🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 478
  • 934
  •   1
Отговори
# 840
  • София
официално потвърдено от Ваня за скрития идол и кой го е намерил:
Скрит текст:
промото не е подвеждащо (къде този находчив акъл) и Бо е намерила идола!
Нямаше как да е подвеждащо, промото включва сцената, в която го намира и го взима в ръце. Smiley

# 841
  • София
Да, за мен тук казус нямаше, но все пак се изразиха някакви съмнения в темата, че може да ни лъжат от bTV, което си звучеше по-скоро налудничаво, като им знаем капацитета... Grinning
Ами радвам се за Бо, дано го използва когато трябва в най-точния възможен момент.

Благодаря за споделеното инфо в предния ти пост!

# 842
официално потвърдено от Ваня за скрития идол и кой го е намерил:
Скрит текст:
промото не е подвеждащо (къде този находчив акъл) и Бо е намерила идола!
Нямаше как да е подвеждащо, промото включва сцената, в която го намира и го взима в ръце. Smiley
Аз подозирам, че попадането на намирането на идола в недопромото е търсен ефект.
Така или иначе целия епизод разкриваше играта и действията на Бо - от победата в играта, през двата страхотни избора които направи, после разговорите с Анелия ... цялата тази линия при монтажа някак си логично завърши с показването на намирането на идола.

# 843
  • София
Аз подозирам, че попадането на намирането на идола в недопромото е търсен ефект.
Така или иначе целия епизод разкриваше играта и действията на Бо - от победата в играта, през двата страхотни избора които направи, после разговорите с Анелия ... цялата тази линия при монтажа някак си логично завърши с показването на намирането на идола.
Възможно е, но само епизод по-рано целият монтаж се въртеше около това колко е важен идолът, малко "anticlimactic" ми се струва да го разкрият в preview, щеше да има същия успех, що се отнася до сюжета на Борислава, ако го бяха сложили в началото на следващия епизод след "досега в Сървайвър", сегмент, в който можеха да покажат ключовите моменти на Борислава от предходния епизод.

# 844
  • София
Според вас Бо трябва ли и/ще ли сподели информацията за намерения идол със Зоран и евентуално с Денис или Анелия?
Според мен ще запази тайната за себе си, поне засега. В смисъл ако изобщо каже на някого, то това няма да е веднага и ще е на човек, на който може да има огромно доверие. Засега не виждам такъв човек. Тя не чува какво говори Зоран зад гърба и, така че дано не сглупи да му каже. Но пък може и да му вярва в играта, не знам. Сега ги виждам доста близки в реала, ама това не е гаранция, че не са се прецакали нещо във формата. По-скоро е индикация, че няма такъв момент и все пак...

# 845
  • Другата България
Да, за мен тук казус нямаше, но все пак се изразиха някакви съмнения в темата, че може да ни лъжат от bTV, което си звучеше по-скоро налудничаво, като им знаем капацитета... Grinning
Ами радвам се за Бо, дано го използва когато трябва в най-точния възможен момент.
Моля?
Откога израдяване на мнение или съмнение в нещо, свързано с предаването, се квалифицира по този начин?
Ами и аз не бях сигурна, защото са ни "мятали на черешата" понякога, и сме се подвеждали по промо.
Това значи, че съм налудничава?
Хайде да си мерим приказките, ако може.

# 846
  • София
Аз дори не знаех, че ти си го писала, а и няма никакво значение.
Никой не смята, че си налудничава разбира се. Grinning
Само израз относно капацитета на монтажистите от бтв-то.

# 847
Аз също смятам, че Бо ще запази тайната за идола от всички на този етап на играта. Няма да се довери на никого. Защото тази информация лесно може да я направи желана мишена, така че не би рискувала.

# 848
  • София
Въпросът е ако не сподели с никого, как ще разбере, че е таргетирана? Анелия? Дано е така. Това ще е много як момент. Ако Анелия и спусне инфо (но не фалшиво), че ще я гонят и тя така да използва момента и да удари по Ганка или Карин ще е култов момент. Защото няма да са подготвени.

За мен е много важно и Анелия как ще подходи с Ганка и какво ще и сподели. Защото Ганка веднага ще я подхване, ''Какво си говорехте, какво искаше'' и т.н. Ани е много важно така да представи нещата, че Ганка да не се усъмни в нея, че би играла двойна игра или да заформи нова коалиция.

# 849
  • Другата България
Аз дори не знаех, че ти си го писала, а и няма никакво значение.
Никой не смята, че си налудничава разбира се. Grinning
Само израз относно капацитета на монтажистите от бтв-то.
Абе не беше за монтажистите, върни се и се прочети.
Не помня какво съм писала, но и сега бих казала, че се замислих дали не е манипулация от страна на продукцията.
Което не означава, че съм "налудничава", защото мога да го предположа.
Все тая.

# 850
  • София
Абе много се палиш за глупости. Аз така си пиша, понякога дори не се замислям, защото върша много неща и пиша малко набързо.
Все тая, да. Ако съм засегнал някой се извинявам.

# 851
Въпросът е ако не сподели с никого, как ще разбере, че е таргетирана? Анелия? Дано е така. Това ще е много як момент. Ако Анелия и спусне инфо (но не фалшиво), че ще я гонят и тя така да използва момента и да удари по Ганка или Карин ще е култов момент. Защото няма да са подготвени.

За мен е много важно и Анелия как ще подходи с Ганка и какво ще и сподели. Защото Ганка веднага ще я подхване, ''Какво си говорехте, какво искаше'' и т.н. Ани е много важно така да представи нещата, че Ганка да не се усъмни в нея, че би играла двойна игра или да заформи нова коалиция.
Да, мисля, че Анелия би я предупредила.
Понеделник очаквам разговора на Анелия с Ганка с голям интерес също. Вярвам, че Анелия ще успее да разсее евентуални съмнения на Ганка относно лоялността и към нея.

# 852
  • София
Това ще е ключов момент от играта.

# 853
Ако говорим за най-голямата грешка на Йо и Бо тя е, че решиха да играят със Зоран и срещу Доктора, Денис и Мила. Зоран си изигра картите блестящо, за да се спаси, но те нищо не спечелиха. Там си имаха 5 гласа плюс може би Ганка и Анелия след обединението. А със Зоран какво получиха? Гласът на Ванко? Който и преди щяха да имат чрез Анелия-Ганка-Карин. Всичко са хипотези, разбира се.

# 854
Интересни отговори от Йо

И локацията на журито

Общи условия

Активация на акаунт