Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Дами, по ваша препоръка за бяло взимам Денкмит, за цветно дали е добър? Не намирам сега малка разфасовка Ариел или Омо и съм на път да взема да го пробвам Simple Smile

# 616
Гес, къде го има в Бургас?
Аз го взех от Дени 90. Доста пазарувам от там, че е по-евтино, и го бях мяркала, та малката лисичка като писа, отидох и го взех да пробвам, че много обичам да нося ризи, силно мразя намачкани ризи, ама още повече мразя да гладя конкретно ризи (така и не се научих да го правя бързо и като хората). Абе върши работа. Странно, но факт.

Дами, по ваша препоръка за бяло взимам Денкмит, за цветно дали е добър? Не намирам сега малка разфасовка Ариел или Омо и съм на път да взема да го пробвам Simple Smile
Добър е. Спазвай дозата. Не препълвай пералнята. Не очаквай аромат. Изпира отлично.

# 617

Аз си купувам и за цветно и съм доволна.

# 618
Благодаря, за бяло нямаше, ама грабнах два плика от цветния Blush

# 619
Какво е мнението за този?
Виждала съм и такъв, на който пише 18 пранета, дали е фалшификат?

# 620
Не е . Фалшификат е онзи Ариел в туби на Uniliver по 120 пранета .

# 621
Как изглежда ??Anguished

# 622
Как изглежда ??Anguished
Все в големи опаковки е , в бутилки на Юниливър или П&Г , използвани са стари надписи като 3D active и други .
Ето примерни снимки : https://www.facebook.com/%D0%93%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%BA%D0%B8-%D … /5262999007102163
https://www.facebook.com/%D0%93%D1%80%D1%8A%D1%86%D0%BA%D0%B8-%D … /5262999193768811

# 623
Благодаря ви !
Дано никога никой не се подлъже.
Приятно пране на всички!

# 624
  • Бургас
Все си мислех,че Ариел е на П&Г.
Какво всъщност трябва да пише на шишето?
Аз съм влюбена в аромата на капсулите.

# 625
Ариел е на P&G . За фалшификатите се използват бутилки на друг производител или на ПиГ , но за друг брой пранета . За над 60 пранета се използват тумбести бутилки , за тези под 60 - такива , като на фалшификата.  На фалшификата са използвани и надписите 3D , които се използваха от ПиГ , но преди 10 години . Вижда се , че и етикетите на фалшификатите са залепени накриво , бутилките са деформирани .
Шрифта е принтиран на криво . Цифрите за брой пранета са с дребни очертания . Мерителните чашки за течния на Ариел на ПиГ са винаги зелени . Дъгата на цветния Ариел е с различна дъга от цветове .
Това са част от нещата , по които се разбира , че този Ариел не е оригинален .

# 626
  • Пловдив
Очаква се ново поскъпване на перилните с близо 30%...това инфо от доставчик. Не искам да си мисля какви ще са новите цени в магазините.

# 627
Здравейте,

Следя от известно време темата и имам един въпрос. Взел съм си Ариел течен за цветно и бяло (mountain spring), както и Ариел прах за бяло (mountain spring). Доколкото знам този mountain spring не е точно само за бяло, а е горе-долу универсален. Чудя се дали да пускам много светло сини/сиви/зелени дрехи с mountain spring-а или с течния за цветно пране. Проблемът ми е, че цветното ми пране е по-скоро тъмно - сини, черни, сиви, зелени и др. по-скоро тъмни цветове и понякога го пускам с Color, понякога с прах за черно/тъмно пране (Первол/Савекс/Ариел). Така че реално сега пускам 1 пералня за бяло/светло пране - бели, мръсно бели, бежови, светло сини/сиви/зелени тениски, 1 пералня за цветно или по-скоро тъмно пране и 1 пералня за червени/розови/лилави дрехи. Отделно разбира се пускат кърпи, чаршафи, бельо и т.н.   

# 628
Очаква се ново поскъпване на перилните с близо 30%...това инфо от доставчик. Не искам да си мисля какви ще са новите цени в магазините.
Ауу, имам още малко станал и все отлагам да купя нов пакет Ариел. Май днес ще е.

# 629
Ариел е на P&G . За фалшификатите се използват бутилки на друг производител или на ПиГ , но за друг брой пранета . За над 60 пранета се използват тумбести бутилки , за тези под 60 - такива , като на фалшификата.  На фалшификата са използвани и надписите 3D , които се използваха от ПиГ , но преди 10 години . Вижда се , че и етикетите на фалшификатите са залепени накриво , бутилките са деформирани .
Шрифта е принтиран на криво . Цифрите за брой пранета са с дребни очертания . Мерителните чашки за течния на Ариел на ПиГ са винаги зелени . Дъгата на цветния Ариел е с различна дъга от цветове .
Това са част от нещата , по които се разбира , че този Ариел не е оригинален .
Много полезна информация.
Къде се продава този ментак?

Общи условия

Активация на акаунт