Отговори
# 405
  • Пловдив
Така... аз май вече имам "екстри". Имам проблем с wc-то. И не...не, че не мога да ида, а именно обратното. В четвъртък не бях яла цял ден, имах много нерви на работа. Ядох чак вечерта и малко след това ме стегна корема и хайде до wc..от тогава, това се случва буквано след всяко ядене... Ми и на тази крайност не ми е ок.
Отделно, взеха да ме хващат разни паранои /а не съм такъв човек/, дали всичко е наред...С момчетата си бях спокойна и кротка. Сега само мисля разни неща. Явно като остарявам и давам бъг в спокойствието🤨🤨🤨🤨 Чак на 13ти съм на преглед...

# 406
Мамите от София, къде тук е най-добре да се отиде до спешен дежурен кабинет? Вчера попатувах доста, че ми се наложи да дойда в Сф и днес съм отново с кафяво зацапване. Та питам да се подготвя ако се усили или не се сдържа от притеснение да знам…

# 407
Здравей, аз съм ходила само в Надежда.

# 408
Аз винаги ходя в Майчин дом. Simple Smile Малко са борсуци, да не се впечатляваш, но пък гледат обстойно.

# 409
Благодаря ви, момичета! Ще пиша отново ако отида. Засега слагам Утрогестан, взех но-шпа и лежа 🙏

# 410
Имах същия проблем за два дни и се притесних, че съм лепнала вирус, но други оплаквания нямах и вкъщи никой не се зарази. Надявам се всичко да е ок и при теб!

Така... аз май вече имам "екстри". Имам проблем с wc-то. И не...не, че не мога да ида, а именно обратното. В четвъртък не бях яла цял ден, имах много нерви на работа. Ядох чак вечерта и малко след това ме стегна корема и хайде до wc..от тогава, това се случва буквано след всяко ядене... Ми и на тази крайност не ми е ок.
Отделно, взеха да ме хващат разни паранои /а не съм такъв човек/, дали всичко е наред...С момчетата си бях спокойна и кротка. Сега само мисля разни неща. Явно като остарявам и давам бъг в спокойствието🤨🤨🤨🤨 Чак на 13ти съм на преглед...

# 411
Здравейте момичета, днес реших и аз да се включа в група и се надявам да ме приемете. Моят термин е 7 декември, след поредното инвитро съм и също съм много притеснена защото имам една загуба в 6 гестационна седмица, за сега всичко върви добре живот и здраве се моля до края да бъде така! Честито на всички, успех и леко бременеене до края! Flowers Four Leaf Clover

# 412
Честито Зашева! Надявам се всичко този път да е наред и да бъдеш възнаградена за усилията на пухкавия финал!!!❤❤❤

Моят преглед беше преместен както ви казах и е след няколко дни, тоест вторник. Просто не мога да спра да се вълнувам!!! Аз не съм имала зацапвания, но имам силно бяло течение, но е доста бяло, не е слузесто просто е с доста бял цвят.

# 413
И моят преглед е във вторник, аз също имам обилно бяло течение и мисля да поискам микробиология за да ми е спокойно, относно зацапванията имах няколко, които се оказаха от много кръворазреждащи които приемах (аспирин протект, натаспин н и оксапар 0.4) сега съм само на оксапар и нямам зацапване.
Честито Зашева! Надявам се всичко този път да е наред и да бъдеш възнаградена за усилията на пухкавия финал!!!❤❤❤

Моят преглед беше преместен както ви казах и е след няколко дни, тоест вторник. Просто не мога да спра да се вълнувам!!! Аз не съм имала зацапвания, но имам силно бяло течение, но е доста бяло, не е слузесто просто е с доста бял цвят.

# 414
Мамите от София, къде тук е най-добре да се отиде до спешен дежурен кабинет? Вчера попатувах доста, че ми се наложи да дойда в Сф и днес съм отново с кафяво зацапване. Та питам да се подготвя ако се усили или не се сдържа от притеснение да знам…
Привет! 🙂 🌸 🍀
И на мен ми се случи онзи ден. Получих кафеникаво зацапване докато бяхме на гости. Притесних се и помолих мъжа ми да отидем до спешното в Майчин дом. Посрещна ме една млада и хубава (леко "кисела") акушерка и след като ѝ обясних, ми каза:
 - Ама, това е нормално в този период!
 - Чудесно, щом е нормално, да си ходя. Исках да го разбера от лекар, за да спя спокойно.
 - Е, щом сте дошла до тук, няма да Ви върна и ще Ви прегледам. Ултразвукът е 45лв.
 Съгласих се и разбрах, че в този период по-добре да избягвам секс и да не се натоварвам много. Явно нещо съм изчиствала или е малка раничка във влагалището. Да направя микробиология, като избера кой ще проследява бременността ми и вероятно ще ми сменят дуфастона с другия подобен медикамент. На другия ден вече нямах зацапване.

# 415
И аз все пак отидох - оказа се, че гостувам точно до Надежда и затова отскочих там. Точно като Милослава ме посрещнаха - “досега никой ли не Ви обясни, че бежово-кафяво не е за притеснение в този период” и все пак ме прегледаха. Всичко е наред, бебчето расте (3.5см) и пулсира, явно някакво изчистване на клетки от матката си правя периодично. Докторът беше оптимист - каза да съм спокойна, да си гледам хубавата бременност и че е много старомодно разбиране, че от пътуване с кола може да се получи нещо, защото бебета са добре защитени в утробата.

# 416
Аз знам, че някой път от цикъла остава малко кръв във влагалището нагоре или по трабите и в първите месеци от бременността се изчиства. Аз също бих отишла в майчин дом.

# 417
И аз имам бяло течение , но не точно течение а зацапване бяло от утрогестана с бяло течение майче нз🤣. Как са гърдите мойте пак омекнаха . Ох нз, но омекнат ли много съм притеснителна вече да ли е нормално ...Чувствам се добре  и днес съм решила да изчистя навсякъде , моя преглед е чак на 19 когато ще съм навършила 10г.с....дано всичко е наред , това с гърдите ме притеснява искам една спокойна бременност , но с една загуба едва ли ще я изкарам. Много искам вече да споделя на всички хубавата новина , но ще изчакам да минат 12/13 г.с.

# 418
И аз да ви споделя моите симптоми, ако мога да ги нарека така изобщо..Joy  Гърдите ми понякога са подути и болезнени, а понякога са меки и тежки но не ме болят, от към храната съм много зле през последните 10 дни всичко което съдържа месо без значение дали е печено, пържено, варено или каквото и да е ми мирише много гадно, а аз съм много месоядна и сега общо взето ям само домати, сирене, яйца и картофи:confused: от останалите неща ми мирише и ми се гади, повръщала съм 2 пъти, единия беше сутринта бях си изпила хаповете на гладно, а вторият път беше на работа следобеда и не знам от какво се получи.

# 419
Аз точно след пътуване прокървих, не знам колко е старомодно, но имам едно на ум. Не мога да реша къде да се следя. Ще полудея. Една приятелка ми препоръча Щерев, д-р Арабаджи. Чета не много добри отзиви тук. Надежда много хвалят, но кой там, идея нямам. Моята гинеколожка (в Полимед) при която до сега си бях ли да избера... Нямам идея. А трябва да си избера тази седмица и да занеса направление.

Общи условия

Активация на акаунт