Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 474
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Не съм забелязала продуктите от паралелен внос да са стари . Аз пазарувам от магазин за немски перилни препарати  , никога не съм виждала нищо с изтекъл срок на годност .
Основно ползвам мегаперли за бяло на Персил , винаги са пресни - произведени преди 3-4 месеца.  Ако нямат дата на производство , гледам опаковките -  смениха броя на планетата и опаковките преди 2-3 месеца , та много лесно се ориентирам кое е прясно .

# 496
По принцип повечето са с изтичащ срок и трябва да сме внимателни!
Това имах предвид ,!
Все пак blueberyy ти пазариш постоянно от един и същи сайт години и мисля, малко или много вече те познават и не биха си позволили да ти пратят стари мегаперли!

# 497
Това имах предвид ,!
Все пак blueberyy ти пазариш постоянно от един и същи сайт години и мисля, малко или много вече те познават и не биха си позволили да ти пратят стари мегаперли!
Не , не пазарувам от сайт . От нормален магазин.

# 498
Това имах предвид ,!
Не , не пазарувам от сайт . От нормален магазин.
Ок!

# 499
Блубери, този магазин в София ли е и ако да, кой?

# 500
Здравейте, имам нужда от съвет. Пера си дрехите от фитнеса на програма sportswear, без да слагам омекотител. В някои от тях след пране се задържа неприятна миризма. Не знам вече как да я премахна. Всички други дрехи нямат този проблем, предполагам, че защото материята на спортните е изкуствена.

Пера с ариел и марката на дм, пробвах гел, прах, не става.

Не знам какво да правя. Пералнята ми е на няколко месеца и е хубава, всичко друго си пере нормално.

# 501
Sherilyn, разбирам те. Преди много години имах тениска на Адидас, която и след изпиране си миришеше на пот. Нито съм човек, който се поти прекомерно и миризливо, нито пък съм тренирала с тази тениска. Просто материята беше кофти и създаваше усещане за нечистоплътност. Изхвърлих я и реших проблема.
Сега тренирам с основно памучни дрехи, имам и от тъй наречените suitable materiel  (изкуствени), на Найк, и нямам този проблем.

# 502
Дрехи за спорт от изкуствени материи са най-голямото недоразумение. Но гледам, че почти само такива се предлагат.

# 503
Интересното е, че не са всички с такава миризма. Само някои. Аз не знам с какви други да тренирам, просто памукът задържа потта и не е приятно, тренирам усилено и няма как.

Явно някои са от по-качествена материя и не се вмирисват, а други -да въпреки че ги пера по същия начин!

# 504
Здравейте, имам нужда от съвет. Пера си дрехите от фитнеса на програма sportswear, без да слагам омекотител. В някои от тях след пране се задържа неприятна миризма. Не знам вече как да я премахна. Всички други дрехи нямат този проблем, предполагам, че защото материята на спортните е изкуствена.

Пера с ариел и марката на дм, пробвах гел, прах, не става.

Не знам какво да правя. Пералнята ми е на няколко месеца и е хубава, всичко друго си пере нормално.
Вижте това:
https://hg-bulgaria.com/bg/product/magazin/obezmirisiteli/hg133z … zmiotsportnidrehi

# 505
Изперете ги на дълга програма, с прах за бяло пране, на 60 градуса веднъж и ще се махне миризмата.

# 506
Изперете ги на дълга програма, с прах за бяло пране, на 60 градуса веднъж и ще се махне миризмата.
Аз така перях онази моя миризлива тениска, но гадната миризма не с повлияваше.

# 507
Мога ли да пера възглавници на 60 градуса или направо нови да взема?

# 508

И аз така бих пробвала, въпреки че полиестерът го дават че не носел високи градуси на пране.
А ако и след това мирише, бих с що я хвърлила/ подменила с друга.

# 509
Благодаря, ще пробвам така, както казвате и ако не стане, ще летят към кофата.

Общи условия

Активация на акаунт