Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • в 1001-та нощ
Да разбирам ли, че от бръчкането има централно вертикална издутина и от двете й страни хлътвания?

Изглежда класически случай, в който е уместно да се влезе с канюла. Ако има хлътвания от двете страни - може да се добави малко PRF с канюла там, за да се възстанови зоната. Само предполагам по това, което виждам.

Но изчакай да мине поне месец и после оценявай резултата Simple Smile

# 316
Да разбирам ли, че от бръчкането има централно вертикална издутина и от двете й страни хлътвания?

Изглежда класически случай, в който е уместно да се влезе с канюла. Ако има хлътвания от двете страни - може да се добави малко PRF с канюла там, за да се възстанови зоната. Само предполагам по това, което виждам.

Благодаря. Иначе от филъра съм много доволна, сложи ми 1мл Neauvia filler. Прилагам снимка. От ляво снимката е преди, от дясно е след.

# 317
  • в 1001-та нощ
Доста добър резултат - в началото загледах само коментираната  зона и асоциирах, че там е поставен филърът. После се загледах надолу и всъщност - изглежда филърът е поставян надолу в средната част на лицето, а в гневната само ботокс? Къде точно е разпределен този 1 мл?

# 318
Доста добър резултат - в началото загледах само коментираната  зона и асоциирах, че там е поставен филърът. После се загледах надолу и всъщност - изглежда филърът е поставян надолу в средната част на лицето, а в гневната само ботокс? Къде точно е разпределен този 1 мл?
Ботокса е само на гневна бръчка, филтъра е съвсем малко в самите назолабиални бръчки, повечето е в скулите и под очите.

# 319
Кой филър? Много добре изглеждате.

# 320
Кой филър? Много добре изглеждате.
Neauvia organic

# 321
Здравейте момичета,

Извинявайте, че така директно на въпроса.

Има ли някоя от вас, която си е правила абдоминопластика при д-р Димитров в Есте клиник?

Благодаря 😘

# 322
  • София
Правих абдоминопластика при Молов преди 2 години. Резултатът е много по-добър от изходната позиция, но имам забележки към него. За докторът, който казваш, нямам мнение.
Правих си гърди при Христов във Вита, от там съм със супер добри впечатления във всяко отношение , препоръчвам.

# 323
Може ли да споделиш забележките към Молов, ако е удобно...

# 324
Правих абдоминопластика при Молов преди 2 години. Резултатът е много по-добър от изходната позиция, но имам забележки към него. За докторът, който казваш, нямам мнение.
Правих си гърди при Христов във Вита, от там съм със супер добри впечатления във всяко отношение , препоръчвам.

Работи заедно с Ильо Стоянов и това ме кара да вярвам, че е добър в работата си, но все пак не е толкова известен и събирам информация.

На 3 май съм на консултация и ако ми дадеш някакви насоки върху какво да питам и за двете процедури, защото ще питам и за гърди ще съм ти много благодарна ❤️

# 325
  • София
Може ли да споделиш забележките към Молов, ако е удобно...

Най-голямата забележка е, че имам не само хоризонтален, но и вертикален разрез около 5 см, незнайно защо! Самият разрез, хоризонталния, трябваше да е поне 1 пръст по-надолу, т. Е. По-нисък. Направи ми пъп, който е около половин сантиметър вляво, демек не го е центрирал. Като цяло, явно му бях опитно зайче за тази операция. Стоях с дренажите в нас 10 дни, което е пълен абсурд, в резултат на което имам белези от дупките, в които бяха дреновете, а ваденето им беше най-болезненото нещо, коеот съм изживявала, защото явно бяха посрастнали с тъканта вътре. Пълен лаик. Пъпът др Христов ми го оправи като ми прави гърдите, за което съм му много благодарна, не му влизаше в задълженията.

# 326
  • Варна
Леле, това, което описваш е направо страховито! Не си ли предявила някакви претенции после към този доктор?

# 327
Aз очаквам много такива случаи от този лекар. Той май затова оперира един период в някой град и после спира. Например преди ходеше в Бургас, спря и сега ходел в Кърджали.

# 328

От кофти сложен ботокс при Денкова имам мускулен спазъм само на едната вежда, която прави подобна издутина. Накриво! Пледлагаха още ботокс уж да се оправи - категорично отказах!
И тогава четох за метода , за който сроделяте, че др Михайлов практикува!
Записах си час даже вече!

# 329
  • София
Леле, това, което описваш е направо страховито! Не си ли предявила някакви претенции после към този доктор?

Защото сме в България, ако заведа дело, кой знае колко ще се точи и накрая може да отнеса всички разходи, тук няма такава практика, за съжаление.
Хубавото в случая е, че поне ми изрязва всичката излишна кожа нямам нито една останала стрия и понеже имам добра кожа явно, белезите почти изчезнаха. Най-много ме тормозеше пъпчето, просто колко трябва да си не кадърен да го сложиш встрани!? Но, това, слава Богу се оправи. Ще ви постна снимки като намеря.

Общи условия

Активация на акаунт