Абонаментни кутии в България - Тема 23

• 51 712
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Не разбирам защо още нямам ни вест ни кост от BGBOX. Вярно че доставките бяха обявени за периода 1-6 Май, днес е 3ти и нищо....
Аз си я взех в събота. Все още сте в срок, сигурно до 6ти ще ви я изпратят. Та да кажа: имах две кутии Saffre и Пролет. Сафрето веднага го изпробвах и много ми хареса, първо премахва фдт идеално, лицето е хидратирано и ухае на хубаво. Моята кутия е с балсам за устни с вкус на ягода, хареса ми. От пролетната пробвах естествено околоочния и също съм доволна-лек и не дразни очите, и маската за коса пробвах, която супер много ме изненада-уникална. Тръгнах с предрасъдаци признавам, обачееее косата ми стана супер мека и лъскава. Като цяло съм си доволна от кутийките Simple Smile

И пролет

# 301
Значи са различни кутиите за май🤔

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 16:55 от bubanka

# 302
Явно този четвъртия продукт изненада е различен, защото една дама беше снимала скрънчи, а на мен е балсам за устни.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 16:54 от bubanka

# 303
  • София
Сега прочетох отзивите за почистващото олио на lina.bakardjieva и поръчах кутията веднага! Heart Eyes

Колкото за подаръка изненада, си го има обявено на сайта:

Директно им написах в бележка, че розова вода си имам! Laughing

# 304
И аз пробвах олиото на Saffre и за сега ми допада. Съдържа шафран и не знам при продължителна употреба как ще ми се отрази, тъй като имах проблем преди време със Saff.

# 305
Здравейте,

Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

До края на седмицата очаквайте да разкрием два от продуктите Simple Smile

Поздрави и усмивки,
Good Box Team

# 306
А Saffre българска марка ли е и има ли нещо общо със Saff? Много ми е странно така като се ползват близки имена и опаковки.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 18:55 от BettyBoop

# 307
И на мен ми беше странно и бях малко скептична към това олио. Различни марки са и затова реших все пак да му дам шанс. Saffre е нова българска марка.

# 308
Честно казано много ме дразнят подобни търговски похвати, някак нередно ми се струва. Разгледах сайта- собствениците са други.

# 309
Точно заради шафрана не посмях да поръчам олиото, защото меко казано не харесвам Saff.

А тези Saffre пък най-нагло ги изкопираха и с шафрана, и с името, и с опаковките и с цените 😄

# 310
А защо не харесвате Saff? Аз съм много доволна от продуктите им. Ползвам тонера, околоочния, дневния и нощния им крем и кожата ми се чувства добре.

# 311
Получих алергична реакция от продуктите. Отне ми около два месеца да си възстановя кожата след тях. Вече внимавам много когато използвам продукти от абонаментни кутии.

# 312
Аз също съм много доволна от Сафф. Тонера и околоочния са страхотни. Лосиона за тяло и скраба също. Серумът не беше лош, само измивния гел ми беше странен, но тогава бях бременна и имах особен вкус😄

# 313
Аз пък нищо особено не намирам Саф. Не съм имала реакции, но не ми допадат никак.

# 314
Аз отключих дерматит от Saff.

А Белле бокс дали някой получи? Аз нямам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт