи. Ще ми е много интересна вечерта на дуетите.

# 400
Егати и простотията. Другата седмица почти само чалга ще пеят.
Значи ще превъртам яко и ще го мина много бързо.

# 401
  • Sofia
Е, как само чалга - три от десет все пак!
На мен всички дуети са ми интересни. Гласувах за Сано и Краси, пък ще видим…

# 402
  • Wonderland
Коя беше тази с белия костюм в началото? Thinking

# 403
Надя, бивша вокалистка на Deep Zone.

# 404
Как пък не са можали да наподобят Роси Кирилова тези гримьори?!

Общи условия

Активация на акаунт