Мен не ме мислете - Тема 2

• 41 555
  • 784
  •   1
Отговори
# 285
  • Галифрей
Дано Ася и бармана се вземат. Раздялата с Мартин и се отрази добре. И на мен много харесва  татко Захариев и сцените как им дава на всички акъл. ❤
За мен всички акьори са подбрани прекрасно всеки си пасва дори русият злодей.

# 286
Дойде ми идеята - не могат ли да съберат Ева и Христо. Той е грижовен баща, а тя има нужда точно от това, плюс това пак ще си е близо си наглежда Мария и Елена…а и тя е силен характер, без да е досадна като Яна и може да го дисциплинира. Добра двойка ще са…

# 287
  • Галифрей
Добра идеая найстина. Незнам дали го променят от оргиналът.

# 288
Снежана с това дразнещо "р" какво прави в сериала. Нещо не мога да я видя в ролята на адвокатка.

# 289
Снежана каква и е заигравката с Ирина Митева?

# 290
В днешния епизод ще стане по-ясно какво общо имат с Лора. Иначе за говорния дефект и аз се чудех. Доколкото знам, докато учат актьорско е важно да изчистят говора максимално много от диалекти, дефекти и т.н. Нейното определено не е чаровно.

# 291
  • София
На мен пък точно р-то и ми харесва, но е доста остаряла от това, което помня от Под прикритие. То не, че аз не съм 🤣.

# 292
  • Галифрей
Тя нарочно го прави е по-дразнещо.  
Един същт персонаж, кой има по ужасно излъчване?

Оригинала  с вампирката

Или русата злодейда

# 293
  • Велико Търново
Хаххах, Диана Бишоп, къде пък чак вампирски зъби видя? Я какви са ѝ равни и подредени.

# 294
  • София
На мен този, който играе в Полския сериал Христо, прилича малко на нашия

# 295
  • София
Ау, точно Алексиев ли ще е Джон?
Ще е сериозна конкуренция на Руши, абе то е ясна тяхната, ама ще има да ни мотаят доста. И винаги нещо ще изниква в най-неприятния момент... Такива са 90% от този тип комедийки.
Хубав епизод иначе. Искам и Христо и Ася щастливи с някой, който ги обича и цени истински.

# 296
  • Пловдив
Ооох...мъка ще е Алексчо Confused  и кат чух в промото как ще се прай на англичанин...

# 297
Един от най-неприятните бг актьори ми е Алек.
И той, и брат, и баща… всичките Алексиеви са много антипатични.

На Руши не може да му стъпи на малкия пръст по харизма и излъчване.

# 298
  • Пловдив
Именно...никва конкуренция не може да му е.

# 299
  • Галифрей
Хаххах, Диана Бишоп, къде пък чак вампирски зъби видя? Я какви са ѝ равни и подредени.
Исках да кажа, че е като вампир. 😂Скриншотнах я как се държи неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт