Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 181
  • 743
  •   1
Отговори
# 510

Ау, Керем проговори и на испански Joy написал е "удоволствието беше мое" Sunglasses

Дилеми, абсолютно съм съгласна със скрития текст , не знам защо е скрит, то си е по темата. Stuck Out Tongue Winking Eye Усетих какво искаш да кажеш с това "отвъд" , аз го усещам по същия начин , докато някои общества все още са твърде консервативни , други пък станаха твърде либерални. Мисля, че в България сме все още на "златната среда". Sunglasses

# 511
Приятелката на Антонио Бандерас е споделила поста на Керем в стори и е написала: За мен беше удоволствие да се запознаем и да споделя с вас красивите традиции на Малага!

# 512
Нова статия за Керем в испанската преса
https://www.larazon.es/gente/famosos/20220415/q75reheugbe33anghx … lrzn_org_Fr_13_50
Превод
Скрит текст:
Керем Бюрсин и Антонио Бандерас, заедно на Великден: ​​това е снимката, която революционизира социалните мрежи.
Актьорите са приятели и са се наслаждавали заедно на шествията в Малага.

Те са две международни суперзвезди и изглежда, че между тях има голямо приятелство. Антонио Бандерас и Керем Бюрсин, турският актьор, известен с ролята си в „Любовта е във въздуха“ , се срещнаха, за да се насладят на Великден в Малага , както може да се види на изображението, което испанският артист сподели в социалните им мрежи. За по-малко от 24 часа публикацията му надхвърли 60 000 „харесвания“ и вече има хиляди коментари от фенове, които са се „разтопили“ пред подобна снимка.

От своя страна Керем Бюрсин също искаше да сподели със своите над 10 милиона последователи моментна снимка от срещата си с Антонио Бандерас през Страстната седмица. “ Много ви благодаря за гостоприемството. Невероятно преживяване. До следващия път ”, написа турчинът заедно със снимка, на която позира с главния герой на „Кожата, в която живея” на балкон в Малага .
Истината е, че повече от един път Бюрсин е изразявал възхищението си от андалуския град, в който се влюби, когато го посети на филмовия фестивал . По същия начин турчинът се е обявил за верен последовател на Антонио Бандерас , в чиято артистична кариера се е вдъхновил да изкове кариерата си пред камерите. Всъщност последният път, когато беше в Малага, той също беше видян заедно с един от нашите най-международни актьори, посещавайки Teatro del Soho CaixaBank, за да види „Компания“, пиесата, продуцирана от Антонио Бандерас .
Изглежда, че между тях съществува тясно приятелство и всяко свободно място в техните натоварени графици се превръща в добра възможност да се срещнат и да се насладят заедно на широката гама от развлекателни дейности, които град Малага има, особено по време на Великден.

Да скочиш в Холивуд?
През последните дни силно звучеше идеята, че Керем Бюрсин може да стане следващият Върколак . Слуховете дойдоха с публикуването на някои снимки, на които турчинът се появява, характеризиран като митичния супергерой, но истината е, че това е фотомонтаж, направен от художник, на когото самият той се е обявил за почитател.
Но разговорите за бъдещето на кариерата му не спират дотук. Твърди се, че Disney + може да създаде сериал, в който той ще бъде главен герой, докато други го виждат като следващия таен агент 007. Освен това многото му пътувания до Испания също доведоха до убеждението, че Керем Бюрсин може да работи върху нов проект у нас . Всичко остава да се види.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 18:43 от mikipoli

# 513
Мики, едно огромно Благодаря за преводите Kissing Heart

Gift Heart

Поздрав за всички прекрасни бамбини Hug

# 514
Под ръководството на @unicefturk и @KaracaHome, Керем Бюрсин проектира чаша, за да подпомогне образованието на децата.

https://www.krc.com.tr/urun/karaca-unicef-kerem-bursin-kupa

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 22:30 от midnight__sun

# 515

Хубави празници момичета!
 С тази картина на Салвадор Дали, да сме в крак с времето...

От споделеното в социалните мрежи за приятелството на Керем с Бандерас, ще му е само от полза особено, ако испанския му проект е свързан с театъра. Това ще дошифлова бриянта Керем.

Ханде отново е споделила, че рисува може би след проекта й с Дисни+ е добре да ни изненада с изложба.
Радостни дни, посветете ги на любимите си хора!

# 516
  • София
На тази снимка на Керем фотографа Лоренцо Карнеро е написал:
"Радвам се да те намеря отново в моята Малага. Радвам се, че се запознахме на "Страстната седмица" в града на рая. Ще се видим скоро в новите ти проекти в Андалусия."

Да очакваме следващият проект с Керем да е в Андалусия.

# 517
Слънце, ако научиш как можем да си купим такава чаша и да ни я доставят до БГ,  пиши. Stuck Out Tongue Winking Eye в сайта им не пише нищо за международни пратки. Disappointed

Линде, благодаря за информацията, само този Лоренцо не се сетих да го търся в инстаграм. Общо взето, който се е снимал с Керем, не пропуска да си публикува снимката и да напише няколко думи. Hug
Хайде един бърз урок и по география , какво точно е Андалусия, къде се намира и кои градове включва. Stuck Out Tongue Winking Eye

На 23.04 в профила на Ураз отново ще има лайв за набиране на средства за UCIM -  асоциация за борба с насилието над деца. Все още не е обявено кои популярни личности ще се включат, но съм почти убедена , че Керем отново ще участва. Ураз беше намекнал нещо такова в предишно свое стори , цитирам по памет : "Дано Керем тази година да е в Турция" Joy Миналата година по това време Керем беше на Малдивите, но въпреки това успя да се включи за малко.

# 518
Мики, набързо погледнах сайта. Утре ще видя, ако е възможна доставка извън Турция, та да си поръчаме по една чаша с теб. Relaxed Satisfied

Лека нощ! Nature Sparkler

# 519
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 520
Добро утро момичета.
Честит празник на всички бъдете здрави и усмихнати .
Новината на която попаднах и тя е опровержение че Ханде има нов мъж до себе си , а на против тя е заедно с Керем и си живеят в заедно в розовата къща далеч от жълтите клюки и помии които пишат по техен адрес:
"След цялата врява, че Ханде е в Лондон заедно с Каан, на които така и не му се видя лицето и отгоре на това имали връзка се появи видео направено от съседката и добра приятелка на Ханде, Бенсу  Сорал  която е снимала котката си,
уж случайно , но целта всъщност е да успокои феновете на Керем и Ханде, които няма как да не забележат колите на  двамата паркирани пред розовата къща, а и да спрат да говорят  по техен адрес от злонамерени фалшиви профили и жълти лъжи.

За мен това си е истина защото все пак Бенсу е добра приятелка на Ханде и не смятам че ще лъже да такива неща. За което съм им в благодарна, дано сред този клип завистните хора спрат да злословат по адрес на Ханде и  Керем. Мисля си че съм близо до моето предположение което преди време бях ви споделила  че един ден нашите ще ни  изненадат с приятни новини а защо ве и с това че вече са се оженили и да го направят в САЩ.

# 521
  • София
Добро утро, скъпи момичета! Heart Честит празник на всички! Flowers Hibiscus

azisiq, благодаря за информацията Grinning  Тези дни мрежата е пълна с предположения и твърдения, тип "тука има- тука няма"Stuck Out Tongue Winking Eye няма как човек да не се двоуми, триуми....Thinking

Но днес е страхотен пролетен прзаник! Flowers Cherry Blossom Да е светъл и прекрасен денят ви, момичета! Heart Eyes

Скрит текст:
Днес православните християни отбелязват Лазаровден. В основата за празника е библейската притча за възкресението на Лазар от Исус Христос. В българските обичаи той се свързва със съзряването на жената и нейната готовност за встъпване в брак.

По традиция Лазаровден се отбелязва на осмия ден преди Великден. Празникът е с подвижна дата - винаги в предпоследната събота преди Великден. В Календара на християнската църква той е свързан с възкресението на Лазар, жител на гр. Витания, близо до Ерусалим.

Според евангелието, когато Спасителят е в земите отвъд река Йордан, Лазар се разболява и умира. Когато Исус се връща, възкресява покойника на четвъртия ден от погребението му в знак на благодарност за проявеното от него гостоприемство. Лазар живее още 30 години в строг пост и въздържание и е провъзгласен за първи епископ на град Китион на остров Кипър.

На Лазаровден църквата отбелязва още паметта на свети мъченик Лазар Български, измъчван и убит на 23 април 1802 г

Лазаровата събота е единственият ден в богослужебната църковна година, когато възкресната (неделната) служба не е в неделя.

Лазаровден се свързва с откъсването на зелени върбови клонки, които да красят вратите на Цветница. На този ден се изпълнява и обичаят лазаруване, след него момичетата стават готови да обичат и да се женят.

Девойките обикалят с цветя и пеят песни по къщите за всеки член на семейството. Стопанката ги дарява с яйца, символ на живота. В народните вярвания християнското възкресение се преплита с възраждането на природата за нов живот.

И една питанка Rolling Eyes
Някой може ли да даде инфо коя е песента, с която започва всеки епизод на SCK?

Не съм достатъчно зрял, да се уча от грешките си
Принуден съм на тази лъжа.
Иначе не съм опиянен от любов към теб.
Но светлината в очите ти...
Разтуптява сърцето ми.
Не мога да се сдържам...
Какво е това чувство?
Вдигни поглед към небето.
Виж една звезда на любовта.
Ще проблесне и ще изчезне, знам.
Всичко се случва, всичко приключва.
Една звезда в небето прелита и изчезва.

Странно, но факт Thinking Не мога да я намеря! Stuck Out Tongue Ще бъда много благодарна, ако ми помогнете! Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 08:45 от Dilemi

# 522
Дилеми, тази ли търсиш 🙃

# 523
  • София
Дилеми, тази ли търсиш 🙃

Марги, Heart да! Голямо благодаря! Flowers Cherry Blossom

# 524
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus Relaxed

"Почукай на вратата ми" заема челно място в класацията на HBO Max Latinoaméricа.

Скрит текст:
1. ¿Será que es amor?
2. Lakers tiempo de ganar
3. # pobre novio
4. Two and a half men
5. Ben 10
6. Years and years
7. My brilliant friend
8. Game of thrones
9. Tom y Jerry Nueva York
10. Strike back
11. The big bang theory