Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 221
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 425
Подарявам тези купони+седмичните (от тази и другата седмица) Дадох купона за -1лв. на 15лв,купоните по 1 ст.(меденка,вафла,хартия) и за шоколадите)
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 15:43 от lenak

# 1 426
  • София
Вчера реших да купя Кейл. Намерих в добро състояние намалена опаковка с 50%. Днес готвих ориз със зеленчуков микс, сложих и кейл. Хареса ни! За децата оставих 2 големи листа, утре ако искат да си правят салата.

# 1 427
  • Асеновград
А вие каква ултразвукова взехте? Лидл предлагат ли такава?
Да предлагат в Лидл. Но понеже намерих другаде на по добра цена, взех от там. На лидълските предимството им е ,че имат повече резервни глави в комплекта. Нашите бяха само с една, допълнително взимах.

# 1 428
Задравейте, има ли отзиви за прахосмукачката от “Супер събота” в новата брошура? Изглежда ми на добра цена като за прахосмукачка без торбичка.

# 1 429
  • София
Скоро имало ли е в Лидл кокосова сметана? В коя тематична седмица се предлага?

# 1 430
Понеже и аз се интересеувах от прахосмукачката се оказа всъщност, че за още 20-30 лв. Отгоре може да си купиш подобен тип/ вид и  на Rowenta, Bosch,  Philips...🙂

# 1 431
Заредиха ли утрешните стоки? Че камък ми требе

# 1 432
  • София
От утре пак пускат кремове за ръце на по-ниска цена. Дано този път тубите да са пълни. От последното пускане купих Madame Glamour, 75гр. Тубичката се оказа почти празна  Sad

# 1 433
  • Sofia
Скоро имало ли е в Лидл кокосова сметана? В коя тематична седмица се предлага?
Не съм виждала кокосова сметана от 2години откакто посещавам Лидл редовно. Евентуално от масленото кокосово мляко може да ползваш сметаната... като го държиш на студено тя се събира отгоре.

# 1 434
Минах днес през Лидл да видя все пак за розов джин и нямаше.
Не е имало според мен в нашия филиал.
Рулца от раци също нямаше.
Погледнах доматите, че нали ги хвалехте - ами те при нас като за консерви.
Исках малки сладоледчета с бял шоколад и бадем да взема - няма!
Взех едно крема сирене за детето и едни соленки и си излязох.
Хич и няма да бия път натам повече.
Кауфланд ми е по-близо. В лидл ще ходя вече само за разходка, но не и за пазар. С това зареждане, хич не мога да разчитам, че ще успея да си напазарувам необходимото от промоциите им.
Без промоции да си пазаруват те с тия цени. Гледам заплащането рекламират.
Цените им като в Германия, заплащането за хората им в България - подигравка....

# 1 435
Блазни ме новата козметика от четвъртък, но как го измислиха това розово масло от Мароко, ние нямаме ли си?! Преди бяха заредили една много хубава българска лавандулова вода, прекрасно ухание и ефект върху кожата, предпочитам и розовата вода да е БГ...ама не са ме питали. Grin Ако я дочакам на -30%, може и да я пробвам. Smiley Този порой ми провали ходенето за домати от втория сорт, хваления. А био лимоните защо тръгват да ми мухлясват толкова бързо...иначе са много вкусни, но имам по един мухлясал във всяка мрежичка.

# 1 436
Аз пък искам да похваля филиала на Раковски в София. Днес по обяд си имаше яйца на 6,99, имаше рулца от раци, както и сладоледени руло, от всеки вид (и съответно от всеки вид взех). Намаляваха салати в пликове, но вече бяхме взели страхотни марули и нямаше смисъл.

# 1 437
  • София
Мъжките къси панталонки Адидас, където са останали, са по 20 лева вече. Топ са за лятото 👍

# 1 438
  • shumen
Сандали аз търся 37 номер,но затворени на пръстите.
Домати при нас имаше,но бяха много меки и не ми харесаха.

# 1 439
Взех днес от замразените "ролца от раци"/сурими. Моля за идея, как да ги приготвя( четох тук за панирани, но никога не съм правила дори и салата с тях...).

Общи условия

Активация на акаунт