Невъзможните връзки и последиците от тях

• 18 047
  • 352
  •   1
Отговори
# 270
Гърдите могат да са достатъчно поувиснали или недостатъчно. Прекалено - просто няма как! Wink ИМХО, ако си кърмила две деца по поне 6 месеца всяко и после си свалила някой килограм, са перфектни!

Ах, дано, дано. Но не разчитам. Head Band Моите са си размер. Подозирам, че ако кърмя дори само 1, ще хукнат стремглаво надолу Joy

Имам една приятелка (2 деца). Сложи силикон след първото. Подмускулен силикон, мисля че се казваше. Thinking

И не изглежда грозно, но дали скърцат - не знам. Още не ми е предлагала да ги стискам. Joy

# 271
Никой не може да ме накара да си пипна гърдите, освен по здравословни причини евентуално ако се наложи. Да страдам и да ме режат заради мъжки мераци - никога.

# 272
  • София
И малки увиснали има, не знам дали от кърмене става, но съм виждала. Силикон не бих си сложила, не и на моите поне, но донякъде разбирам хора, които са нямали никакви, или на които са им спихнали много по някаква причина. Все пак се съмнявам, че усещането може да се сравни с тези на истински. Аз съм пипала само веднъж, но бяха нови и още не се бяха... Наместили. Вероятно с времето стават по-добре. Виждала съм на плажа обаче, и стояха много изкуствено. Не знам за мъжете секси ли е това, на мен определено не ми изглеждаха така.

# 273
Ако е естетически издържано и с мноооого мярка е красиво. Много малко такива съм виждала. Head Band
Според мен винаги е грозно и противно. Любители на силикона са само индивиди, чийто сексуален живот не включва докосване на гърдите на партньорката. Като един познат, който в силно нетрезво състояние обясняваше:

- Аз най обичам да седна във фотьойла, да си пия уискито, жената да ми направи една хубава свирка, а аз да я галя по главата...
- Всичко друго е ясно, - попита го един от присъстващите - ама защо я галиш по главата?
- Ми и на нея да и е хубаво бе, копеле!

😂 😂 😂

Всъщност, бих си сложила единствено гърди, в случай, че кърмя и поувиснат прекалено.
Гърдите могат да са достатъчно поувиснали или недостатъчно. Прекалено - просто няма как! Wink ИМХО, ако си кърмила две деца по поне 6 месеца всяко и после си свалила някой килограм, са перфектни!
Ето, за пореден път се убеждавам, че мъжете нямат нищо против увисването, стига гърдите да са достатъчно големи. Защото едно е да провиснат 2 чушки, съвсем друго 2 дини. Кърмила съм 2 деца х 2 години. Мъжът ми ме бъзикаше, че гърдата ми е по-голяма от главата на бебето.

# 274
И малки увиснали има, не знам дали от кърмене става, но съм виждала. Силикон не бих си сложила, не и на моите поне, но донякъде разбирам хора, които са нямали никакви, или на които са им спихнали много по някаква причина. Все пак се съмнявам, че усещането може да се сравни с тези на истински. Аз съм пипала само веднъж, но бяха нови и още не се бяха... Наместили. Вероятно с времето стават по-добре. Виждала съм на плажа обаче, и стояха много изкуствено. Не знам за мъжете секси ли е това, на мен определено не ми изглеждаха така.

За увисването си мисля друго. Ако тренираният гръден мускул ги държи на мястото, могат да бъдат стегнати и коригирани след бременност/ кърмене по естествен път, с физически упражнения. Или да не променят формата си във времето, ако си активна.

Не съм сигурна, обаче, дали това е така и е възможно Thinking

П.п. Най-секси са два силикона, гледащи в две противоположни посоки, хи хи Joy

# 275
За увиснали гърди си има козметични процедури (отново оперативни) за повдигането им. Не е нужно да се слага силикон. Чудесно решение за жени с по-големи гърди, които са се променили след раждането. А и не само за тези с големи гърди.

# 276
  • София
Връщам се на темата. Много, много е важно как се чувствате вие самите за това каква връзка ше започнете!
Примерно - имала съм лоши периоди, скарана с нашите, работата не върви и т.н
 и си мисля - е сега едно гадже да имаше тук. Да да, ама не. Само някакви боклуци.

Като се успокоих, наредих си нещата и оп, кацна птичето!

# 277
Elunaria,
Аз не бих се подложила, заради белезите след това. На мен ми изглеждат ужасяващи.

# 278
Сигурна съм, че пластичната хирургия е напреднала достатъчно, за да не остави "ужасяващи" белези.
Всяка сама си решава как ще се чувства по-добре.

# 279
Връщам се на темата. Много, много е важно как се чувствате вие самите за това каква връзка ше започнете!
Примерно - имала съм лоши периоди, скарана с нашите, работата не върви и т.н
 и си мисля - е сега едно гадже да имаше тук. Да да, ама не. Само някакви боклуци.

Като се успокоих, наредих си нещата и оп, кацна птичето!

Да. И когато си спокоен, вибрацията е на друга честота. Комуникацията тогава ми върви, като по вода.

# 280
- Аз най обичам да седна във фотьойла, да си пия уискито, жената да ми направи една хубава свирка, а аз да я галя по главата...
- Всичко друго е ясно, - попита го един от присъстващите - ама защо я галиш по главата?
- Ми и на нея да и е хубаво бе, копеле!

😂 😂 😂
Joy Аууу, какъв простак.
..
Роки, радвам се да прочета, че при теб са ок нещата.

# 281
  • София
Аз не говоря за сега, а по принцип.

# 282
По- добре увиснали, от колкото дъска за гладене. Силиконов и аз не харесвам как изглеждат супер изкуствено, за пипане не знам, не съм пипал. Сетих се една история, няква жена към 40 годишна получила няква сума като наследство след продажба на имот, и си направила цици. Без да пита мъжът си предварително, и той като разбрал я изгонил...

# 283
  • София
Вчера гледах едно реалити. Жената си ги намали /и поради здравословни причини/. Мъжът беше като попарен! 🤣

# 284
  • София
По- добре увиснали, от колкото дъска за гладене. Силиконов и аз не харесвам как изглеждат супер изкуствено, за пипане не знам, не съм пипал. Сетих се една история, няква жена към 40 годишна получила няква сума като наследство след продажба на имот, и си направила цици. Без да пита мъжът си предварително, и той като разбрал я изгонил...
Този е същия като на приятелката на Елора.

Общи условия

Активация на акаунт