Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 950
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 215
  • при него
Значи, малко стиснат  ми се струва "Чичо Дидо". Апартамента на Викито е малък, демоде и евтино направен... може и да има възможности човека, но за една любовница не е разумно да се изхвърля. Тя пък с такава гордост го показва този апартамент, че толкоз й е акъла, както вече отдавна разбрахме.
Иначе, на 50 години един мъж не е престарял, особено ако се поддържа. Принципно би могъл да породи истинска любов и у по-млада жена, имам наоколо такива случаи, разликата в годините е 13-15, хем не са много, хем са.

# 1 216
Даниелле999, от твоите постове жълтурите ще напишат поне 2 статии 😊, както изтипосаха поста на друга съфорумка.

# 1 217
Имаше качени снимка на "приятеля" на Капитонова във форума - едър доста, набит и с много нагла и неприятна физиономия, приличаше малко на Марешки.

# 1 218
Егати гаджето, да си зарибява свободно всяко второ хубаво момиче, тя дори любовница не му е…

# 1 219
Може ли и ние да видим този апартамент?

# 1 220
# 1 221
Това не е ли старият ?
От любопитство изгледах някакъв блог, в който показваше друг, още не напълно готов.
Не знам къде е обаче зелената заградена площ за кучето ме впечатли !!

# 1 222
  • при него
От февруари 2020-та е видеото... има по-нов ли?

# 1 223
Със сигурност ще напишат още две статии за гаджето Питоново.
Но, моля, аз като прочела всяко едно мнение тук и в предните теми, не видях никъде снимка на този тип. По-скоро имаше снимка на гаджето на Габриела - такъв какъвто го описвате - едър, мазен...

# 1 224
От февруари 2020-та е видеото... има по-нов ли?
Аз гледах от 2021

# 1 225
  • In The Middle Of Nowhere
Ами нали живееше в този под наем й след това си купи с пари от родителите друг, който почна да обзавежда. Май вече там се е нанесла, но не знам дали му е правила видео тур .

# 1 226
Апартамент не е баш по моя вкус. Ама и демоде не е.

# 1 227
Това, което сте качили е апартаментът под наем.  Сега живее в собствено жилище, на което не е правила тур, но се вижда по новите видеа. Обзаведено е по модел на жилището на родителите й в Русия.

Много ми е интересно да видя снимка на любовника й. Във Фейсбук има един Диан Ганчев с едно детенце на снимката. Той ли е?

# 1 228
  • при него
Аз си мислех, че след този от 2020-та няма друг. Извинявам се ако съм ви подвела.
И на мен ще ми е интересно да видя новия, ако някой има инфо.

# 1 229
Това е старият й апартамент, в който беше под наем! Новият е доста по-модерно обзаведен. Не е правила tour, но се вижда като качва сторита от вкъщи в Инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт