Кралски работи и клюки - април 2022

• 54 207
  • 883
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Като сме на спортна вълна - Кристиан на футболен мач с приятели

Видео, но не го плейва "in your country"
https://ekstrabladet.dk/underholdning/kongelige/danskekongelige/ … ken/9218699?ilc=c

И разбира се е имало недоволни, че Кристиан има предпочитан отбор Joy

Сара днес

# 571
О, Хари ❤ Много си я обича Мег🥰
Още малко от интервюта:
Това, че съм татко, със сигурност добавя още един емоционален слой към него", казва Хари. "Когато бях в армията, си обещах, че ще изляза, преди да имам жена и деца, защото не можех да си представя болката от това да съм разделена за толкова дълго време по време на разполагането, рискът от евентуално нараняване и реалността, че животът на семейството ми може да се промени завинаги, ако това се случи. Всеки член на общността Invictus е изпитвал различни степени на тези неща. Изпитвам огромно уважение към това, което те и техните семейства жертват в името на службата."

Хари е дал интервю за TodayShow, мисля че утре или в други ден ще можем да му се порадваме Wink
Ето и малко снимки след интервюто:

# 572
Не изключвам да има общо парти за РД на Елизабет и Луи през уикенда. Кеймбридж уикендите ходят в Норфолк.
"Кралицата ще отпразнува 96-ия си рожден ден в четвъртък в Сандрингам. HM ще пътува утре сутринта от замъка Уиндзор до Норфолк и ще остане във фермата Wood, където се очаква HM да се присъедини към членове на кралското семейство през уикенда."

Рядък съвместен ангажимент за херцогинята Кейт и принцеса Ан следващата сряда. Двойката ще посети Кралския колеж на акушерките
и щаба на Кралския колеж по акушерство и гинекология, ще се срещнат с представители от
Tommy's и ще участват в кръгла маса.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 21:38 от Tinо

# 573
  • София
Не знам коя е тази жена, но много ми харесва веселият пролетен аутфит.

Хари днес на игрите https://www.gettyimages.de/search/2/image?family=editorial&p … pril%2019,%202022

Виктория днес, доброволчески защитни организации.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 22:41 от Lana

# 574
Журналистката е, но и забравих името Dizzy Face
Валентино за Меган

4-ти ден поред продължават да са тренди. Преди няколко дни бяха на 12-13 хил туита, вече са на 36 🤪

# 575
  • Някъде там
Като сме на спортна вълна - Кристиан на футболен мач с приятели

Видео, но не го плейва "in your country"
https://ekstrabladet.dk/underholdning/kongelige/danskekongelige/ … ken/9218699?ilc=c

И разбира се е имало недоволни, че Кристиан има предпочитан отбор Joy

Сара днес

Ама разбира се. Все някой недоволен трябва да има.
Добре де,  аз хубаво искам да купя нов костюм на Вилемчо, ама и Сара има нужда от нова пола. Как не я свали тази поличка, каквото и да сложи, отгоре полата си е там. 😀
Много сладък рожденика днес.Много ми прилича на баба си.

Още едно сладко момченце има рожден ден днес. Максимилиян, момченцето на Шарлот Казираги.

Още снимки от посрещането на Абдула.
Самолети в небетов негова чест. Много готино.

# 576
Брей, добре са го посрещнали Абдула.
Честити да са и малките рожденици ❤
Хари е дал и интервю за холандска телевизия, което също все още не е излъчено.

Цитат от интервюто: "Спортът има способността хората да лекуват не само себе си, но и цялото си семейство"
Хари 🥵🥵🥵

# 577
  • София
Не помня обсъждали ли сме го, че Елизабет се е преместила за постоянно в Уиндзор и няма намерение повече да се връща някога в Бъкингам.
Пропуснала съм го ако сме го обсъдили, мен ме изненада тази новина.
В Бъкингам тече такъв див ремонт, че тя Елизабет я е жива, я не за да се върне там.

# 578
People са пуснали и втора част от интервюто  с Хари, в която говори за децата си. Лили вече е направила първите си стъпки 🥺❤
Принц Хари  е един „горд татко“.

Херцогът на Съсекс може и да аплодира спортисти отвъд океана на Invictus Games , но децата му с Меган Маркъл - Арчи Харисън , който навършва 3 години на 6 май, и Лилибет Даяна , на 10 месеца - никога не са далеч от ума му... особено след последното събитие на дъщеря му!"
Текущите й приоритети е да се опитва да бъдат в крак с брат си; тя направи първата си крачка само преди няколко дни!“ 37-годишният принц Хари разказва на ХОРАТА в ексклузивната история за корицата тази седмица. "Гордият татко, тук."

Когато става дума за привличане на Арчи и Лили в игрите Invictus, адаптивно спортно състезание за ветерани и обслужващ персонал, Хари казва: „Ние нямаме търпение!“ — и той вече представи състезанието на сина си.

„Показах на Арчи видео за баскетбол и ръгби в инвалидни колички от Invictus Games в Сидни и той много го хареса“, казва Хари.

„Показах му как на някои им липсваха крака и обясних, че някои имат и невидими наранявания“, продължи той. "Не защото попита, а защото исках да му кажа. Децата разбират толкова много и да го видя през очите му беше невероятно, защото е толкова нефилтрирано и честно."

Някой ден ще видим Арчи и Лили на Инвиктус 🤧
https://people.com/royals/prince-harry-reveals-lili-took-first-steps/

# 579
На въпрос за Арчи и Лили, Хари е казал, че Лили наскоро е проходила на 10 месеца и сега главната й задача била да не изостава от батко си😄 А на Арчи наскоро му били показани състезания по баскетбол и ръгби от Инвиктус и той страшно много ги харесал. Мечтата му е да стане астронавт или пилот като порастне😅
Сега видях поста на Тирамису. Да, Хари е казал, че няма търпение да започне да води Арчи и Лили на Инвиктус, така че е много вероятно идните години да видим поне Арчи там. Запитан какви са мечтите му за двете му деца, той е отговорил "да живеят в един по-добър и сигурен свят" и че е задача на всеки, имащ деца, да се стреми към това.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 22:30 от Анонимен

# 580
Вики ми хареса в червеното.

Портрета на Летисия е хубав като цяло, но нещо не са я нарисували, както трябва в лице.

# 581
  • Някъде там
Маделин и момичетата ѝ. С тази снимка са честитили Великден. Прекрасни са.
Красавици 💓

Имат и ново кученце. Голям сладур

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 08:07 от daviz

# 582
Най-сетне нещо пролетно от шведите, че другите с тоя сняг и ски бяха прекалено близки до реалността в момента Joy

# 583
  • Някъде там
Най-сетне нещо пролетно от шведите, че другите с тоя сняг и ски бяха прекалено близки до реалността в момента Joy
Абсолютно. С глас се смях на честитките им за Великден. Коледно настроение носеха.
Но във Флорида е чудесно явно. Много приятна обстановка.
А пък Теди е като меченце, само за мачкане.
Много я харесвам тази рокля на Мади.

# 584
Те и момичетата ми се струват в роклички в същия принт като на Мади. Или поне подобен.
На тях ми харесва повече този принт, но пък за пролетно- великденска фото сесия бива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт