Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
От една възраст нататък бухането с филъри май само прави бели, отколкото ползи. Гледах  и Кремена Халваджиян сутринта - същата  работа, даже по-зле от Гала.

# 511
Да, за съжаление...И Мария Игнатова много си е развалила лицето.

# 512
  • при Arctic Monkeys
Глория изглежда добре. Знае ли някой къде се поддържа?

# 513
И аз съм се замисляла за нея как може да е толкова перманентно прекрасна. Представям си, че може би я прави онази лекарка от Париж.

# 514
Даже на Денкова още и стои постът в инстаграм, в който се хвали с лицето на Евгения Джаферович, в което е "набохала" 10 мл филъри.
Тя тази направо се обезобрази при Денкови- направи си грубо и подпухнало лице, после и корема си обезобрази.

Иначе, филъри вече има научни изследвания и по конференции постоянно се говори - слагат се до 40-45 макс. Преди това се поставят превантивно и то за запълване на изгубен обем. Лифтинг с филъри е равно на гротеска.
След 40-45 или колагенови продукти или апарати или лифтинг или нищо. Иначе - Гала, Паскова, Халваджиан или Каляшева и всички останали карикатури, които на 45 са се сетили, че трябва да е опъват в филър.
Филърът лифтира само лица между 25-6-7 и 35, после вече прави излишен обем и лице-питка.
А филър в челото - не знам как някой дерматолог може да го слага, като там дори бустер е "забранен", защото няма никаква подложка и директно започва до мигрира надолу.
Направо се ядосвам вече от целия маркетинг и липсата на мислене + всичко да се прави за пари и никакъв личен подход и стремеж към естествена визия.

# 515
  • София
Виждала съм Гала на живо и в никакъв случай не бих я нарекла карикатура.
Изглежда много добре, а е на 55.

Жени Джаферович е неузнаваема вече, лицето ѝ от тези филъри е станало много грубо, а дори няма 35.

# 516
Аз мисля, че Гала е слагала филър в гневната и е мигрирал надолу.
Но и на мен не ми харесва Паскова как я прави.
Междудругото, ако забелязват, лицата на Гала и на Паскова имат едни и същи особености на поддръжката, да го наречем (напълнени бузи, от което назолабиалните стават свръхдълбоки, това бабешкото излъчване и челото)
За мен Паскова си е от от старото поколение дерматолози, което обаче не се информира за новости или не ги възприема и си кара по методите отпреди 10-15 години. И Каляшева е така.
Докато Денкова е новатор, прилага методите, но въпреки това нещо не и се получава. Може би защото използва огромно количество филъри. Знам, че слага по 10 мл наведнъж...
Никога не бих отишла при нея.
Паскова постоянно ходи на обучения, не в БГ разбира се. Прави и доста апаратни процедури. Не съм клиентка на Паскова, така че не е реклама. Тя ми беше клиент и сме коментирали доста неща, винаги ме е съветвала да не прекалявам с количеството , поради…. Еди какво си и последствията за мен. Спомням си , че преди известно време спомена за някакво обучение в скандинавските страни, на което на модела са поставени 12 мл. Жената( модела)  е била около 60 годишна. Резултатът бил  фантастичен.

# 517
  • при Arctic Monkeys
Е чак пък да не се слагат филъри след 45.. айде сега. Аз съм над 45 и имам претенции за изглеждам добре. Раншко ми е за лифтинг. Апаратните процедури аболютно ги отхвърлям за себе си, четейки информация за тях. А пък филър на 25 - 30 годишно лице... като си представя, че на 30 съм била с детско лице, че и доста след това. Сега,ако някой иска да се прави ва Ким Кардашиян да, но филър на 25, от какъв по дяволите зор?

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 23:54 от karmacoma

# 518
За пръв път сложих филър на около 37, на 30 не ми е хрумвало даже. Може би съм консервативна, но мисля, че прекалено рано се започва с инжекционните процедури. Ясно ми е, че всяко лице е индивидуално, но все пак.

# 519
На 27 ще сложа филър точно никога! Аз и на 40 не слагам. Лифтинг преди 55 не мисля, че ще ми е нужен. Карайо против съм да се правят не нужни намеси. За всяко нещо си има време.
Аз все пак не целя смяна на физиномията, само бавя времето. Колкото по- неинвзивно по- добре.
Сега ми дойде времв за назолабиални, на 41.
Ще видя какво ще ме посъветва Ванеска на 20.
И мезо искам преди лятото, това ще ми е.

# 520
Здравейте, момичета! Чета ви най-редовно. Благодаря за всичко, което споделяте!
Имам много дълбока гневна бръчка, на която слагам ботокс (3 пъти). Предните Деа пъти беше преди около 4 години, сега поднових зимата. Толкова в дълбока, че не може да хване добре ботокса, въпреки двете корекции след това Sad.
Лекарят , при когото ходя ми препоръча ботокс фул фейс, филър в брадичка и назобиални. На 35 години съм, имам леки мимически около очите и пушачески леки около устата. Челото ми (според мен) не се нуждае. Много се чудя дали да ги правя. От филъра много ме е страх-дали ще се получи добре, дали ще има топчета, дали няма да се загрозя.. пък и на 35 ли да почвам?! Ранко ми се вижда.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 13:02 от Lubena

# 521
Любена,

Според мен, освен ботокса, който явно слагаш, не мисля че ти трябва нищо друго.
Може нещо освежаващо и хидратиращо за разкош, но никакви филъри!
Това което забелязвам е че евентуално може да ти се отпуснат клепачите следващите години.  Не се вижда добре на снимката дали това по някакъв начин ще има нужда от корекция, но ако е така, изчакай поне още 5-7г за това.

# 522
Ботокс full face?! Сериозно ли?

Може ли някой да ми обясни  каква  е целта да ти сложат ботокс в цялото лице - да заприличаш на мумия?

Lubena, на твое място бих си сменила лекаря.

# 523
Когато се сложи ботокс само на една зона, с времето други мускули на лицето започват да компенсират движенията на блокираните и да образуват бръчки на нови места.Затова се прави.Не за да приличаш на мумия.
Така е правилно, не е крив лекарят.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 12:16 от ДХ3

# 524
  • София
Това не важи ли само за съседни зони

Общи условия

Активация на акаунт