Модни консултации (Май, 2022) - 66

• 66 953
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 945
The Catcher,
Намерих ти още 3 до над коляното
Скрит текст:
или ти искаш с волани?

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 18:14 от Аня

# 946
  • София
Мерси, Аня, визирах ето това разкрояване.
https://cdn.bg-mamma.com/0uJa/ccROz.png
Такива много ми отиват, защото очертават ханша и после с лекото воланче седи много добре. Наскоро си взех петролено зелена, сега искам червена Laughing

# 947
Taзи червената съм я купувала от outnet, aко срещна подобна, но по-къса - ще дам знак.

# 948
Аня, откъде са гащеризоните от предната страница?

# 949
Г-жа Шантал,
и двата са от BestSecret. Синият е марка Pennyblack (от него има и в цвят червен/корал), а другият - Rinascimento.

# 950
Аз днес бях на бохо сутрешна сватба с рокля, купена от H&M в последния момент и за този магазин беше доста сполучлива.

# 951
  • Somewhere far away
Супер е.
В ХМ си има и хубави неща, нищо че се води от по -евтините брандове.

# 952
Кройките им рядко ми отиват. Бременните им дънки обаче ми бяха единствените, които ми харесваха и бяха удобни

# 953
Много добро попадение, NiaV! Simple Smile

# 954
  • София
DzhuliB, бих взела зелената, падам си по този мадамски стил, а на млада жена стои зашеметително. Бих сложила големи обици и малко колие, или малки обици и малко колие.

The Catcher in the Rye, червена рокля а? Много харесвам и винаги се сещам за

А аз винаги се сещам за Тази сцена
Макар да не харесвам особено Камерън Диаз, не мога да отрека, че тук фигурата ѝ е безупречна и роклята ѝ стои уау.

# 955
Загледах роклите в Ганг.бг, има хубави коприни точно в бохо стил на много прилични цени. Доста универсални ми изглеждат, с различни аксесоари и обувки ще направят поне два варианта - по-небрежен и по-елегантен.

# 956

Здравейте, идвам за мнения, леко ми е над бюджета, имате ли впечатления от Morgan като марка?

# 957
Нямам наблюдения за Morgan, но много ми харесва дрехата и особено синия цвят Heart
Имам вълнено манто точно в такова синьо и много си го обичам, много е комбинативно

# 958
Нямам наблюдения за Morgan, но много ми харесва дрехата и особено синия цвят Heart
Имам вълнено манто точно в такова синьо и много си го обичам, много е комбинативно
И аз го загледах заради цвета (имам вълнено такъв цвят... Simple Smile ) , иначе е 100% полиестер, затова попитах за Morgan,  на фона на цената.

# 959
Аз съм още в чуденка за тази сватба, гащеризоните не са моето нещо, прекалено са дълги, пробвах тези дето са по- къси, те просто не ми застават правилно отиват прекалено надолу и стоят странно.
Загледах тази рокля в този цвят https://www.amazon.com/iGENJUN-Womens-V-Neck-Wedding-Dresses/dp/ … mp;th=1&psc=1
Какво мислите? С какво мога да я съчетая за да изглежда по- официална, от ревютата виждам че плата е приличен. В момента косата ми е тъмно червена и мисля че цвета ще ми е добре.

Общи условия

Активация на акаунт