Юлските девойки и момчета папкат ту ръчички, ту крачета

• 13 487
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Ети Hug

А бе Ели щом е скъпо, значи действа, а?  Grinning Grinning развесели ме душа   Heart Eyes

Лала, така е, аз не си го слагам на сърце много много.

# 46
Мами, вие като разхождате бебчетата пече ли ги слънце директно или се има предвид 20мин когато вън е слънчево  newsm78 Нашите крачета и ръчички се потят от време на време и като питах педито тя каза, че ДА това могат да са признаци за рахит, но могат да са и някакви вегетативни промени и като я огледа обстойно заяви, че не се съмнява за рахит. Да, ама аз сега се притесних, че косичката отзад ни опада малко, ама тя малката само по гръб спи  #Crazy Иначе вигантол давам от дъжд на вятър по 1 капка. А как разбирате, че фонтанелата се затваря? Аз колкото пъти я пипна все същата ми се вижда - една такава мека вдлъбнатина около 1-2см   Thinking

# 47
Narina и на Галко е толкова 1 на 2 см. И все толкова си е била ама на... Crossing Arms

# 48
На Калоян фонтанелата наистина беше огромна като се роди - някъде около 8 на 8 см (ако се приеме, че е квадрат примерно). Сега му е някъде 5 на 5 см.

# 49
  • Варна
Леле колко много сте писали в новата тема!  typeuu
Фиона, Бибошка  newsm74 newsm51
Честито на днешните месечинки!
Мами моля някой да ми помогне да сложа снимка на бебчо от страни до лентичката Praynig
  bouquet

# 50
  • somewhere over the rainbow
Здравейте Hug
Ние днес цял ден хайманосваме в хубавото време и чак сега се включвам.
Цитат на: lala
И аз топля водата в микровълновата, честно казано мисля, че вече се спекулира с тези теми за вредно и невредно. Ами то всичко е вредно, даже и въздухът, който дишаме! Ама какво сега, да легнем да мрем ли или да се върнем в пещерата  Аз лично няма да се откажа от микровълновата
И аз така. Вече като видя,че пише за нещо,което си го правя,че е вредно и направо червения Х горе в дясно. Ааа,то може да психяса човек направо. Щом го правя,значи съм преценила,че е правилно и точка Stop
Ходихме на консултация. Според картончето сме порастнали само 100 гр и 1 см.-НЕВЪЗМОЖНО. Не вярвам и не обръщам внимание.
Ваксината я отложихме заради хремата. Слагаме капки Виброцил и по 1 ампула вит С на ден. И на ортопед ходихме. Каза,че въпреки размазаната рентгенова снимка,всичко е наред...за което се радвам много Praynig
Мариаели,на нас за дупето ни изписаха Локоид Липокрем,сега ще мажем за сефте...пък да видим newsm78
Амери,ми аз кисел не съм давала още. Ти даваш ли и как се дава? Като следобедната каша ли?
Дая на обед си хапва по 1 бурканче зеленчуково пюре и мисля,че й стига. Но от другия месец ще увеличим количеството.
Рени,аз мисля да слагам Дая в паяк в края на януари /живот и здраве/-почти на 7 месеца. Даже сме поръчали от Турция да донесат-по фиешън hahaha Естествено ако беба го одобри де....

# 51
здравейте момичета днес водих Марти на кардиолог и ми каза че за сега няма нищо обезпокоително шумът си го има на 1 декември ще правим ехография. милия на мама за първи път му правят кардиограма така уплашено гледаше че чак взе да се задъхва от притеснение въпреки че аз се опитах да го успокоя мериха му и кръвното налягане беше 90/60 имате ли си на представа колко трябва да е при деца прочетох една статия че се раждат със 70/55 после след 1г. се увеличава систоличното на 90 и после се покачва от 7г.до 16-18г. да нормалното за възрастни но не разбрах колко трябва да е при дете на 5г. ако знаете моля пишете.утре сме на контрола за Валери да видим какво ще ми кажат и за него
лека и спокойна нощ smile3522 smile3522 smile3522 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 newsm46 newsm46 newsm46

# 52
Рени верно ли не е Галко беМале кво съм бляла!Сега ще отида да видя!
Синеочка не си ме разбрала нещо или се бъзикаш с мен?!

Изи кам питай лекарите колко е нормално !Дано се оправите! Praynig
Нан ние тоя локоид липокрем го мажемм за атопичния дерматид! newsm78
Хайде оставям ви! Whistling

# 53
pak sam tuk!
NAN кремчето се казва Fucidin H и ние за сефте!
isi kam и ние сме с шум още от родилното ходихме на кардиолог и не бил страшен на 3 месеца-проверка!
и ние даваме по 2 капки вигантол! и още стерилизирам шишета Tired
аз месля на 7 месеца да я слагам на проходилка не искам да лази Naughtyимам котка Close-косми! ама я обичам  Heart Eyes
а за столчето за колата пише след 6 месец-портката ни е малко!
лека нощ дечица
лека нощ на всчки!!!!

# 54
  • Варна
Здравейте и от нас Laughing
Влизам набързо за да честитя на малката принцеса на Eli83.
 Two HeartsДа расте здрава и засмяна. Two Hearts
Нямам време да се включа по обсъжданите теми,ама така е като цял ден бяхме навън,едвам успях да ви изчета smile3503

на всички лека нощ без бебешки плач lovekiss lovekiss lovekiss

# 55
Ели бъзикам се естествено, просто много смешно ми стана като прочетох че лекарствата са скъпи и ефикасни, демек, щом скъпи, то ефикасни.

Фонтанелата на Лора и беше почти 7-8 см, аз такова чудо не бях виждала - от единият край на главата до другия. Сега е 2-3.

Нарина, ми директно си я слагам на слънце, гледам все пак да не и свети в очите. Но имай предвид че лъчите се отразяват и дори 1 час навън на непряка светлина пак е достатъчно, даже и в облачно време. 

# 56
добро утро бързам да
честитя само месечинките на Владислав на мама Didito_ .Люси на мама kris79 растете много здрави послушни и щастливи smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51
не знам колко време ще имам днес и за това
лек ден на всички малки и големи Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 57
Добро утро  newsm46
Малкият бандит в 6.50 пропя  Tired

Е не го мога тва с даването на гладно на вит Д.Ми че той си яде така или иначе на 3 часа.Какво значи на гладно  ooooh!
Давах го преди преди банята че той тогава е гладен.Ама лекарката ме критикува.  Tired

Нан що на рентген са я гледали бе.То не е ли вредно тва за малките бебовци  newsm78
Или е късно за ехограф?

Честити месечинки!

# 58
  • някъде
Честити месечинки! Hug
Аз вчера нямах нет и докато изчета всичко  Crazy взех и забравих кво съм чела ooooh!
НАН, болна ли ми е снахичката Tired Ох тия проклети вируси не пропускат, Алекс се разболя и още не се е излекувал а аз се разболях, а сега мъжа ми пие оспамокс за всеки случай, че и него нещо го дразни гърлото! Знам, че не се пият антибиотици "за всеки случай", но много ме е страх за Алекс! Praynig
Май само Галко и Алекс са от раннобудните петленца  Mr. Green
Докато беше хубаво времето и излизахме постоянно на разходки не съм му давала вигантол, но сега мисля да му давам по 2 капки, защото като питах док как му е фонтанелата, да не би да се затваря бързо и тя каза че и да се затваря  то и главата му е голяма Rolling Eyes
За проходилката- имам си вече, но не знам от кога ще го слагам в нея Rolling Eyes
Моят дребосък постоянно се надига и  иска да  си седи на дупето или на крачета! baby_neutral
Докато напиша постинга си изхарчих едно пакетче носни кърпички! yu5 А каква аптечка си имам вече вкъщи, ако на някой му трябва нещо да свирка Whistling

# 59
Добро утро от мен и Емичка  Hug
Рени,рентген се прави след 4-ти месец.Именно за това е препоръчително максимум до 3-ти месец бебоците да се водят но ортопед,тогава се гледат с ехограф.Доколкото разбрах вит.Д се дава на гладно,за да не до повърнат бебчовците,ако повръщат след ядене рабира се.
isi_kam,дано всичко днес с Валери е наред,и да няма място за притеснение  Hug
Диди,дано скоро всички вкъщи сте здрави  Heart Eyes
И днес деня е прекрасен...пожелавам ви приятни разходки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт