, и Радо е там, аз ги харесвам двамата и като актьори, и като герои - това сме го писали много, и се радвам, че сивото и скучно Лорче най-сетне се махна, а раздвижиха образа на Денис с Неда, която също харесвам, макар че и тук малко нелепо, но със сигурност има и химия, и логика в това той най-сетне да се огледа и в нещо различно, защото го изоставиха всички близки - кой доброволно, кой доброзорлем, а той се опитва да се промени наистина, и даде всичко за една жена, която не знае какво иска и защо го иска, и кога го иска, и как го иска....тя го иска, когато не може да го има, като го има - си бие камшика. Напусна го с мейл, развежда се с писма...бляк. Както и да е, сигурна съм, че Лора няма да се върне, ама мисля, че и това с Елена няма да го бъде. Да видим де.
)
Радвам се за Кари, че е финалистка защото и така и предположих
Аз не го гледам и нямам представа що за шоу може да бъде това да си избираш публично булка
Сериали отдавна не гледам защото заспивам на тях
Даже понеже заспах на България търси талант в неделя и мислех вчера да го догледам с връщане но забравих - добре че е Мари ще го гледам от нейния линк
Иначе е още в играта. Да се омъжи за Виктор? Че тя му е като баба. Доста е послъгала за годините си от това което виждам. Освен това се оказа лицемерна, а и глупава (виж викторината с въпросите, тотално се изложи, ама интересно коментират само бисерите на Блага и Виктория, а без Гергана и с уговорки Дениз, тотална изглагация на всички).
Препоръчани теми