Лидл 163 - Майска... на зелено

• 104 245
  • 1 736
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Помощ , издирвам в София от този Битерол  - имитацията на Аперола от миналата седмица на 4.99лв , някой засичал ли е изостанали бройки ?

# 1 471
Да кажа за черното фолио. Може да се ползва за всичко във фурната. Скоро загледах в Лидл подобна, но по- голяма, кръгла и поне 2 идеи по- дебела черна подложка, която е презентирана, че може да се ползва и върху грил/барбекю. Искам от нея да взема, защото електрическата ни скара е доста силна и прегаря някои от нещата, които пека, но нямам идея дали ще се запази същия вкус и аромат на вече наготвените неща. Струваше около 24-25 лева.

# 1 472
Имаше при нас заредени от продуктите на Сиен с розово масло, хареса ми състава на крема за лице и реших, че за 5.99 лв може да се пробва (но няма да го отварям скоро).
Снимах го :

# 1 473
Ходих да взимам новата пица..пфф..махнали ми големите парчета едам, махнали зехтина EV от състава, добавили чоризо няколко саламчета и вместо 3.29лв на оригиналтата mozarella,  праснали тлъст червен етикет 3.69лв. АНТИ ПРОМОЦИЯ. Увеличихме цената елате грабете бързоо
С удоволствие я върнах. За справка онзи ден 3 моцарели на 2.33лв всяка от ххл седмицата. Чудесни.
Иначе взех краставици 1.89лв кг, зелена салатка 60% намалена свежа на 99ст, репички на 99ст, яйца свободни кокошки на 30% оранжев етикет 26ст яйцето ... в други ден ще намина за маринования нарязан врат 9.99лв кг е добра цена, може дори на 30% да има намаление.. с новите цени 600гр беше 8-9лв близо. Забравих сирене бри ама сигурно ще е свършило. Ако сте прочели всичко до тук ви подарявам солетки 1ст купон, ако сте от първите! Grinning

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 14:06 от Didity02

# 1 474
  • Sofia
А чушките Пикильо дали ги отлистиха?!  След последното им намаление така и не се появиха.

# 1 475
Нали и аз питах наскоро за това, ама никой нищо не каза. Още на следващата седмица след офертата в нашия филиал изчезнаха.
Жалко!

# 1 476
  • Sofia
Още в понеделника след промоцията проверявах, но не...
Ще трябва да питам, че ще е наистина жалко, както за други хубави породукти... още си спомням и страдам за един техен кускус...

# 1 477
Да направим дружна жалба, пък може и да ги върнат.
Появиха се впрочем зелените маслини с бадем в стъклен буркан, за които тъжах. Та може и пикильото да се завърнат … някой хубав ден.

# 1 478
ММ ми е купил камък, доволна съм. но много са им тъпи брошурите напоследък, чудесно е това.

# 1 479
Онзи ден видях клиент да се разплаща с купони/ваучери...как мога да се сдобия с такъв, какво представляват и къде ги дават знаете ли? Напомня ми преди повече от 20г хората се редиха на опашка за хляб с купони.
И защо го наричаме купон, това е чужда дума, означава парти(пак чужда) забавление, а не метод за разплащане.

Има няколко вида купони (от думата coupons, а не от парти) / ваучери.
Има Лидл подаръчен ваучер - може да го спечелите от играта с касови бележки на Лидл или ваш познат да ви го подари като го е закупил от касова зона и е заредил сума вътре.
Има ваучери от работодател - в момента максималните са 200 лв на които не се дължат данъци. В някои фирми имат порочна практика част заплатата да се изплаща под формата на ваучери, а другото кеш/карта. Има фирми, които плащат 210 ваучери + 500 кеш, това е незаконно и забранено. Ваучерите не са част от брутната заплата, а са отделно като социална придобивка.
Еденред, ЪпТомбоу, Содексо са фирми, които предлагат на работодател ваучери.
Била си имат техни ваучери - служителите на Била пазаруват само в техния магазин.
Еденред и ЪпТомбоу са почти универсални - може навсякъде да се ползват.
Ваучерите се ползват както в хранителен магазин, така и в ресторанти и кафета - Макдоналдс, КФС, пицарии, Коста Кафе, освен ако не е изрично упоменато нещо друго.
Не може да се купуват цигари и алкохол с тях.
Някои ваучери са само за храна, с други (ЪпТомбоу) може да се купувах и нехранителни - парфюми, ютия, дрехи, миксери и тн.

# 1 480
  • In transit
Знам, че много от вас си бяха купили от камъните за пица предните пъти. Кажете моля ви, на колко градуса най-много сте ги загрявали и имали ли сте проблем с това?

Днес си взех една кръгла, че нямах, на кутията нищо не пишеше. Сега видях, че вътре пише да се загрява до 250С, а аз пека на 300С пиците.

# 1 481
  • Sofia
Мики, аз загрявам  камъка и фурната на "горен и долен реотан" на 250 градуса, толкова е максимумът на този режим. После пека пицата на "грил"  най-често (на 270 градуса, нищо ще има 300) или на горен вентилатор". Нямам проблем с камъка.

# 1 482
Фениксче, кой е този крем, може ли снимка и колко струва? 😁

# 1 483
Ето го, уж е от четвъртък, но днес в нашия филиал имаше заредени:

# 1 484
Едва ли е подходящ за лятото, освен ако човек не е с много суха кожа.

Общи условия

Активация на акаунт