Пъзели 40

• 24 042
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Ами,доколкото успях да проследя дискусията пъзел номер 3 е съсъпан с мазни петна и тиксо по парчетата и липсваща част,но продължава да обикаля.
По подобна причина-мазни петна и разслоени парчета  отпада и пъзел номер 6
Ужас... Това не са хора, които оценяват пъзелите...

# 556
  • Варна
Мхм. По-големият ужас обаче ще настане, когато намерят темата тук и се запишат за тукашните пътуващи.

# 557
Аз ви чета и се срамувам.
Пъзелът на Блубърд е на 70% само и търся време да го довърша, защото искам да го изпратя на мама. Не мога да седна спокойно и да си редя. Все нещо изскача и зарязвам за следващия ден. Вече не ми се струва толкова зле сглобката. Явно ми е трябвало време да се напасна. Само дето частите пасват, където си искаш... Останаха ми две парчета от небето и две дупки. Формата абсолютно различна. Десет минути ги въртях, докато разбера, че съм наредила другите грешно. Пфууу...

За пътуващите пъзели и надписването не мога да изкажа мнение. И надписването има своя чар, но разбирам и доводите против. Ама аз и без това не участвам... Grinning

# 558
  • гр. София
За мен такава немарливост е недопустима. Аз около моите пъзели и книги не си позволявам да се храня и пия, пък какво остава да са чужди, но дори да се случи човек трябва да поеме отговорност. По възможност  да го замени или да предложи друг пъзел, а не да се крие зад това, че няма никой да разбере, че е той.

# 559
Аз от седмица-две нищо не съм редила, но си взех поръчката от Озон и нямам търпение да започна едни палави котета на Анатолиан. За първи път ще редя на марката.

За пътуващите пъзели - аз съм съвсем нова, не само в темата, но и във форума. Даже се притеснявах да се запиша. Освен че много ми харесва идеята за тях, самите те са страхотни. А и е шанс да се запозная с нови за мен марки и да съм част от прекрасната ви групичка на пъзелманиаци. Та, много благодаря, че ме приехте! Hug

# 560
Теб агентът те вкара директно без фейс контрол Grinning

# 561
  • гр. София
Плажът вече е при мен благодарение на FloridaM и нейния син, добре опакован и дори са платили доставката, което е твърде много. Надявам се днес следобед, след като си отиде моята племенница да мога да го започна Simple Smile

# 562
  • София
Ама, Медчо Пух, от правилата винаги може да се направят изключения Wink Както в твоя случай, може някой да каже, чете познава; или може просто да влезе човек културно и нормално и да попита за пътуващите Simple Smile В краен случай, нищо не пречи да наредиш 2-3 пъзела по 500 части, преди да се запишеш за пътуващи Simple Smile
Не е въпросът дали си новак сред нас или не, въпросът е да е ясно, че не си тук за далаверата. При теб си беше много ясно даже Simple Smile

Аз пуснах една поръчка, да не съм капо на намалението и да намаля бройката на Любими (не че са много, 50 и нещо са). Май в топлия сезон ще ми спадне малко темпото на редене, та ще гледам по-кротко да го давам с пазаруването Grinning Тези поръчах:
https://www.ozone.bg/product/pazel-heye-ot-1000-chasti-home-room-with-wave/
https://www.ozone.bg/product/pazel-educa-ot-1000-chasti-burano/
https://www.ozone.bg/product/pazel-anatolian-ot-1000-chasti-kolektsiya-ot-kitari/
https://www.ozone.bg/product/saint-emilion-france/

И забравх да се похваля: подариха ми и вълк, след лисицата (тийм лийдът ми, понеже ме беше търсил посред отпуск да свършим нещо, от Коледа насам ми пазел купеният пъзел, та дойде да се видим и да ми го донесе):

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 14:54 от ToniShu

# 563
  • гр. София
Страхотен е и вълкът и шефът Simple Smile
 Завид, завид Simple Smile Благородно Joy
Поръчах си книги от Ориндж, сигурно утре ще дойдат и се отказах от пъзели от Озон. Ще ги чакам на следващо намаление.

# 564
  • София
Записах се за дървените пъзели. Благодаря на Бухтичка и на всички момичета, които пускат пъзели за редене (в тази връзка да кажа, че много искам и аз да пусна пъзел, защото се чувствам неудобно само да се възползвам, но трафикът стана толкова натоварен, че не мога да се доредя, може би по-нататък нещо да измисля). На мен групичката ни ми е ценна не с пътуващите пъзели, а  с хората и атмосферата, която има. Тук се чувствавам  по семейно уютно и приятно (ха-ха, ако знаете вкъщи като ме ядосат и яхна метлата колко уютно става) Grinning. Сутрин, като стана, първо отварям форума и вече знам кои ще са първите разписали се Grinning . Затова   бих се радвала новите попълнения да станат част от форума, а не само част от списъка с пътуващите пъзели.

И за да не са само празни приказки, от мен един малък Trefl

Toni, мога ли да си заплюя стаята като го наредиш?

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 17:30 от sali

# 565
  • София
Може, разбира се Simple Smile Не знам кога ще е, затова, ако не ти се чака, да ти го дам първо да го наредиш ти? Днес или утре мисля да започна втория Арт, за да ги пратя после към Зори. След това май ще е индианецът, а после вълкът... има за редене Simple Smile

# 566
  • гр. София
Тони, ако закъсаш казвай да ти пращам. Стабилни запаси имам. Повече нередени от наредени. Принципът на Мечо Пух'' Колкото повече, толкова повече" Simple Smile

# 567
  • София, България
Да, Тони много добре го е написала за новите хора. Просто тук сме си наистина добра компания без използвачи, имаше 2-3 покрай Коледната размяна, които отпаднаха, няма да споменавам имена, но всички знаем кои са.
Аз съм казала за темата на няколко момичета, всичките са адски свестни, засега само Весето пише, което е жалко, защото другите две и те живеят в Дианабад около Вегата, но явно просто не им се пише тук.

# 568
  • София
Toni, и около мен е едно благоденствие от пъзели, та спокойно мога да почакам Grinning Лепни едно листче на кутията, да не ме забравиш Grinning

# 569
Хич нямам време за редене. Но покрай празниците приключих още един Кинкейд. Съвсем се побърках по тази серия, като дете в сладкарница съм. Отчитам се, не че не сте го виждали Joy

За първи път изпробвах папката на Ravensburger и пъзелът, който беше наполовина нареден, пристигна благополучно на другия край на България. Взех си и такова

Надявам се да ми е удабно, защото много ме боли врата, въпреки че редя на трапезната маса.

Целенасочено не съм се записала за нито един от пътуващите пъзели, защото участвам последните две теми и то само с 5-6 мнения. За мен не е редно. А около мен разбрах има доста съседка, в Младост съм Blush

Общи условия

Активация на акаунт