🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 433
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 430
Само жабото гледах аз, ама доколкото видях ...има си химия между Алекс и принСа.

# 2 431
Гергана е много секси жена, но май и липсва мозък малко. МъжО смята нея за най-красива, но и за най-глуповатичка.
Аз тъкмо се чудех как с такава външност успя да го уплаши. Добре, че е хубавичка, че доста ги плаши мъжете и без това Joy

# 2 432
Най-много ми хареса фотосесията с Капитонова. Много хубаво позираха. Тя изглежда много добре в този аутфит.

Александра е, като мъж в лицето. Не ми харесва.
Обаче Виктор как беше сграбчил клона Joy умрях от смях. Така искаше да избяга, аз мъж така да се дърпа не бях виждала.

# 2 433
Александра си му е тръпка за ужасТ на ... змиите!

# 2 434
Ами ето, че могат да си комуникират нормално. Александра дори направи комплимент за фотосесията на Блага, въпреки че поведението на втората е далеч от това на истински приятел.

# 2 435
Знаете ли къде продават такива ризи с жабо, много ми Ареса....

# 2 436
Немой, сигурно у маалата

# 2 437
  • Мюнхен
Аз нещо проспах фотосесията на Гергана, вино ли си наливах тогава, какво правих, ама нищо не видях Grin Ще трябва да връщам после.

# 2 438
Ох, Виктор с Гергана - зад него дърво, пред него ТЯ! Няма мърдане, горкия, чак пот му изби. Sweat Smile

А при Александра ролята на злите сестри  беше дадена на женската публика. Аз им давам приз за най-добро превъплъщение

# 2 439
Ще ти пратя образец на плетка.
Можеш и сама да я сътвориш тази риза.

# 2 440
Кадърът с ергена и Алекс където и слага короната беше много хубав..

# 2 441
Ох, Виктор с Гергана - зад него дърво, пред него ТЯ! Няма мърдане, горкия, чак пот му изби. Sweat Smile

А при Александра ролята на злите сестри  беше дадена на женската публика. Аз им давам приз за най-добро превъплъщение

👍 Направо изиграха приказката

# 2 442
Ей тъй забавно си представях цЕлото предаване....

# 2 443
"трЕба да съм нЕкаква никаквА" Head Band

# 2 444
Знам че ще оцените снимката достойно 🙃

Общи условия

Активация на акаунт