Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 120
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Да попитам, ако някой е ползвал на Nature of Agiva дневен крем achnehelp jelly

Мирише ли ви странно и нормално ли е ? За мен миризмата е много близка до тази на мухъл ?Thinking
Аз лично не съм го мирисала този крем, но да не би да е заради чаеното дърво? Миризмата му е силна и особена.

# 361
divaski, може да Simple Smile.

# 362
Да попитам, ако някой е ползвал на Nature of Agiva дневен крем achnehelp jelly

Мирише ли ви странно и нормално ли е ? За мен миризмата е много близка до тази на мухъл ?Thinking
На мухъл не, но има остра миризма на лекарство според мен. Да не говорим, че се държа много зле върху кожата ми, ту ми беше мазен, ту слаб. И пъпките ми станаха повече.

# 363
Чаеното дърво смърди така, ако има масло от него няма как да се избегне. Малко на терпентин го оприличавам аз, остра миризма си е.
Ползвам такова в аромалампа при настинки че е антисептично и помага... но тогава носът ми е запушен и почти не го усещам Joy Няколко капки умирисват стаята за часове, хем има освен него мента и евкалипт, смятай...

# 364
Благодаря много на всички за обясненията. Остава да се радвам, че има натурални съставки Simple Smile.

# 365
Мацки, хубав скраб за тяло?
Последно изхабих един на organic shop. Не съм впечатлена. Кожата е мекичка след това, но трудно сякаш го размазвам по тялото.

# 366
Аз пък харесвам ароматът на чаено дърво. Специфичен е, все го свързвам с препарат за тоалетна, но същевременно ми е свеж и интересен. Обожавам евкалипт и розмарин за инхалации. Розмарин ми е дъ топ за Арома лампа, много свеж и упойващ, билката също ми е прекрасна
Скраб с кафе на Кокосолис ми допада, но най ме кефи домашен- утайка от кафе, малко какаово и кокосово масло и етерични масла по избор или без тях. Кожата става гладка и мека като коприна.

# 367
  • Deutschland
На Nature of agiva взех дневен крем с хиалурон и розова вода. Като гледам количеството, сигурно за седмица ще свърши. За съжаление изхвърлих опаковката и не знам колко милилитра е, но не очаквам чудеса тъй че....
Все пак кожата ми се чувства добре с него. Не дразни, не ми пари на очите, хидратира и омекотява. От същата марка взех и поредния измиващ гел, този път 3 в 1, мицеларен. Единственото, което не ми харесва в него е това, че изтича прекалено много количество при натискане.
Скраб на Билка за лице почти нов го връчвам на майка ми. Не усещам частици, не почиства добре кожата. Биотен So radiant е класи над него, макар на същата цена.
И последно 10 в 1 за нокти на Перфект или както ме поправи една продавачка
" Казва се пЪрфект, госпожо" 🤣, на който залагам надежди да ми оправи ужасните чупещи  нокти, качвам му снимка

# 368

Някакви отзиви за този крем? Или друг бюджетен дневен крем с фактор, за суха кожа, склонна към пъпки.

# 369
Този крем ми звучи по- скоро като за мазна кожа с този зелен чай.
Виктория бюти имаха крем с фактор, който ми понасяше добре. Другия вариант е да си вземеш отделно слънцезащитен, има доста бюджетни в големи опаковки, които ще те изкарат повече време.

# 370
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз отделно ползвам слънцезащита. Преди дни импулсивно си взех този крем-гел

До 7лв беше. Много приятно е на лицето, а и мирише много хубаво.

# 371
  • София
На мен ми в тежък и ми прави кир ефект, без да съм се мазала допълнително с друго. Но съставът му е добър, затова го "търпя".

# 372
Някой да е ползвал шампоаните на Alverde?

Измиват ли добре косата, дори да има сложена маска или олио?

# 373
  • София
Страхотна спирала Simple Smile
Прави миглите дълги, лесно се нанася и чудесно се отмива.
Не отстъпва по нищо на скъпите дизайнерски спирали.

# 374
Някой да е ползвал шампоаните на Alverde?

Измиват ли добре косата, дори да има сложена маска или олио?
ако има олио на косата, (или пък масло като напр. кокосово/какаово и др.) най-добре е при миене, още преди да се облее с вода, да се нанесе шампоан върху дължините и така се изтърква косата...
Научих се от темата за маслата на този трик.

Общи условия

Активация на акаунт