Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 684
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Аз като я бях търсила Светлана телефоните й бяха изключени. Защо не отидете да я потърсите където Ви е приемала? Аз никога не съм била при нея и не знам къде се намира, иначе бих отишла да я търся. Просто защото видях, че сте бил много доволен, а не вярвам някой да има нов телефон, защото отдавна питат за него и никой не е дал все още.
quote author=NikolaToshev link=topic=1430861.msg44701148#msg44701148 date=1651447833]
Пак ще помоля за координати на Светлана от Сухата река.
[/quote]

# 346
Звънях на вратата й дори, никой не отвори. Няколко пъти пробвах, възможно е да се е преместила.

Два пъти съм бил при нея и пак бих отишъл. По принцип не повтарям, защото качеството поне в София е много ниско...

Надявах се тук някой да е бил скоро при нея и да знае, всъщност само заради това се регистрирах да питам, че се отчаях от проблеми.

# 347
Шеки от Рударци за леене на куршум добра ли е?

# 348
Шеки от Рударци за леене на куршум добра ли е?

Здравей, ходих периода 2016-2021 при нея на някакво време 7-9 месеца, за успокоение и пречистване, последната година женицата вече си се вижда, че не е много добре, и няма желание или не прави нещата, както ги е правила както преди. В момента щерка й се занимава с това, но не съм ходил при нея, мога телефон да оставя на дъщерята на Шеки.

# 349
Здравейте, аз бях много доволна от Шеки, но тя наистина вече не се занимава с леенето на куршум. Ходих веднъж при дъщеря й, но ми каза единствено: “Имаш напрежение” и толкоз. Аз не почувствах никакво облекчение, както преди и повече не отидох. Разликата между двете е от земя до небе, поне за мен.

# 350
Здравей, ходих периода 2016-2021 при нея на някакво време 7-9 месеца, за успокоение и пречистване, последната година женицата вече си се вижда, че не е много добре, и няма желание или не прави нещата, както ги е правила както преди. В момента щерка й се занимава с това, но не съм ходил при нея, мога телефон да оставя на дъщерята на Шеки.

Исках по скоро някой проверен и по сигурен.

Sunshine@  А някой друг вещ? Ефекта от бабата от Божурище добър ли е?

# 351
Ами аз знам само за жената от Божурище, доколкото разбрах Нели остана доволна и каза, че има ефект. Аз още не съм ходила при нея, така че от личен опит не знам.

# 352

Да подпитам, дали имате някакво наблюдение от този сайт ? Някой използвал ли е услугите, има ли позитивно и съответно помощ/реакция от него?
поздрави

# 353

Да подпитам, дали имате някакво наблюдение от този сайт ? Някой използвал ли е услугите, има ли позитивно и съответно помощ/реакция от него?
поздрави
Тоя пак е некъв лъжец

# 354
Да похваля във фейса тази група  https://www.facebook.com/groups/1167020973774703/
и по-точно тази госпожа Beyye Bnm .Вече в два нейни безплатни  блица се включвам и до сега каквото ми е казала ,така стана .Иначе доколкото знам ,ако и се пише на лично е платено.

# 355
И аз си запазих час за леене на коршум при тази жена от Божурище. За сряда е. Дано помогне наистина😊

# 356
Успех и непременно пиши ако има промяна! Simple Smile

А някой има ли отзиви от леля Данче от Борово? Преди време продавала закуски в павилионче в ж.к. Борово, но и гледала и познавала. В BMW форума я хвалят.

# 357
  • Бургас
А на какво гледала леля Данче?

# 358
До колкото разбрах почвала да говори направо и не ползва карти или др. пособия.

Сега се сетих, че вече 6 години си чакам казаното от Емилия от Пиротска да се сбъдне. Каза ми, че ще срещна жена си в самолета, абе цял Холивудски филм. Simple Smile Колко пъти пътувах в самолет от тогава, но нъцки, не е станало нищо нито с пътничка до мен, нито с някоя стюардеса. Grinning

# 359
  • Бургас
Другия път спонтанно предложи брак на пътничката, седяща от лявата ти страна. Нали по етикет жената трябва да стои от ляво на мъжа, за да може той да се здрависа при среща с друга двойка/джентълмен. Помогни на съдбата дето се вика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт