С какво ви дразнят свекървите? – 136

• 36 479
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Как да го кажа деликатно,  я - имотните са се женели по сметка, това да се опознае родата, па колко му сече пипето да стопанисва имането... Бедните се взимали по любов. Аз съм от вторите Smiley

И една истинска история по темата. Бабата на моя приятелка беше по-голяма от дядото с 5-6 години. Тя дребничка, фина, той огромен, черен (ужасно черен). Та тя богатска щерка и все не я давали на никого. Оженили я за ратая, защото бил сирак, нямало да си дели вниманието между нейните и неговите си имоти, а работен и пипето му сечало. Хич не са я питали бабата, ама тя си казваше, че била съгласна щото била на 27г.  кога се е оженила, стара престаряла, пък и той бил корав, но справедлив (каквото и да значи това в сем. живот)

# 586
През февруари/март бях садила някаква странна ряпа, магданоз и копър на село. Обаче не мога да се сетя кое къде съм засадила. На едното място поникна това:
Скрит текст:
  Сега изглежда така:
Скрит текст:
  Днес отидохме на аудиенция при 92-годишната баба на мъжа ми и реших да я попитам кое би могло да е от трите туй нещо.
- Това е марихуана - отсече тя.
  Аз се спуках от смях.
- Глупости, никога не бих засадила такова нещо в двора! - казвам. Тя ме поглежда косо:
- Марихуана е. Гинчето имаше такава и съм виждала в техния двор.
  И така и не ми повярва, че не е марихуана. Сега се държи възпитано, но леко хладно и ме гледа подозрително. Аз съм в шах.

# 587
Да ти кажа ,не знам какво е това ,божурът ми така тръгва ,но не  е. Много интересно ,но нищо от написаното засадено не  е. като разбереш какво си засадила ,пиши че любопитно ,но не е сигурно ,че не  е било там отдолу, твоето не се вижда ,ни копър ,ни магданоз видях или не виждам де.Може да е  от мен. Освен да го изтегля и увелича.
Ама и марихуана не е  сигурно и нея не съм виждала засадена.
Дивесил така тръгва , но следващото не е .Става висок, това ниско. Потъркай дали не е някакъв интересен сорт. Но от семе  доста време минава до възрастен.Да направи такива листа.
Кажи на бабата, че ще съдиш  сортови семена какво са ти дали.

# 588
  По едно време садих и някакъв къдрав магданоз, та си помислих, че като малък може и така да изглежда, де да знам. Но ще ти пиша като разбера.

# 589
Да не обърка темата? Simple Smile
Прилича на лупина.

ПП На бабата обясни, че листата на марихуаната приличат на листата на дивия коноп, който тя определено познава. Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 19:18 от Как' Сийка

# 590
  Не, оплаквам се от заместничка на свекърва. Simple Smile
  Не е това, единствените цветя, които засадих са в саксия.

# 591
Божур е, даже и пъпка има, ще цъфти.
Като цъфне, покажи снимката на бабата, може и да ти прости Grinning

# 592
  • при късмета
И според мен е божур, имам на вилата и го чакам да цъфне. Явно и този от снимката е на по-студено, защото тук таме има пред блокове и тук пъпките са колкото орех, а моя, идентичен на този от снимката, е с много малки пъпки все още, даже трябва да се загледаш, че изобщо има

# 593
  Simple Smile Phlox, ако е божур това ще е най-странното нещо, което се е случвало в този двор.

# 594
Хапка, какво му се чудиш? Животинки и вятър може да пренесат семенца и коренчета от другаде.
Има кактуси по склона на Панчаревското езеро, колко му е в твоя двор да се появи божур... или марихуана. Wink Grinning Grinning

# 595
Божур е и не е странно. Аз имам в селското шато божур, засадил се от семенце, довеяно от вятъра. Обаче бабето с марихуаната кърти. Да го почерпиш с една ракия! Двойна!

# 596
  • при късмета
Божур е и не е странно. Аз имам в селското шато божур, засадил се от семенце, довеяно от вятъра. Обаче бабето с марихуаната кърти. Да го почерпиш с една ракия! Двойна!
По-добре да ѝ свие една цигара Joy

# 597
Хапка, божур е. До десетина дни сигурно ще можеш да откъснеш цветове за бабата.

# 598
  • София
JoyJoyJoy

Марихуана, значи.

# 599
Хапка, божур е. До десетина дни сигурно ще можеш да откъснеш цветове за бабата.
Ама тя пак няма да повярва.

Общи условия

Активация на акаунт