Априлско-Mайска коледна Паника

• 13 346
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Честито Рождество Христово на всички! Да сте здрави, обичани, щастливи и късметлии!

# 166
Весела и щастлива Коледа пожелавам на всички дечковци и техните семейства!
Бъдете здрави и не забравяйте довечера да си пожелаете нещо. Нали на Коледа стават чудеса!!!

# 167
Весела Коледа и от нашето семейство
 Heart Eyes  bouquet

# 168
  • Добрич
Честита Коледа и весели празници!!!

Здраве, щастие, топлина и уют!

# 169
Момичета, ей сега се връщам от приятелски купон с дядо Коледа в Приказка без край.
Беше страхотно. Имаше палавото джудже Чочко, Снежанка и Дядо Коледа (пак Влади).
Много беше готино, но и дечицата бяха наша възраст и по-голями. Така са крещяли, пяли и викали, че .... нямам думи. А като им потропа дядо Коледа по прозореца не мога да опиша каква паника и веселие, подскачане и цвилене настана. Дядо Коледа понеже е близък приятел с всички родители, така ни майтапеше. Много беше весело
Толкова ми е преповдигнато настроението. Имам чувството, че родителите повече се радвахме от децата

# 170
  • СОФИЯ
Весела Коледа и от нас!

Много щастие и любов за всички хора по света! 

# 171
  • Sofia
Eхо хора, как сте след първата доза празници Heart Eyes Ние изкарахме спокойно празника, но на 25 през нощта Марти направи ларингитен пристъп и ни изкара акъла. Търчахме по спешни кабинети да му бият урбазон. Беше гадно, сега е с диагноза ларингитис обструктива с опасност за трахеобронхит.  Щяха да ни вкарат в болница, но лекарката реше да изчака ефекта от първите дози антибиотик. Сега вече е малко по- добре...

Жени, чакам снимки Praynig Че ние като видни заспи си забравихме фотото точно когато не трябва  Mr. Green

# 172
Веси много съжалявам, че малкото човече така е пострадало дано по бързо се оправите и да не стигате до болници. Сестра ми има породени деца и когато малкото беше на 40 дена имаше такъв трахеобронхит, но за съжаление стигнаха до болница. Много е страшно като гледаш такава малка душица да се мъчи Sad

# 173
Здравейте!
Честито Рождество на всички!

Веси,представям си как сте се чувствали само.
Дано това да е било и малкото човече да е здравичко от тук нататък.

На мен ми писна от празници,честно да ви кажа.
Чувствам се вече по-зле от пуйката на коледната трапеза.
А ми предстоят още една такава поредица празници.Сили направо не знам откъде да намеря.
Ако някой продава може и втора употреба, кажете.
То сега едни сатурнови дупки ме очакват ,едно чудо.

Една молба имам към мамите ,които снимаха на коледното събиране.
Много се надявам някоя мама да е заснела Веси с дядо Коледа под какъвто и да е ъгъл,защото на мен не ми се отдаде тази възможност.
Ако има такава моля да ми изпрати снимката на hrisky@gmail.com
ще има възнаграждение ,обещавам:)

Веси,вече си спука коледния подарък два пъти.
Ама така се радва всеки път като го залепя  Laughing

Аз си направих малко шопинг терапия ,ама резултат никакъв ,освен отрицателен финансов.
Дядо Коледа ми донесе кънки,сега да видим това дали ще ме изкара от празничната депресия.
Хайде кротки празници и здрави дечица
 Hug

# 174
Весела Коледа и от нас, с пожелания за здраве и благополучие!!!

Аз пък с такова нетърпение чаках тези Коледни празници, че ми се иска малко по-бавно да минава времето.
Довечера сме на фирмено Коледно парти със Ева естествено. Тя сега уж е легнала да спи, но два пъти вече става да ме пита ще може ли да пее и да танцува довечера  Rolling Eyes. Вживява се като адреналинка  hahaha.

Веси, целувки на малкото човече  Heart Eyes

# 175
Момичета, снимките са страхотни, но имам проблем с бгфотото. Обадих им  се, дано го разрешатидаги кача
Бързо оздравяване на най-малкия ни приятел Марти

Нито Лоша,нито Грозна,изпратих ти снимкитена мейла

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 16:02 от Evjeni

# 176
Evjeni,блгодаря от все сърце.  bouquet
Снимките са с невероятно качество.

Аз пак съм с безумен вид. Фотогеничността не е била приоритет
на баща ми в момента на изработката ми,явно #Cussing out

# 177
Аз пак съм с безумен вид. Фотогеничността не е била приоритет
на баща ми в момента на изработката ми,явно #Cussing out

Хей, я смени този ник вече, че изобщо не ти подхожда. Нали те видях!
Ааа ма ха  Crossing Arms!

# 178
Честита Коледа и от нас, много здраве и любов ви пожелаваме!

М&D, специални поздрави за нашата виртуална любов Дария! Крайно време е да вземем да ги запознаем тези деца, ама е нужна организация за това, нали така?

# 179
Здравейте и от мен!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2007 ГОДИНА !!!

Hug Hug Hug

Да сте здрави, работливи и безумно обичливи!
Да сте весели, щастливи, вечно свежи и красиви!
А дечицата прекрасни да не бързат да порастнат,
че да могат да се радват те на детство безопасно!

За толкова ми стигна музата. Онзи ден бях по-продуктивна.  Laughing

Evjeni, с нетърпение чакам снимките ти.

лоша,грозна  и аз те видях - нищо общо с ника ти - да го сменяш в най-скоро време. А за сили - аз имам в излишък. Кажи само имаш ли подходящия кабел, че да ти метна малко.  Grinning Сатурновата дупка мен ме тресе от април и още не ме е пуснала.   Heart Eyes

Ако питате мъжа ми, Усойница трябвало да се казвам. Сега иска да му плащам за авторско право върху ника ми.  Shocked

Съжалявам да чуя лоши вести за болни деца, но и Боян влиза в това число. От събота вечерта е с тежък конюнктивит и на двете очи, а на едното има даже и кръвоизлив. Не дава да му слагам капки в очите и е голяма битка. Трябва да се метна цялата отгоре му, че да успея.

За празниците - изкарахме спокойно в къщи. Аз се бях поскарала с мама и го ударихме на помиряване. А Бобо получи толкова много подаръци, че накрая дишаше тежко от вълнение. Най-много се радва на йониката. Вече 3 дни я разнася насам-натам и иска да свири.

Я да питам аз мъжките мами - давата ли на хлапетата да играят с пистолети, саби и др. военно ориентирани играчки? Аз съм твърдо против. Ясно ми е, че до година-две ще се караме по тоя въпрос, но не ми се иска все още да му насочвам вниманието натам. Вярно, че от време на време си идва от яслата и ми казва:"Мамо, ще те убия!" или "Мамо, аз съм убиец!", но аз засега отбивам темата с мотива, че само лошите и невъзпитаните хора убиват. Онзи ден другата баба му подарява пистолет с топки и аз реагирах малко остро, а Бобо веднага поде и каза сърдито:"Аз с пистолети не играя!" За малко голям скандал да се заформи.......

Общи условия

Активация на акаунт