Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 82

• 55 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета!

Някоя от вас да е имала болки в корема по време на стимулации с гонал ф? Четох за подуване на корема (и аз го имам), но от няколко часа усещам една тъпа болка, която на моменти е доста неприятна в цялата дясна половина на корема, а на моменти и откъм таза. Чудя се доколко е нормално..

Благодаря!

# 526
Здравейте момичета!

Някоя от вас да е имала болки в корема по време на стимулации с гонал ф? Четох за подуване на корема (и аз го имам), но от няколко часа усещам една тъпа болка, която на моменти е доста неприятна в цялата дясна половина на корема, а на моменти и откъм таза. Чудя се доколко е нормално..

Благодаря!
Ако си в по-напреднала фаза може да е от размерите на фоликулите и да ти "тежи".

# 527
Мерси, в напреднала фаза съм, но точно десния яйчник не реагира особено и имаше само два фоликула, та не ми звучи като да е от тях.. Увеличиха ми дозата вчера, а днес се появи нерязположенивто. Чудя се дали не е проблема в нея.
Здравейте момичета!

Благодаря!
Ако си в по-напреднала фаза може да е от размерите на фоликулите и да ти "тежи".

# 528
Здравейте момичета!

Благодаря!
Здравей, в напреднал етап съм и аз. Също имах такава болка вчера, разпитах и казаха, че е нормално. На мен днес ми тежи много, едва се движа и корема ми е като камък.
Кога ще ти е пункцията?

# 529
Мерси, значи да не го мисля толкова. В събота/неделя ще ми е пункцията. Иначе и моят корем е доста надут и тежи, също и гърдите. Добре, че още малко остава Simple Smile

Здравейте момичета!

Благодаря!
Здравей, в напреднал етап съм и аз. Също имах такава болка вчера, разпитах и казаха, че е нормално. На мен днес ми тежи много, едва се движа и корема ми е като камък.
Кога ще ти е пункцията?

# 530
Здравейте, момичета! Въпрос към тези от вас, които са по-запознати (първо инвитро ни е и още нямаме много опит). След пункцията ни се оплодиха 8 ембриона, днес на 3 ден ни казаха, че 6 се развиват нормално, един средно и един бавно спрямо деня си. Знаете ли, има ли закономерност къде е по-трудно оцеляването - в началото или между 3 и 5ти  ден - за ЗЕТ сме планирани Hands Pray Благодаря и успех на всички 🍀
За статистиката:
Първи опит - 10 оплодени, до 3-ти ден 5 добре се развиват, останалите 5 леко започват да изостават в мача. След трети ден взеха да капят като круши и останаха само 2 ембриона - пет дневни(и двата Икси). После ЗЕТ - успешен.
Втори опит (след 4 години) - пълна катастрофа! Две яйца само и не бяха годни за оплождане.
Сега се надъхвам психологически за трети успешен опит Simple Smile

# 531
Към момичетата с дълъг протокол- кога започна същинската стимулация? До кога слагахте декапептил, доста ми е неприятно и не знам дали е от него, но всяка сутрин след поставяне имам стомашни болки. Останах с печатление, че стимулацията ще започне след 14 ден на декапептил, а някои момичета са писали, че са стартирали на 2-3 днес от новия цикъл. Благодаря ви!

# 532
  • Пловдив
Декапептила от 21 ден на предния цикъл го слагах и продължих до блокиращата преди пункция.Общо 18 дни е било при мен.Имам си една бележка в телефона, дето съм си записвала и от там видях.Не помня нещо да ми е имало от него.
А от втори ден започнах вечер Мериоферта.

Успех! 🍀

# 533
Пак съм аз с моите неща... Днес бях на преглед лигавицата на 12ти ден е 9.9,а в понеделник беше 10.8,хм какво става ме знам. От утре съм на циклогест и дуфастон. Дано си го слагам правилно, защото казаха, че е много важен. Какво е вашето мнение момичета, и как са вървели вашите лигавици.

# 534
И при мен е по същия начин като при Елънче. От 21 ден Декапептил, от 2ри ден на новия цикъл Мериоферт. Днес ми е 8ми ден и вече имам поставени 19 декапептила, които вървят паралелно с т.нар. същинска стимулация. Не съм имала никакви проблеми, болки или каквото и да било.

# 535
  • София
Elly_b пощенската ти кутия е пълна, махни малко неща, защото не мога да ти изпратя съобщение

# 536
Здравейте, днес отново бях на преглед. Според лекарката ми не отговарям добре на стимулацията. Е2 от вторник ми е 1207 pg/ml. Като го преобразувах, не ми се струва нисък..
Вие какво мислите, 10ти ден от стимулацията ми е.

# 537
Здравейте, днес отново бях на преглед. Според лекарката ми не отговарям добре на стимулацията. Е2 от вторник ми е 1207 pg/ml. Като го преобразувах, не ми се струва нисък..
Вие какво мислите, 10ти ден от стимулацията ми е.
Зависи колко фоликула има , размерите и кой ден стимулация. Е2 може да е 500 може и 5000 ....

# 538
Ами имам 8 фоликула, които са големите и следим и съм на 10-ти ден от стимулацията.

# 539
Аз бях с 1160 естрадиол 2 дни преди пункцията, с 8 фоликула, изкараха 3 хубави яйцеклетки и 1 не добре развита. Успех

Общи условия

Активация на акаунт