Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 040
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

От днес започва Страстната седмица, всеки ден е Велик!
Пожелавам ви седмица изпълнена със смисъл, вяра и доброта!
Бъдете Благословени! Flowers Hibiscus

И едно закъсняло Добро утро. Blush

Така изглеждам аз, пия кафето си със затворени очи. Joy
А как ми се иска да съм като Керем, вече да почивам от тренировка. Joy

Благодаря на всички за новостите, които носите покрай нашите любимци. Flowers Hibiscus
Хубав и успешен ден! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus

# 601
Идвам с новини Relaxed

"Според последното изявление на продуцента на MestiAşk, техните планове са филмът да излезе през септември или октомври тази година. Филмът ще се излъчва на турски и на персийски език. Ханде Ерчел в този филм за Мевляна и Шамс, играе Кимия Хатун, дъщерята на Мевляна."

Скрит текст:

Обратното броене започва!

https://www.instagram.com/stories/nocturne/2819031161349857266/

Рядко се сещам да ви пожелая нещо, но и от мен хубава седмица на всички! Satisfied Flowers Hibiscus

# 602
Ханде Ерсел отново оглавява класацията на IMDB сред турските актьори и актриси според @socipol. И е на 3209 място от 11 милиона актьори/актриси по света.

Скрит текст:
На второ място е CanYaman
На трето място е Керем Бюрсин.

Скрит текст:
Sparkling Heart

# 603
Добър ден, момичета,
Честито на всички празнували. Flowers Bouquet Бъдете здрави и нека винаги настроението да е слънчево край вас.
Много хубави снимки на Керем сте донесли от Испания. И да си призная,  завидях му за срещата с Бандерас Simple Smile .
С голямо удоволствие прочетох информацията, която сте поставили за празненствата в Малага. Много благодаря!
А Ханде се покрила и добре че Атасай и Nocturne публикуват по нещо с нея, че и тя да покаже присъствие.  Надявам се, че това нейно отсъствие от социалните медии е свързано  по някакъв начин с обучението, което отложи или с подготовката на нов, успешен проект.
Тази вечер чакаме рекламата на Nocturne

# 604
  • София
Много обичам неочакваните, естествените снимки. Така е хванат от фотографа и Керем на тази прекрасна снимка.
Керем е написал на нея: "Имаше един паяк, който гледах... той пълзеше към мен... (отблизо)".

# 605
# 606
# 607
  • София
Една божествено красива черно-бяла Ханде!

Бамби се прави на интересна и не иска да следва Керем в Инстаграма, но пък за сметка на нея Азул е верен към Керем и продължава да си го следва по семейному. Това се нарича кучешка любов.    

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 16:02 от БлагаВест

# 608
Gift Heart След малко ...

# 609
Ханде Ерчел е тук, за да блести! Nature Star

"Колекцията Nocturne пролет/лято 2022 интерпретира неспокойната енергия на града със силни цветове и новаторски силуети и се вдъхновява от свободната жена на Nocturne. Присъединете се към нас, защото стилът е ваш."

https://www.instagram.com/p/Ccf1svmKGPY/

https://twitter.com/gitmehandemiyy_/status/1516077591530291200

# 610
Блести ни момичето Wink

Sparkling Heart

# 611
Моделът/инфлуенсърката Satisfied както винаги обира цялото внимание и изобщо не мога да се фокусирам върху дрехите.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 19:07 от midnight__sun

# 612
Който може, го може... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 613
# 614
Керем както винаги е секси, неустоим, прекрасен.

Остава малко до рекламата която чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт