Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 87 301
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, някоя от вас раграждала ли е мазнини в двойна брадичка в Хил Клиник, доволна ли е от резултата и с какъв продукт е правено?
Спомням си, че преди 1-2 години някой тук беше споменал за продукт, който ще се изтегля от пазара, заради усложнения.
Към момичета, които са запознати, бихте ли сподели какви рискове крие такава процедура ?

# 136
  • Плевен
Здравейте! От скоро чета темите за корекции, а отдавна не харесвам външния си вид. Искам да предприема нещо по въпроса, но не съм толкова запозната като вас. Естествено ще се консултирам с лекар за нужните подобрения, но ми се иска да чуя мнения и от членуващите тук. Не харесвам лицето си в профил, мисля, че брадичката ми е прекалено остра и издадена напред. Четох, че доста искана корекция е да се поставят импланти в тази част на лицето, за да се изостри, аз съм на обратния полюс, изключително грозно ми е колко се вири напред и разстоянието което стои като хлътнало между нея и устните. Отделно не си харесвам и носът и устните (тънки са). Та ако имате това усещане за видя си, откъде бихте тръгнали да коригирате и има ли начин това разстояние да се запълни или да се направи нещо, за да не изглежда толкова фрапиращо? Извинявам се, ако не съм обяснила добре, но пак казвам, следя и чета тук отскоро, но определено искам да изглеждам и се чувствам по-добре.

# 137
  • в 1001-та нощ
Относно брадичката има две опции - да се постави ботокс, за да се релаксира мускула и да се отпусне надолу (да не е вирната нагоре). Ако, обаче, лицето е много издължено, така ще стане още по. Тогава може да се постави малко филър в гънката (между брадичката и устната), за да се омектори вдлъбването.

Устните могат да се освежат и подчертаят с хиалуронов филър (ако не сте алергична).

За носа - зависи какво не му харесвате.

Комплексно погледнато, ако кожата е в добро стстояние - лицето грее и изглежда отпочинало. Добрият външен вид включва и това. Не казвам, че не го правите, но с годините (не зная на колко сте)  - грижите също стават различни Simple Smile

# 138
  • Гражданин на света
Здравейте момичета, от скоро взех да се оглеждам и да не се харесвам /все пак 45 г не са малко Simple Smile Прочетоха тази и предишните две теми, но толкова много информация, че тотално се обърках. Сега и аз като много други неориентирани искам да попитам някой с мнение за специалистите в Дерма експерт? Това открих като най-близо до мен като местоживеене /търся нещо в района Благоевград, Сандански, Петрич/. Искам да се консултирам със специалист за бръчките по челото и около очите. Благодаря ви предварително

# 139
  • при Arctic Monkeys
Моята лекарка пък твърди, че поставяне с канюла реално е по-стресово за тъканите от поставяне с игла, и след канюлата остават сраствания, въпреки, че на пръв поглед е по-щадящо.

# 140
  • в 1001-та нощ
Еми нали затова говорим - тези отоци, за които ставаше въпрос - са затова. Въпреки, че аз не съм имала до сега - явно си зависи. Но това образуване на тъкан - и уплътнява кожата и лифтира Simple Smile При конците е подобно или по точно на същия принцип, само, че нишково и на много по-малка площ Simple Smile

# 141
  • при Arctic Monkeys
Нещо не разбирам.  Разкъсванията след канюлата уплътняват и регенерират кожата? Винаги съм си мислела, че срастванията не са хубаво нещо и пречат после за оперативен лифтинг.

# 142
Те може и да пречат( спори се по въпроса, чувям разнородни мения), но наистина правят сраствания, които упътняват кожата.За човек, който не иска оперативна намеса, това е добре дошло.

# 143
  • в 1001-та нощ
Е, то не си представяй, че някой влиза с гребло и дере по кожата, за да я надере и нарани хубаво. Още, като се вкара канюлата, а тя е гладка и започне да се движи - то се усеща, ако някъде запъва. Но не е нещо дебело и твърдо, по-скоро фина ципа, влакънца или поне аз така го усещам при себе си, защото без особено усилия се освобождава. Може и да е индивидуално кой какво и как образува, като при белезите, а може и от степента на травма да зависи. Но при мен никога не е имало особени отоци. Съвсем лек, дори приятен обем, който бързо спада Simple Smile Няма риск да ти се запуши кр. съд, материалът се разпределя равномерно, няма топчета и т.н. Факт е, обаче, че наистина малко лекари владеят тази техника. Ако някой се учи на теб, може и да е неумело.

# 144
  • при Arctic Monkeys
То и боденето прави сраствания, всяка травма на тъканите. Аз например имам сраствания на д-то от поставяне на много инжекции като малка. А за лицето - боцкането провокира образуване на колаген, уж. Лошото при мен, е че се напукват капиляри.

# 145
  • в 1001-та нощ
На д-то при теб - вероятно не е от самото убождане, а това, че е вкарвана течност, особено, ако е по-плътна (от тях боли), а това травмира тъканите - разкъсва ги, създава налягане ...

При теб с канюла - не следва ли да е по-благоприятно за капилярите?

Относно обр. на колаген - цели се стимулиране на фибробластите - те заспиват, когато няма нужното налягане в извънклетъчняи матрикс и се влиза в един омагьосан кръг Simple Smile Така работи радиес например - микросферите, които се вкарват не правят нищо друго, освен да създадат това налягане. После макрофагите ги ликвидират, а продуктът е на водна основа - водичката се абсорбира. От самия продутк за месец - до три - нищо не остава, но фибробластите са активирани. При радио честотата - подходът е със затопляне, при лазерите - директно се унищожава колаген Simple Smile

# 146
  • Плевен
Относно брадичката има две опции - да се постави ботокс, за да се релаксира мускула и да се отпусне надолу (да не е вирната нагоре). Ако, обаче, лицето е много издължено, така ще стане още по. Тогава може да се постави малко филър в гънката (между брадичката и устната), за да се омектори вдлъбването.

Устните могат да се освежат и подчертаят с хиалуронов филър (ако не сте алергична).

За носа - зависи какво не му харесвате.

Комплексно погледнато, ако кожата е в добро стстояние - лицето грее и изглежда отпочинало. Добрият външен вид включва и това. Не казвам, че не го правите, но с годините (не зная на колко сте)  - грижите също стават различни Simple Smile
[/quote]
Благодаря за мнението! За да добиете представа точно какво искам да променя, щракнах две снимки набързо. Тази вдлъбнатина искам да я няма, малко да се напълнят устните, а носът като цяло няма гърбица, но не ми харесва в профил изобщо с това, което смятам за красиво. Отделно носната преграда е крива, поради чести инфекции и употреба на лекарства и двете ноздри се различават. Мисля съвсем скоро да се консултирам с пластичен хирург в града, но исках да разбира вашето виждане, дали с по-щадящи процедури от “скалпела” мога да поправя нещата и да омекотя чертите. На 33 години съм, все още нямам много видими бръчки, освен сърдитата между веждите 😀

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 18:18 от elince987

# 147
  • в 1001-та нощ
Лицето е видимо свежо. За брадичката - можете да опитате с ботокс. Това може би ще отвори и долната устна - затова бих препоръчала да започнете с брадичката - ботокс. Като хване и видите резултата - преминете към устните и ако е нужно поставете малко филър в сгъвката между долната устна и брадичката.

Относно нослето - не изглежда зле визуално, а за носната преграда - по-скоро се консултирайте с лекар УНГ. Не бързайте. С несполучлива операция може и да дишате по-лошо и визуално да изглеждате по-зле.

Започнете с по-леките неща - брадичка, устни и не бързайте натам.

# 148
  • при Arctic Monkeys
Аз мисля, че едни хубаво направени устни ще изменят целия профил и бих почнала от там. Имате нелошо лице, не бързайте с драстични корекции.

# 149
  • Плевен
Благодаря ви за мненията. Явно човек вижда като голям трън в очите нещата, които не харесва, а всъщност може положението да не е чак толкова зле. Ще опитам с филър наистина, не ми липсва кураж и за по-сериозните неща, само неизвестността от крайния резултат ме плаши. Сега ще поправям несъвършенства в усмивката с бондинг или фасети и след това ще снимам резултата с брадичката и устните, ако някои има същия проблем. Ще следя с голямо удоволствие темата тук, защото опитът си е опит. 💐

Общи условия

Активация на акаунт