Евровизия (Тема 28) Торино

• 24 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Песента на Украйна една от харесваните от мен, но не мога да кажа, че е чак за победител. Иначе е от песните, които си пускам и слушам с удоволствие.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 11:49 от daisy12

# 361
Според мен е доста сходна на миналогодишната, която завърши пета в генералното класиране, но втора в гласа на публиката.

# 362
Не оцениха македонската песен (Circles). Мелодична песен, хубаво девойче в стил Алиша Кийс. За мен тя беше най-добрата песен от втория полуфинал, дори от целия конкурс.
Полската песен също е приятна за слушане.
Немската песен (Rockstars) е добра тази година, звучи като US продукция на Крис Браун. Обикновено Германия се представя много слабо и на последните места във финала. Да видим дали тази година ще бъде по-различно.
Също ми харесаха Белгия, Малта (детска имитация на Ариана Гранде, но става за слушане), Кипър (горе-долу, но El Diablo от миналата година беше по-добро попадение), Черна гора (Breathe - хубава градация в песента, силна кулминация и силен глас на певицата), Гърция.
Размус можеха да измислят нещо по-добро. Преди 20 г. бяха съвсем друго нещо.
Хареса ми, че нашата песен беше рокаджийска в стил 80-90-те. Първите акорди ми напомнят Since you've been gone на Рейнбоу. Ако я бяха направили по-мелодична като Since you've been gone и другите песни на Рейнбоу, може би щеше да се класира за финала.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 13:15 от Purple Soul

# 363
Финландия се представи с модерен рок за разлика от нашите, самата група е популярна и това помогна. Имах вчера известно съмнение дали ще се класира, но успя. Белгия не очаквах да се класира и ме изненада. Певецът не е с много силен и добър глас. Полша ме изненада приятно, мислех, че живото изпълнение няма да е толкова добро. Очаквах и Сан Марино да мине, шоу си направи Акиле, но може би журито го е порязало. Рок песните, които участваха тази година бяха много по-добри от нашата. Врабевски да слуша и да се учи, а не да се дуе.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 13:22 от daisy12

# 364
Ееей, намерих един човек, който казва нещо положително за нашата песен Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=V5A5rXs0JdY
току-що ютюб ми го предложи това клипче Simple Smile

# 365
Ееей, намерих един човек, който казва нещо положително за нашата песен Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=V5A5rXs0JdY
току-що ютюб ми го предложи това клипче Simple Smile
Не може да бъде, че има и такива хора.

# 366
Превъртях набързо клипчето, но не видях да се казва нищо за нашата песен...? На коя минута?🤔🤔
Daisy, според мен пък, белгиецът има хубав глас, но в песента нещо не ми достигаше...

# 367
В началото, може би около 30тата секунда

# 368
Уви, нагласят си Украйна за победител, а без войната тази песен и топ 10 няма да види. Ако наистина спечелят те, искам България да се откаже от участие.

Това ще се окаже най-лошата година от много, много време насам.

# 369
Уви, нагласят си Украйна за победител, а без войната тази песен и топ 10 няма да види. Ако наистина спечелят те, искам България да се откаже от участие.
И защо?

# 370
Защото не се уважава труда на артистите.

# 371
И смяташ, че на някой ще му запука за това, за нас.. и въобще ще разбере?

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 21:10 от 50 Shades of Purple

# 372
Какво значение има дали ще им пука?

# 373
Аз пък искам да се върне предишната ни делегация и да участваме през следващата година с някоя много хубава песен. 🙂

# 374
Аз пък искам да се върне предишната ни делегация и да участваме през следващата година с някоя много хубава песен. 🙂
Точно! По-добре да поработим за това да се промени начинът, по който се "избира" песен!!

Общи условия

Активация на акаунт