ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Гледам, ама какво му гледам... Confused
И аз не знам, колко са епизодите, Мери, ама щом Дяволо казва, че са 52, значи сме преполовили.
Скоро проверявах, че са на 30 и някой.
Някой беше казал, че този сезон сценарият е Уау! Аз до тук виждам само Мяу.
Изключително ме е яд, че развалиха или по-скоро изоставиха образа на Никсъна. Беше ми любим в предните сезони, а сега е сведен до говорещ куфар.
Не знам също от каст ли пестят, но толкова самотна мафия от тук двама и там двама не е имало в предните сезони, а и в реалността не знам дали има. Всичко е едно такова постно, повърхностно. Но съм свикнала да се приспивам с това и ще го догледам.

# 106
  • Другата България
Гледам, ама какво му гледам... Confused
И аз не знам, колко са епизодите, Мери, ама щом Дяволо казва, че са 52, значи сме преполовили.
Скоро проверявах, че са на 30 и някой.
Някой беше казал, че този сезон сценарият е Уау! Аз до тук виждам само Мяу.
Изключително ме е яд, че развалиха или по-скоро изоставиха образа на Никсъна. Беше ми любим в предните сезони, а сега е сведен до говорещ куфар.
Не знам също от каст ли пестят, но толкова самотна мафия от тук двама и там двама не е имало в предните сезони, а и в реалността не знам дали има. Всичко е едно такова постно, повърхностно. Но съм свикнала да се приспивам с това и ще го догледам.
Ясно.
Значи още месец някъде, и малко повече, ако смятам правилно.
Аз си го гледам, и ще си го догледам, аз "Лъжите в нас" гледам, при все, че там е хорър без край и никаква, ама никаква логика няма, и са нелепици след нелепици, ама аз съм тъпа и упорита, и не оставям нищо до край, като съм го започнала, го довършвам. Поне в темата за сериала е много забавно, така беше и в тази за "Братя", но аз от нея се махнах, четири години пиша, дойде време да напусна любима тема.Наистина сезона не е това, което очаквах, явно зимните сезони са им провал, яко се омазаха с нишката за отмъщението на Ива и тези абсурдни чистачки, които си влизат в ГДБОп като у дома си и слагат и камери, и подслушвателни устройства, и доказателства изнасят ей така, в кошче за боклук...
За мафията да не отварям дума, Ива е мафията, бейби.....още по-голяма нелепица, върти и мафиоти, и БОП-аджии, и си влиза където си поиска, и си прави каквото си поиска, двамата със Симо, който вече намкояси година завършва това училище, и още не го е завършил, щото и там си ходи когато си поиска....някаква пародия, с дупки не, а кратери направо в сериала.
Но Денис Топал е там, Heart, и Радо е там, аз ги харесвам двамата и като актьори, и като герои - това сме го писали много, и се радвам, че сивото и скучно Лорче най-сетне се махна, а раздвижиха образа на Денис с Неда, която също харесвам, макар че и тук малко нелепо, но със сигурност има и химия, и логика в това той най-сетне да се огледа и в нещо различно, защото го изоставиха всички близки - кой доброволно, кой доброзорлем, а той се опитва да се промени наистина, и даде всичко за една жена, която не знае какво иска и защо го иска, и кога го иска, и как го иска....тя го иска, когато не може да го има, като го има - си бие камшика. Напусна го с мейл, развежда се с писма...бляк. Както и да е, сигурна съм, че Лора няма да се върне, ама мисля, че и това с Елена няма да го бъде. Да видим де.

# 107
Елена накрая ще я сгаджосат с Черкезов. Денис няма да издържи на толкова драма, ще тегли една на всички и ще се оттегли в манастир. И повече сезони няма да има. (А, дано, ама надали Grinning )
Неда Спасова сякаш повече ми допада като типаж за Владо Михайлов. И Лора Христова.
Лора Темелкова не искам да я обиждам, жената. Ама стоеше като саксийно растение в този сериал.

# 108
  • Другата България
А, не я виждам с Черко.
Няма химия там, а и двамата страдат от несподелена любов към мафиоти.
И двамата влюбени в неподходящите хора.

# 109
Аз "Лъжите в нас" го гледам. Интересен ми е... И аз не знам защо... Май заради Ирина и Бояна. Много добре изиграни от актрисите. Дълбочина има в образа им. И също много харесвам голямата дъщеря на Цвети - прекрасна е.

# 110
Снощи гледахме "Методът Уилямс".
Никога не съм бил особен фен на Уил Смит като актьор. Но тази му роля толкова много да му пасва, страшно органичен образ рисува през тези почти два и половина часа. Удоволствие е за гледане филма, горещо препоръчвам. Напълно заслужена статуетка от Академията, не може да има спор по въпроса.

# 111
  • Другата България
Същото писах преди седмица,  когато го изгледах.
Страхотен филм, Страхотен Уил.
И аз препоръчвам.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 16:00 от Merri_An

# 112
  • София

България търси талант
епизод 11 (24.04.2022 г.)

# 113
Летището в Манчестър, преди около час.

# 114
  • Другата България
Ще викаме за Реал, нали?
И за Анелия? Joy

Малко остана, два дни.
Поизмъчих се доста, но се надявам да добутам всичко започнато до финал.
Вече съвсем отговорно пропускам епизоди на "Лъжите в нас" и "Хелс Кичън", когато не мога да ги гледам в реално време, защото каузата е загубена. Компромисите със съня не си заслужават творческото бездарие на едното място и нагласения пореден Тупаревски формат на другото. "Братя" си го гледам, защото 25 минути мога да извъртя дори на телефона по време на пътуване. А и си ми е слабост, колкото и абсурден да е сезона със Зайка биг мафиото.
Опитвам да следя темите, кога успешно, кога безуспешно, не помня кой какво писал и кога писал, защото чета по диагонал или спяща, или полуспяща, или по време на работа, с тази за "Братя" приключих, и дори се ядосвам, че не го направих по-рано, в останалите ей така, колкото да не е без хич. Ще ми липсва темата само за "Сървайвър", страхотна компания, цивилизован тон, интелигентни списващи - истински ценители на формата.
С нетърпение чакам почивката в ТВ сезона, за мен лично - обещала съм си пълен игнор, защото имам да наваксвам сериали извън ТВ, а и имам нужда да се .

# 115
Аз лично съм за Бо или Анелия, ако Бо не е на финала.
За тази вечер съм умерен оптимист, защитата ни от една страна и пресата на играчите на Пеп са ОГРОМЕН проблем. Само Ливърпул може да контри пресата на Сити според мен в момента. Нито един друг клуб.

# 116
  • Другата България
Е, то и аз съм за Бо, но не мисля, че ще успее да се пребори с оглед физическата ѝ подготовка.

# 117
  • София
Аз "Лъжите в нас" го зарязах, а много исках да го харесам, но то едно и също, все са пияни, вече изпуснах и историята. "Мен не ме мислете" определено ми допадна много повече

# 118
  • Козлодуй
И аз поради липса на сън спрях да следя темата за Сървайвър макар, че много ми допада и аз съм за Анелия, а Зоран нещо ми е противен не знам защо Simple Smile Радвам се за Кари, че е финалистка защото и така и предположих Simple Smile
Имам въпрос към хората които гледат ерген - Деница още ли е в играта и има ли шанс да се омъжи за ергена? Simple Smile Аз не го гледам и нямам представа що за шоу може да бъде това да си избираш публично булка Simple Smile Сериали отдавна не гледам защото заспивам на тях Simple Smile Даже понеже заспах на България търси талант в неделя и мислех вчера да го догледам с връщане но забравих - добре че е Мари ще го гледам от нейния линк Simple Smile

# 119
  • София
Деница има нулев шанс да спечели Wink Иначе е още в играта. Да се омъжи за Виктор? Че тя му е като баба. Доста е послъгала за годините си от това което виждам. Освен това се оказа лицемерна, а и глупава (виж викторината с въпросите, тотално се изложи, ама интересно коментират само бисерите на Блага и Виктория, а без Гергана и с уговорки Дениз, тотална изглагация на всички).
За мен финалистки ще са Александра, Виктория и Дениз, последните две ще са Алекс и Виктория и победител, добрата Пепеляшка - Александра. Аз лично искам да спечели Александра, защото има химия с Виктор и искам да видя реакцията на Вики и Дениз, хихи. Wink

Финалът е Ман Сити - Пуул и май е време за първа титла за Сити! 😉

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 14:23 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт