🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 172 980
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 615
  • София
Замислих се нещо - нали са били трима братя, защо не дадоха нищо за големия и го няма на снимки.

# 3 616
Добро утро, съфорумки! Много сме кротки напоследък, май ще трябва да разгорещят страстите продуцентити 😃

# 3 617
Как така да го няма най-големият на снимки? Мари_Мар е постнала горе сумати снимки и са все първите двама братя. Най-малкият го няма на тях.
Не схващам идеята ти, Elwing

# 3 618
В предаването не го споменаха и  не го дадоха нито веднъж.
Майката има странна прическа иначе е симпатична,но ми изглежда студена и не се усмихна нито веднъж.Бащата ми се стори по народен човек.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 11:54 от Amber*

# 3 619
Как така да го няма най-големият на снимки? Мари_Мар е постнала горе сумати снимки и са все първите двама братя. Най-малкият го няма на тях.
Не схващам идеята ти, Elwing

Няма го като възрастен,може би това се има в предвид.

# 3 620
Гледах снощи "Търси се" и аз, че и последния епизод почти изцяло пак го изгледах за да видя това с табелата на Гери. Изненадах се колко много неща се виждат от втори прочит, които в началото не е забелязал човек.

Първо  - Гери пишеше супер ситно и не се четеше какво е написала, на 100 процента съм сигурна, че са я накарали да го повтори с по-големи букви и тя го е надраскала така набързо. Между другото в началото и тя имаше няколко грешни отговора и то точно два на тема история. Другото, което ми направи впечатление е, че май ги караха за грешен да не връщат - за това изглеждаше, че някои не отлепят изобщо. Явно са били крачка напред, крачка назад. Деница я видях и да отговаря вярно на 2,3. Все пак общото разочароващо впечатление си остава.

Другото, което ми направи впечатление в епизода - дори и в тази вече по-интимна среща с Алекс, Виктор си е в отбранителна позиция. Малко ми е като девойка, на която някой и се натиска, а тя се чуди как да се дистанцира. Първо Алекс му се хвърли на врата и се притиска няколко пъти  в него и едва тогава беше сцената с галенето по гърба и целувката. Иначе  все още целувките му са супер недобре изиграни за пред камера - още трябва да поработи, ако иска да става актьор. Тя и Марта за това така реагира на въпроса за тяхната целувка. С Блага видях няколко жеста, в които си личеше, че той има желание да ги направи и ги прави заради себе си, а не за пред камерите, сега и с Алексанра също, но пак реагира едва след като тя започна, освен това първи се отдръпна. Не знам защо го прави - може такъв да му е договора - да не задълбова да определен момент с никоя и да им обраща еднакво внимание, може да не му се иска достатъчно да се сближава или пък просто си се притеснява от камерите как точно ще реагира тялото му, но ми е странно, много странно, особено за мъж.

В "Търси се" ми хареса като поведение, възпитан и внимателен човек е, проявява нормална самоирония, има желание да се анализира, има хубаво семейство. Абе хареса ми. Прекалено много плака, въпреки че харесвам хора, които не крият чувствата си. Имам усещането, че този човек се напряга максимално да бъде перфектен и за това понякога му идва всичко твърде много. Сигурно заради спорта, но сам си каза и му го казаха, че винаги и във всичко иска да е пръв. Гледам, че и за външния си вид, и за поведението си, и за отношението му към жените - във всичко иска да е най-добрия и го превръща като състезание. Пречи му да се отпусне, пречи му да усети щастието да не си перфектен, а просто да си си сам себе си. Харесах и семейството му, личи си, че се обичат, а това е много важно! Не знам защо не показаха големия му брат, а и си личеше, че той е взел тази роля - това бяха думите му, майка му и малкия брат ги потвърдиха индиректно - може би има нещо там. Може да е малко по-несериозен и друг тип човек, но това вече не ми хареса. Не е нормално така да са обърнати ролите. Сякаш недооценен ми изглежда другия брат, а пък върху Виктор прекалено големи очаквания са струпани. Може и да бъркам де. Не повярвах много и на майка му като каза, че не им се бърка. Адмирации, че го каза, но ми се струват с много силна връзка и тя му е голям фактор и смятам че му влияе много. Имам усещането, че той не би я разочаровал за нищо на света. Може да не му казва директно нещата, но само с поведението си го направлява - така ми се стори. Даже си мисля, че взима отношение и към връзките му - едва ли му говори против някоя жена, но за него е достатъчно да й усети отношението и вече и той променя своето. Просто така го усетих. Странно ми се стори и включването на това момче - приятеля. Не мисля, че това е най-добрия му приятел - със сигурност е бил, но сега ги свързва май повече това, което е било, от колкото това което имат в момента. Той също беше много свестно момче, но далеч по-притеснително и естествено, бих казала небрежно дори - не ми се струват като типажи мъже, които излизат заедно в момента и имат обща компания и интереси. Защо не показаха други приятели - не знам?

От прадаването правя следния извод - Виктор не е кифла и си връщам думите назад, че е на нивото на девойките в шоуто. Все пак, ако малко се отпусне би било по-добре за него. Даже мисля, че и по атрактивен ще стане.

# 3 621
Аз лично ще ми е интересно да видя образ като Димитър Морунов от Игри на волята като следващ Ерген.
Да, и на мен. Той ми беше симпатичен, бях забравила за него.
Там, само да ви напомня, пак виктАр подобие спечели. 😂😂😂

# 3 622
Тия куизове не задават правилните въпроси.
На ПРАВИЛНИТЕ въпроси гледайте колко хубаво и изчерпателно отговаря.

Още малко бонус отговори:
Скрит текст:

# 3 623
Е сега снимков материал ли трябва да се покаже, че да се оборваме?! От 3 или 4 години е отново с Ирина.
А тези слухове за Карамазов са свързани с "Трите мечки" и отношенията претърпяха разрив най-вече заради Бахаров. Да не спамя повече, но достатъчно отблизо съм ги следила нещата.
Аз съм, ако може никоя да не спечели предаването щото никоя не е за ергенина. Не че той е уау, просто друг тип девойка му трябва.

Е, защо друг тип? Александра си е супер за него - съдейки по тялото й, мисля, че се занимава с фитнес. Имат химия помежду си, тя не ми изглежда от жените, които постоянно търсят купони, както и той не е от най-големите купонджии. Разговорите им вървят с лекота. Хубава двойка са. Тя е малко избухлива, но за неговия характер нищо не знаем, защото не сме го виждали в подобна ситуация на нейната, в която стадото да го напада. Не ми изглежда на човек, който ще стои и ще казва "много мило".

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 11:29 от Odillia

# 3 624
Капитонова обаче й признавам едно - не отстъпва от позициите си; колкото и да дразнят много хора, включително мен.  Тоест, има достатъчно здрава психика да понесе всичкия хейт и въпреки това да си остане тръбейки за ролекси, чантички, и.т.н. Иронията е, че такова ,,качество” липсва у много иначе интелигентни и борещи се с живота хора- този хъс, енергия, устойчивост на нападки. Защото ок, тя е ясно каква, но буквално за всеки ден от нас *хората ще кажат нещо* , ако се изтипоса в ефир. На нея съумява да не й пука толкова, вярвам, че не е само поза, щото и в предаването е като стена. 😂😂 Кефя се на това, трябва да се поуча от нея.

# 3 625
Капитонова обаче й признавам едно - не отстъпва от позициите си; колкото и да дразнят много хора, включително мен.  Тоест, има достатъчно здрава психика да понесе всичкия хейт и въпреки това да си остане тръбейки за ролекси, чантички, и.т.н. Иронията е, че такова ,,качество” липсва у много иначе интелигентни и борещи се с живота хора- този хъс, енергия, устойчивост на нападки. Защото ок, тя е ясно каква, но буквално за всеки ден от нас *хората ще кажат нещо* , ако се изтипоса в ефир. На нея съумява да не й пука толкова, вярвам, че не е само поза, щото и в предаването е като стена. 😂😂 Кефя се на това, трябва да се поуча от нея.

С дебела кожа е, но и тя не е попаднала в ситуацията на Александра, нападната от стадото по простата причина, че самата тя я организира, а Александра падна в капана.  Александра ми се вижда прям човек, брани каузи, които намира за правилни. Мисля, че Виктор е точно като нея, не мисля, че е от мъжете-интриганти. Има много такива, между другото. Така че с Александра са си лика прилика. Според мен биха имали пламенна връзка, но това съм аз, не Виктор, нито пък Александра. Важното е те как виждат нещата, а не аз.

# 3 626
Изникна ми един въпрос в главата с отговорите на Капитонова.
Нейното верую е ясно. Очевидно говори за разни работи като семейство. Било и време.
Скрит текст:

Добре. Да речем, че прави семейство и ражда дете. Ако е момиче, ясно е за кое ще ѝ отваря очите.
Интересно ми е, ако и се роди момче, какво ще го прави, по какъв път ще го води. Момче на какво мисли да научи?
Или тези работи не ги мисли? Тя си е тя - тук и сега, а поколението след нея да се оправя спрямо обстоятелствата на тяхното време. Thinking

Капитонова обаче й признавам едно - не отстъпва от позициите си; колкото и да дразнят много хора, включително мен.  Тоест, има достатъчно здрава психика да понесе всичкия хейт и въпреки това да си остане тръбейки за ролекси, чантички, и.т.н.
Това е дебелоочие, а не здрава психика.
И тя избеснява като я поставят на място или пък не ѝ върви нещо по свирката.
Неслучайно блокира всичко живо наред, което има мнение различно от нейното. Прави си балон и говори за някакви положителни енергии и недопускане на негативните.
Безпардонна е. Затова. И защото не влага емоции - а това помага ужасно много когато някой е поел по нейния път.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 11:55 от geri1919

# 3 627
Капитонката каква специалност учи (или е завършила) в Американския университет в Благоевград. Май е сериозно учебно заведение?
Тя имаше клип, как отива в Америка да си оправя английския, на бригади. Сега как е с английския? Има ли канал на английски не знам, руския и канал не върви добре.

# 3 628
Завършила е "Маркетинг"

# 3 629
Ния Косара отново качва дълги сторита, отговаря на въпроси, справя се по-добре от Александра. Учи втора година , 4 семестър, предимно дистанционно е било обучението ѝ досега. Това го пиша по повод, че зачекнахме темата за Ния преди десетина страници.
То и Гергана се справя по-добре от Алекс в словесните спречквания.

Общи условия

Активация на акаунт