Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 234
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 455
Подарявам
Скрит текст:

Гурме соса от офертите става ли?

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 09:47 от tara 2

# 1 456
  • Велико Търново
Нали се отрекох от лидл... Тази сутрин ММ отиде рано сутринта за грил комплекта
Еми, страхотен продукт! Масивна стомана, дълги дръжки и всичко нужно е на едно място. Като цена, отново без аналог! В практис комплект 4 части в куфар 49лв, в икеа само един прибор е по 8.99.
Как да не ходим в Лидл, чак ме е яд Sad

# 1 457
  • In transit
Джасте, биволското сърце са разкошен сорт домати, но не и тези пластмаси, които продават в момента. За момента само черитата и розовите стават.

Дени, така правим вкъщи салатата с рулца от раци: https://www.mycookingcreations.com/2021/12/insalata-di-surimi-co … rioli-mais-e.html

# 1 458
Здравейте, ако някой иска даден купон, да драсне.
Скрит текст:

# 1 459
И аз се отчитам с един скромен пазар - лимонада , шоколади , малко козметика от намалените - рол-ончета, пяна , душ-гел,пастет ...нищо интересно, освен пяната за къдрици,която не съм пробвала и нямам търпение да пробвам ( най-вече дали на 2-я ден ще започне да ме сърби и да ми се омазнява скалпа ,или ще е по-качествена Wink - не че имам големи очаквания за тази цена ,де , но все пак Wink ).

# 1 460
  • Sofia
Снощи гледах черешите с купон - "изтича утре" ама тяхното "утре" си е само тяхно някакво... Днес купон няма... е как пък да не ти идва да го отлистиш ептен, дето и без това толкова рядко го ползвам...
Ама намазах кейл на 50%. Simple Smile

Джасте, розовите с по-наситен цват са хубавите, другия сорт розови не е лош на фона на всичко останало,  по-воден е, иначе пак е вкусен.

# 1 461
Вчера купихме от едни черни листи многократни за печене във фурна. Искам да намаля използването и изхвърлянето на пекарска хартия. Пишеше над 300 пъти възможност за употреба. Вечерта правихме пици. След това измих подложнките с гъба и топла вода, изсуших, готови са за ново ползване. Интересно мога ли да пека върху тях кебапчета в фурната.

Взехме и от бързонагряваща цветна кана. Синковецът с баща си имаха пионерски поръчение да изберат цвят, спряха се на тюркоазено синьо. Имам си аз една стара кана от 5 години, кауфландска марка  switchOn, май нещо такова , много и постоянно ползван у дома артикул. Старата работи, но няма вече вид. Абсолютно идентични са новата и старата  и дори подложката е съвместима. Отчитам факта че покритието е боя и ще се лющи но каната  ми стои в ъгъла до мивката, на място, където не се вижда нон стоп. Стъклена не ми е опция водата тука е адски варовита. Измих каната , стоплих вода за чай вчера, днес, всичко си работи.

# 1 462
Онзи ден видях клиент да се разплаща с купони/ваучери...как мога да се сдобия с такъв, какво представляват и къде ги дават знаете ли? Напомня ми преди повече от 20г хората се редиха на опашка за хляб с купони.
И защо го наричаме купон, това е чужда дума, означава парти(пак чужда) забавление, а не метод за разплащане.

# 1 463
  • София
Онзи ден видях клиент да се разплаща с купони/ваучери...как мога да се сдобия с такъв, какво представляват и къде ги дават знаете ли? Напомня ми преди повече от 20г хората се редиха на опашка за хляб с купони.
И защо го наричаме купон, това е чужда дума, означава парти(пак чужда) забавление, а не метод за разплащане.
От работодател, като добавка към заплатата.
И никой не ги нарича купони, а ваучери.

# 1 464
В някои служби дават купони и това е от край време, не е нещо ново. Те си се полагат (предполагам нещо като бонус), не са част от заплатата.
П.п. да - ваучери - сега чакам един от Еденред, за 100 лв (от игра) - ще го ползвам в Лидл или Метро, още не съм решила. Но майка ми например, си получава от работата.

# 1 465
Ние си ги наричаме ваучери. Дават ни ги на месечна база работодателите. Готино е.

# 1 466
  • Русе
На нас ни дават на работа, идеята е, че тези пари не се облагат с данъци, затова работодателя има интерес да го прави. Поне така мисля, де Simple Smile Реално малка част от заплатата ни я дават във ваучери. За мен не проблем, бързичко ги "опатквам" в Лидъл. Ама имам млади колеги, които всеки месец молят някой да им даде пари в брой за ваучерите..

# 1 467
  • София
Ние си ги наричаме ваучери. Дават ни ги на месечна база работодателите. Готино е.

Мисля, че работодателите получават някакво данъчно облекчение, защото се води като социална програма.

# 1 468
Да, точно така - имат данъчни облекчения, а до някаква сума не им плащат и данъци на самите ваучери. Не съм се интересувала повече, де, харчим си ги и толкоз.

# 1 469
  • Пловдив
Доволни ли сте от електрическата четка за зъби от четвъртък? /Ако са я пускали преди./

Общи условия

Активация на акаунт