🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 060
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 895
Никакви инженери не командва Деница.

# 2 896
Тоя Виктор дали са го изпускали на глава като бебе?

# 2 897
Мисля,че Вито и гледа акъла на Змията!

# 2 898
  • Бургас
В същата, в която пингвините си построиха иглу на северния полюс Joy
Добър вечер! Аз идвам да попитам баба Илийца в коя глава от Под игото се появява? Мерсаж.

# 2 899
Изпускан е и то не веднъж.

# 2 900
Скрит текст:
Мусала не си го даваме в Стара Планина Laughing

Този готвач на Марети Витя, сериозно ли харесва ПроРуския Гризач..... ?
Учила в Американския колеж... айде скрия се  Бобре, знаем как се плащат семестри  ...

# 2 901
Добър вечер! Аз идвам да попитам баба Илийца в коя глава от Под игото се появява? Мерсаж.

В Радини вълнения, бореше се нещо с един кол в училището. 😁😁😁😁😁😁😁 На Дениз обаче й казвам: Аферим бабо, машшаллах!

# 2 902
  • София
А Карина защо заваля?

# 2 903
Виктор намекна, че има чувства към Питонката. Много кух ще излезе в крайна сметка. Жалко... Но си заслужава такава жена, хем знае, че е хитра и мянипулативна, хем я иска. Нека го врътка на малкия си пръст, хак да му е Scream

# 2 904
Според мен Викторчо може да и каже:
- Виктория, приготвил съм  подаръци за теб - коли, ела, избери си!
Води я навън и и изсипва една торба с дъвки "Тубро" с картинки (ония, родени миналия век ги знаем Wink  )

# 2 905
На мен Витя ми е самовлюбен. Ку не го четкаш, няма ти обърне Фнимание. И хумор няма. Бе бастун. Не ме кефи. Ич даже.

# 2 906
В главата с конкурса Плеймейт Бяла черква, лето 681-во, когато танцува на кол на Бойчо Огнянов, който е член на журито. Печели първа награда - уикенд в Банско (неизвестна планина).

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 22:05 от IriS`

# 2 907
  • Terra incognita
Бясна съм. Май спойлерите ще се окажат верни. Отвратително, меркантилно и тъпо същество. Ако спечели ще замеря телевизора с яйца и домати и това съпроводено от мощни освирквания.

# 2 908
Тая Карина е друга луда 🤣

Не знам дали е луда, но е нарцис и абсолютно индиферентна. Като стена е, няма пробиване.

# 2 909
Сега виждате ли какъв е проблемът. Че администратори или шефове като Деница командорят, или поне влияят, на инженери с висше по ядрена физика.

Аз имах една шефка, която пишеше ВелиГден. Тя още си шефства. Аз се махнах.

Общи условия

Активация на акаунт